|
Özgür Özel Aydın'da yaptığı konuşmada Recep Tayyip Erdoğan'a; "Cesaretin varsa, Aydın seçimlerini yenileyelim!" dedi. Bu konudaki görüşleriniz nedir? |
|

|
Özgür Özel Aydın'da yaptığı konuşmada Recep Tayyip Erdoğan'a; "Cesaretin varsa, Aydın seçimlerini yenileyelim!" dedi. Bu konudaki görüşleriniz nedir? |
|
Belediye Başkanlarının, milletvekillerinin seçim kazandıktan sonra partilerinden istifa edip başka bir partiye geçmesi yasaklanmalıdır. Partisinden istifa ediyorsa bağımsız olarak kalmalıdır. Yoksa seçmenin iradesi zedeleniyor. |
|
Anlamsız ve boş bir söylem... CHP'de yerel seçimlerden beri 2 İYİ partili 1 tanede Memleket partili galiba belediyeyi CHP bünyesine katmış. Kimse çıkıp haddii Cesaretin varsa oralarda seçimi tekrarlayalım dedi mi ? Veya kaç oldu 9-10 oldu heralde İYİ parti ve DEva- Gelecekten vekilleri transfer ediyor CHP kimse çıkıp bunlar senin hakkın değil neden transfer ettin hadi seçimleri tekrarlayalım diyor mu ? Mahallenin mızıkçı çocuğu olur yaa hani CHP tam öyle davranıyor :) Kendisine olunca hüpletiyor ekmeksiz götürüyor hiç kimse bir şey demiyor ama ona karşı oldumu hemen mızıkıyor. Not: Belediye AKP'ye geçse ne olur belediye meclisi CHP'de ama gidip belediye meclisi üyeleride AKP'ye geçiyorsa buda CHP'nin sorunu bu kadar kolay parti değiştirecek isimleri seçtirmeyecen oralara. |
|
Onlar ittifaktı o yüzden gitti. O yüzden kızılmıyor. Ancak kızılan nokta, direkt karşı çıktığın görüşe gitmek. Memleket Partisi ve CHP aynı kökten gelme. Refah ve Saadet örneği gibi. Şu an, milli görüş, sosyal demokrat gözüyle bakılmıyor. İktidar ve muhalefet gözüyle bakılıyor. Dolayısıyla, iktidardan muhalefete, ya da muhalefetten iktidara gitmesine karşı çıkıyor millet. Tehdit diye karşı çıkıyor millet. Son paragrafa aynen katılıyorum. |
|
Son yerel seçimlerde İYİ parti bağımsız girdi nerde ittifaktı ? Ayrıca Milletvekili seçimleride İYİ part kendi listeleri kendi adayları ile girdi seçime. Hadi Deva- Gelecek ve Saadet CHP listelerinden girdi biz kendi vekilimizi aldık diye savunuyorlar. Eee diğerleri başka partilerin vekili sonuçta ve o kadar CHP'ye laf etmiş alan ben CHP'ye oyda vermedim ki hatta İYİ Kİ CHP iktidar olmamış bunlar ülkeyi yönetemezdi diyen İYİ partili vekili gayet alkışlar eşiliğinde transfer etti CHP yönetimi. Not: Bu arada belediyeyi almanın hiç bir anlamı kıymeti yok meclisi alamadığın sürece. Şuan Aydın'da 11-12 meclis üyesi istifa edip AKP'ye geçöer ve çoğunluk AKP'ye gelirse o zaman bu CHP'nin sorunudur artık bu kadar adam nasıl istifa eder. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 21 Ağustos 2025; 2:10:47 > |
|
O açıklamayı bulamadım. Eğer dediğiniz doğruysa, o açıklama sonrası partiye katılması ve kabul edilmesi yanlış. Ayrıca iyi parti ittifak değildi son seçim evet ancak ben genel seçimden söz ediyorum. Peki MHP'nin o kadar ettiği laftan sonra, ittifak olmasına ne diyorsun? Dediğim gibi bizim karşı çıktığımız, karşı çıktığın görüşe nasıl katılabiliyorsun? Diğer türlü geçenleri getirmek tabiki chpnin sorunu. |
|
Pazardaki lahana satıcısı, patates satıcısına der ancak "cesaretin varsa" diye. insan olan ise bu bölgede seçimlerde kuşku var ya da seççmen kitlem çoğaldı hadi bakalım seçimlerde görüşürz der. Fakat "cesaretin varsa" diyen daha pazara lahana götürmek için bile kamyoncu tutan ehliyeti olmayan boş kahraman lafıdır. |
|
Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK." |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
etik olmayan diye olan şeyleri seçimden hemen sonra chp basbas bağırdı. Hepsi didik didk edildi. Aydın yeni mi akıllarına gelmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 21 Ağustos 2025; 3:31:1 > |
|
Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK." |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gılışdar'ın laneti üzerinize olsun... |
|
Bu CHP beni öldürecek. Seçim yapalım diyeceğine kanunu değiştirelim Partiler arası geçişlerde Başkanlar görevden düşsün demiyorda hala kendi aleyhine işleyen sistemi desteklemeye devam ediyor. Seçime gideceksin ne olacak 1 yıl sonra o başkanıda sıkıştıracaklar ve seçim yapmak zorunda bırakacaklar. Bak göreceksiniz bunun gibi bir sürü Belediye AKP ye geçecek geçmek zorunda bırakılacak. |
|
Belediye Başkanlarının, milletvekillerinin seçim kazandıktan sonra partilerinden istifa edip başka bir partiye geçmesi yasaklanmalıdır. Partisinden istifa ediyorsa bağımsız olarak kalmalıdır. Yoksa seçmenin iradesi zedeleniyor. |
|
|
Muhalefet için bir fırsat işte :) Çıksın bir HİÇ BİR belediye başkanını veya Milletvekilini Transfer etmeyecez ve önümüzdeki seçimlerde iktidar olursak bunuda YASAL OLARAK YASAKLAYACAZ DESİN :) Tutan engelleyen mi var. Ama bu söylediğiniz hayatın ve siyasetin doğal akışına aykırı. Çünkü bir parti güçlenmek büyümek istiyorsa başka partiden adam devşirmesi ve kendi bünyesine katması lazım. CHP son seçimde nasıl yüzde 30-35 lere çıktı İYİ partiyi yedi çünkü. Oradaki değerli adamları kendi bünyesine kattı çünkü. Haa ne olur yasal sınır getirebilirler en az 6 ay 1 yıl başka partiye geçemez gibi. Yoksa siyasetin olduğu her yerde geçişler transferler olur. Veya sen parti tüzüğüne yazacan ilke koyacan biz parti olarak hiç dışarıdan belediye veya başka partiden seçilen vekil alamyacaz diye ama oda enayilik olur ben iktidar olmak istemiyorum demenin diğer bir halidir o söylem. |
|
|
|