![]() Özgür Özel Almanya'da alkışlarla karşılandı CHP Lideri Özgür Özel, Almanya'nın başkenti Berlin'de Şansölye Olaf Scholz ile bir araya geldi. Özel, Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) olağan genel kongresine katılmak üzere yapılan ziyaret kapsamında temaslarını sürdürdü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya'nın başkenti Berlin'de önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Özel, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştü. CHP tarafından yapılan açıklamaya göre, Özel'in görüşmesine CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke de eşlik etti. Özel, Almanya Başbakanı Scholz ile yapılan bu önemli buluşmada salondan gelen alkışlarla karşılandı. Ayakta selamlama yapan Özel'e, Scholz'un da alkışla karşılık vermesi dikkat çekti. ![]() Berlin’de SPD Eş Genel Başkanı, yoldaşım Lars Klingbeil'ın özel davetiyle, kardeş partimiz SPD'nin kongresine heyetimizle katılıyoruz.
Siyasi akrabalarımızla bağlarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. https://twitter.com/eczozgurozel/status/1733446288522318076ÖZEL'DEN ALMANYA VE AVRUPA VURGUSU Özel, SPD Kongresi'nin Avrupa ve tüm dünya açısından oldukça kritik bir zaman diliminde gerçekleştiğine işaret etti. Özel, şu konuşmasında şu açıklamayı yaptı: "Kıtamız, bölgemiz ve tüm dünya önemli sınamalarla karşı karşıya. Çatışmalar, savaş ve terörün gölgesinde yaşanan insanlık dramları, neoliberal sistemin doğurduğu ekonomik sorunlar, sosyal adaletsizlikler, toplumsal cinsiyet eşitsizlikleri, ırkçılığın ve aşırı sağın yükselişi, göç krizi, küresel iklim krizi... Tüm bu sorun ve tehlikeler eş zamanlı olarak karşımıza çıkıyor, birbirlerini besliyor. Sosyal demokrat siyasetin, özellikle biz Avrupalı sosyal demokratların ve sosyalistlerin tüm bu sınamalara karşı güçlü ve kararlı yanıtlar üretmesi gerekiyor. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, insanlığın tüm bu zorlukları aşmasını sağlayacak temel aracın sosyal demokrasi olduğuna inanıyoruz." Özel, CHP olarak Türkiye ve Almanya arasındaki ilişkileri her yönden daha da geliştirmek, işbirliğini artırmak ve bu işbirlikleri yoluyla küresel ve bölgesel sorunlara yanıt üretmek için inisiyatif almaya devam edeceklerini söyleyerek "Aynı şekilde, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyelik hedefinin reel politik gelişmelere kurban edilmesine müsaade etmeyeceğiz." dedi. ÖZEL'DEN "SCHOLZ" AÇIKLAMASI Görüşmenin ardından Özgür Özel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile gerçekleştirdikleri buluşmanın önemine vurgu yaptı. ![]() Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile Berlin'de bir araya geldik.
Bizler, sosyal demokratlar olarak ülkemizin hem Almanya hem Avrupa Birliği ile daha iyi ilişkiler içinde olmasını savunuyoruz. İlişkilerimizin geliştirilmesi için çalışacağız. https://twitter.com/eczozgurozel/status/1733471879275376744Öte yandan Özel'in Almanya görüşmesi kapsamında SPD'li yöneticilerle kısa süreli görüşmelerde bulunduğu gözlendi. Özel, geçtiğimiz gün SPD olağan kongresine katılmak amacıyla Berlin'e giderek, SPD Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ile de bir araya gelmişti. Bu kritik ziyarette, CHP liderine CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel de eşlik etti. Kaynak: Özgür Özel Almanya'da alkışlarla karşılandı https://www.arti49.com/ozgur-ozel-almanyada-alkislarla-karsilandi-2386092h.htm |
Özgür Özel Almanya'da alkışlarla karşılandı

-
-
Şaşirmadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıçdaroğlu'nu niye yanında almamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 10 Aralık 2023; 16:26:33 >
Hangisi sağcı hangisi solcu; CHP sayesinde sağ sol kavramları bile çöp oldu. Bi de resmi ters çevirip bakalım, belki bi yön bulabiliriz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 10 Aralık 2023; 17:47:5 >
bizim solcu tayfa mesela Atatürkçü taklidi yaparken; mesela serv üzerinden osmanlıya saydırır.
şimdi bize serv olarak dayatılan, almanlara;versailles olarak dayatıldı. Bu versailles'i ŞARTSIZ kabul eden yine aynı SPD idi.
Aziz nesin ne dedi: Gerçek müslüman Atatürk'ü sevmez.
çünkü Nesin'e göre "gerçek" müslüman: Çalan, hak yiyen karakter tanımlamasıydı.
aynı nesin yine bir konuşmasında "ben chpyi sevmiyorum" demişti. bu chp; dönemin Atatürk chp's idi. yani Nasyo-sosyalist chp.
yani aziz nesin'in farkına varamadığı şey: aslında çatıştığı oval aynada yansımasıydı.
solcular, Atatürk'ü sevmez. çünkü Atatürk, sol fikirlerden nefret ederdi.
bugünki chp'nin hala Atatürk chpsi olduğunu sananlara: Üzülüyorum.
-
Değerli bir buluşma olmuş.
Dünyaya kibirli diktatörler değil böyle liderler lazım.
CHP sosyal demokratmış bunu da bugün öğrenmiş oldum. Bi tarafımla güldüm ama olsun.
