Şimdi Ara

Özgür Özel: Üç harfli marketleri, AVM'leri şehrin dışına yollayacağız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CHP'li Özgür Özel: "İktidara geldiğimizde üç harfli marketleri, AVM'leri şehrin dışına yollayacağız."


    twitter
    “🗣 CHP'li Özgür Özel: "İktidara geldiğimizde üç harfli marketleri, AVM'leri şehrin dışına yollayacağız." https://t.co/sFROgQmXrp”
    https://mobile.twitter.com/AjansMuhbir/status/1442873327350005760

    Bakalım her şartta Twitter’dan haber linki kopyalayıp iktidarı eleştirenler bunu da eleştirecek mi? Ayrıca bu forumdakiler hep tek taraflı konu açılmasının da farkında değiller sanmayın. Şu açıklama tamamen insanı dolandırmaya çalışan paragöz esnafa çıkar sağlamaktan başka bir şey değil.


    Bana kalırsa çözüm Avmleri, zincir marketleri kapatmaktansa fiyatların artmasına neden olan yanlış ekonomi ve tarım politikalarını değiştirmek. Küçük işletmesi olan esnaftan oy almak için bu tarz ucuz söylemlere gerek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 28 Eylül 2021; 19:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • avm kültüryle büyüyen nesil ümüğünüzü sıkar.

    ha adamın soylemi doğru avm sayısı ülkede çok fazla zengini zengin ediyorlar sadece batıda avmler küçük girişimciyi batırıyor diye her köşe başına dikilmez, ama bu ülkenin ruhu arabesk gösterişe aç havacı şeyma subaşıyla, kerimcan durmaz karışımı (siyasi görüş ayırmıyorum herkes aynı halt)

    AKP ne kadar yalancıysa CHP de bir o kadar yalancı ve düzenbaz bir parti. Ben size olacak olanı söyleyeyim. Yarın AKP gider de CHP gelirse , Akp nin 3 harflileri gider , Chp nin 3 harflileri gelir. Kimse marketleri kapatıp,avm leri filan da taşıyamaz ayrıca bol keseden sallamasın. Yüzbinlerce insan ekmek yiyor bu yerlerden ve bu ufak market zincirleri dünyanın heryerinde var. Amerikaya gidin bim yok '' 7 eleven'' var , Ingiltereye gidin Sainsbury var, fransaya gidin monoprix var vs. uzar gider yani bu ucuzcu marketler gayet doğal dünyanın heryerinde olmalı ama iktidar destekli olmamalı. Bizdeki problem de burada yatıyor zaten.


    Türkiyenin komple mantalitesinin değişmesi lazım aksi taktirde Akp chp mhp bunlar sadece isimler. İçerik aynı. Ha Türkiyenin mantalitesi nezaman değişir onu bizim görmeye ömrümüz yetmez belki bi 300 yıl sonra..

  • Has sektör ordan
    Marketten bi paket margarin almak için şehir dışına mı gidip geleceğiz ?

    Bu kafayla sittin sene iktidar olamayacaksınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askında olması gereken bu fakat biz gelişmiş ülke değiliz ki bizde geçerli olsun.Aynı poşet olayı gibi…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avm kültüryle büyüyen nesil ümüğünüzü sıkar.

    ha adamın soylemi doğru avm sayısı ülkede çok fazla zengini zengin ediyorlar sadece batıda avmler küçük girişimciyi batırıyor diye her köşe başına dikilmez, ama bu ülkenin ruhu arabesk gösterişe aç havacı şeyma subaşıyla, kerimcan durmaz karışımı (siyasi görüş ayırmıyorum herkes aynı halt)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Eylül 2021; 0:33:52 >
  • 3 harfliler yokken öyle mi yapıyorduk?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak 2021 tarihi itibariyle Türkiye’de bulunan 436 AVM’nin 125 tanesi İstanbul’da bulunuyor. 2021 sonuna kadar açılması planlanan AVM’ler ile birlikte, İstanbul’da kaç avm var sorusunun cevabı 136 olarak güncellenecek.


    125 adet avm nasıl taşınabilecek avm'ler şehrin en merkezi yerlerinde her birinde yüzlerce işletme ve personel var ayrıca 3 harfli şubeleri nasıl götürceksin her birisini kapatamazsın

  • Yok edilmesi gereken şey; her daim planlı, düzenli ve disiplinli çalışan marketler değil, işini doğru düzgün yapmayan ve vergi kaçırmak için 40 takla atan şark kurnazı esnaf zihniyetidir.