-
Her postun altinda gurbetci espirisi baydi artik
adami alman politikacilar ve alman basbakan alkisladi
hemde alakasiz bir benzetme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Aralık 2023; 12:21:56 > -
Herkes kesin senin akraban gibidir ona bakarsan Türkiyedede belirli bir kesim euro dolar artınca göbek atıyordu hükümet oy kaybedecek diye
Gurbetçi niye göbek atsın ? Türkiyede evi arsası varsa euro dolar artınca almanyada çöp oluyor o malvarlıkları
Dolar euro %30-40 arttı ama hayat pahalılığıdafa zaten %100 arttı haliyle gurbetçinin masrafıda artıyor Türkiyede
Herşeyi geçtim yazdığın şeyin bu haberle alakası 0
Ciğerin miğerim tanımadığın insanlarla bu uslupla konuşmassan sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Aralık 2023; 14:46:44 >
Reis almanya başbakanını kameralar önünde azarlayınca. Hemen koşmuş gitmiş bambaşka bir eziklik
-
akp sözde muhaliflere bile chp nefretini öyle güzel aşılamış ki, pek muhalif arkadaşlarımız artık utangaç akplilikten öteye gidemiyor. eee medyayı boşuna mı tasfiye ettiler, boşuna mı rende binasını kurdular. hepsi konunun altına türemiş, yazık bu ülkede muhalif bilinç harbiden kalmadı, sovyetlere, doğu bloğuna tek parti sistemine döndü ülke. elinde tuzluk koşmayı bekleyen muhalif aydın arkadaşlarımız sağolsun.
chp'ye sallaması kolay, komik müthiş espriler yapması da eğlencelidir tabi. iktidar da, muhalif partilerin liderleri de halkın yansımasıdır. böyle halka böyle iktidar partisi, böyle muhaliflere böyle ana muhalefet partisi. farkınız yok yani, sallayınca aydın muhalif olmuyorsunuz.
oturun oturduğunuz yerden anca twit atın, yazı yazın, ekşiye entry girin. iş eyleme, direnişe, hakkını aramaya geldi mi utangaç akpliliğiniz aklınıza gelsin ve hemen şunu yazın ''kardeşim tamam biz de hakkımızı arıyoruz ama bu vandallık ya, kardeşim tamam biz de barış olsun kavga dövüş olmasın istiyoruz ama işte afedersin kürtler, ermeniler...''
-
;)
YERLİ VE MİLLİ KANALyoutube
Tayyip Erdoğan Yunanistan ile kadeh tokuştururken ❗https://www.youtube.com/shorts/KneNhB5pEH4?si=-K5nyTpJ7eqEebQN
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunda şaşırılacak bir şey yok ki. Elemanlarını alkışlıyorlar...
-
Kukla demek istedin herhalde...
-
Almanya ameriga Avrupa hepiniz gelin şimdi kurtlar vadisi izledim türlü komplo teorileri kurdum kafamda durun
Adamın hiç ağırlığı yok parti olarak chp olmasa yüzde 1 bile alamaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyede kabadayı gibi davranan insanlar karizmadır
tehditkar ve atarlı olman lazım kibarsan korkaksındır
CHP sosyal demokratmış bunu da bugün öğrenmiş oldum. Bi tarafımla güldüm ama olsun. |
Adamın hiç ağırlığı yok parti olarak chp olmasa yüzde 1 bile alamaz
|
bizim solcu tayfa mesela Atatürkçü taklidi yaparken; mesela serv üzerinden osmanlıya saydırır. şimdi bize serv olarak dayatılan, almanlara;versailles olarak dayatıldı. Bu versailles'i ŞARTSIZ kabul eden yine aynı SPD idi. Aziz nesin ne dedi: Gerçek müslüman Atatürk'ü sevmez. çünkü Nesin'e göre "gerçek" müslüman: Çalan, hak yiyen karakter tanımlamasıydı. aynı nesin yine bir konuşmasında "ben chpyi sevmiyorum" demişti. bu chp; dönemin Atatürk chp's idi. yani Nasyo-sosyalist chp. yani aziz nesin'in farkına varamadığı şey: aslında çatıştığı oval aynada yansımasıydı. solcular, Atatürk'ü sevmez. çünkü Atatürk, sol fikirlerden nefret ederdi. bugünki chp'nin hala Atatürk chpsi olduğunu sananlara: Üzülüyorum. |
Kılıçdaroğlu'nu niye yanında almamış
|
Değerli bir buluşma olmuş.
Dünyaya kibirli diktatörler değil böyle liderler lazım. |
Kukla demek istedin herhalde... |
Niye biraz bagırsan sahte kabadayılık yapsan ehyyyyy alamanya falan diye…
Halkımız böyle seviyor. Kuru sıkı sever bağır çağır. İcraat olmasada olur. Bak kefenliler nasıl şahlanıyor hay maşallah be |
Reis almanya başbakanını kameralar önünde azarlayınca. Hemen koşmuş gitmiş bambaşka bir eziklik |
Hocam anlamıyorsun, Akp gitsin isterse tuvalet kağıdı gelsin. (Herkes kendine layık gördüğüne oy verir) Kendi kendine itiraf ediyor ki ülkeyi gram düşünmüyorlar bir de kendilerini akıllı karşısındakini cahil ya da aptal sanıyor. |
Benzer içerikler
- yılmaz argüden mason
- 2002 ekmek fiyatı asgari ücret
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- en rahat meslekler
- semerşah hangi cemaatin
- 40 türkiye"de üretilen arabalar
- cep telefonu operatörleri
- gökbey helikopter fiyatı
- sıfır araba fiyatları
- adıma şirket var mı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X