  • AVM'ler bence de şehir dışına taşınabilir. Hele İstanbul gibi plânsız bir şehirde içinde ayrı dışında ayrı kaos yaratmaktan başka bir işe yaramıyor. Üç harfliler için plânlanan değişikliğe katılamıyorum. Her sokakta hepsinin olması yerine her biri bölgelere bağlanacak şekilde düzenlenebilir belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralı gelse o üç harfli dediğin marketleri taşıyamaz. Avm'lerde öyle kalır.

    Esnaf gazı almak için böyle şeyler üfürmesinler.

  • Ayık kafayla söylenmeyecek bir fikir ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma bir öneri.

  • Saçma.

  • forumun bütün tescilli şakşakçıları buraya toplanmış. mal bulmuş mağribi gibi. bloklamak isteyen, normal üyelere duyurulur, topu bir arada. seç seç blokla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş yollayın, yollarken çarpılmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklamanın yarısı talihsiz olmuş. Bu fakirlikle bu leş ekonomiyle ülkem insanı o ucuz görünümlü ancak düşük gramajlı 3. sınıf kaliteye sahip 3 harfli marketlerin ürünlerine muhtaç. Ama değinmeye çalıştığı şey her sokakta bu marketleri görmekte olmamız ise evet burada bir abartı söz konusu olabilir. Gerçi ben bu ülkenin esnafına da pek acımıyorum. Al birini vur ötekine. AVM olayı ise haklı. Zaten bu AVM olaylarının özellikle İstanbul'da boku çıktı. En son İstannul'da 144 AVM mi ne vardı. Sonra krizdir pandemidir filan iş yapamayıp satışa konulanlar oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasılsa iktidara gelemeyeceğini biliyor , salla gitsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallayıp duruyoruz yine en ucuzu o üç harfli marketler onlar da olmasa fakir fukara öğrenci hep aç kalacak vaat ettikleri çözüme bak sanki bana ilkokul çocuğu şeye sürülecek akıl yok bunlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar Saçma sapan bir laf :( Birde Canlı yayında Söz veriyor ! Diğer ittifak partilerine sordular mı acaba ?


    Hadi büyük AVM ler neysede 3 harfli marketleri de taşıyacaz nedir. Serbest piyasadan haberleri yok bu SOL zihniyetin. Ben neden daha pahalıya mahalle bakkalından alayım ihtiyacım olanını ! Ayrıca A101 ŞOK VE BİM de olan çeşitlerin 3 te 1 i normal markette olmuyor. Arabası olmayan bir insan toplu alışveriş yapmak için taaa 30 km şehir dışına mı gidecek !


    Şuan sadece A101 in 10.001 mağazası var.

    ŞOK 8000 e yakın mağazası var.

    BİM 9000 kadar da onda var.


    Diğer irili ufaklı yerek market zincirleride var. Şimdi bunları şehir dışına taşıyacam ne demek ! Burada çalışan insanların yarısınıda işten çıkarmak mı olacak bu ? Her ufak mağazada olsa 2-3 kişi çalıştırıyorken adamlar büyük mağazaya geçtimi 10 dükkan da çalıştıracağı yerine yarısını çalıştırır. Veya şehir dışına 1 tane büyük açar 100 tane ufak mağazayı kapatır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Eylül 2021; 1:5:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    forumun bütün tescilli şakşakçıları buraya toplanmış. mal bulmuş mağribi gibi. bloklamak isteyen, normal üyelere duyurulur, topu bir arada. seç seç blokla.

    Burdaki herkes normal üye. Hükümet karşıtı başlık açan da var yorum yapanlar arasında. Hangi yorum sizi rahatsız etti acaba? Zincir marketlerin normal esnaftan daha ucuza ürün sattığı bir Türkiye'de hangi argüman yanlış? Ya da her şeyi geçtim normal bir esnafa gittiğinde bir ürün aldığında güleryüz bile göremiyorsun. Zincir marketlerden bize gelmişler hazır gelmişken olabildiğince kazıklayım mantığıyla hareket ettikleri doğru değil mi?


    Hadi fiyatını falan da geçtim esnaftan aldığın birçok ürün bayat oluyor. Yeni gelmişken aldın aldın alamadıysan 10 günlük peyniri sana veriyor yani yediğin besinin kalitesi bile yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 29 Eylül 2021; 1:19:45 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.