Şimdi Ara

ÖZGÜR GENÇ'LERE 20 TL'YE HERYÖNE 2000 DK,5000 SMS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
82.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: headkoc


    quote:

    Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

    özgür gence numaramı taşıdım sadece genc5000 yazdım yolladım , dakikayı istemiyorum sadece sms istiyorum. sonra anneme dedim 20tl yükle diye, o da gitmiş 2 tane 10tl'lik yüklemiş, tabi 5000 sms gelmedi, bende gittim konuştum bir vodafone bayisi ile sonra 20tl yükledim hala gelmedi 5000sms , şimdi genc5000 yazdığımda "değerli abonemiz talep ettiğiniz kampanyanın sartları nedeniyle kayıt işlemini gerçekleştiremiyoruz " diye cevap geliyor . yardım edicek var mı?

    aynısı banada oldu kampanya şartları mesajı banada geldi demekki genel bir geçirme pardon arıza var.5000sms falan gelmedi.
    Birde bu katla kazan 100 lirası numara taşıyarak gelenede mi 1 ay geçerli anlamadım ne anladık biz bu numara taşımadan o zaman mevcut freezonelarada 1ay smsde yok resmen dolandırdı bizi vodafone...


    aynı durumu yaşayanlar müşt. hizm. bağlantıya geçip çözüm bulmuşlardı. smslerini aldılar. sanırım TL yüklemeden önce kayıt mesajı göndermek gerekiyor.

    vodafone sitesindeki kampanya bilgilerinden alıntı:

    "FreeZone Her Yöne 5.000 SMS Kampanyasına katılım için başarılı şekilde MNT aktivasyonun tamamlanmasının ardından ilk 30 gün içinde “GENC5000” yazıp 2222 servis numarasına kayıt ol, ardından en az 20 TL yükle ve izleyen aylarda da 30 günde bir, bir kerede en az 20TL yükle. Belirtilen şartları sağlayarak kampanyaya dahil olduğunda 6 ay boyunca her 30 günde bir 20TL ve üstü yüklemelerinde her yöne 5.000 SMS kazanacaksın."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 30 Haziran 2012; 7:21:05 >




  • ayştayn kardeş tl yüklemeden önce yolladık zaten mh aradık oda hattınız aktif degil dedi :D o konuyla ilgilide başlık acmıştım.
    dün bi vodafon reklamı gördüm cok guzel hareketler ekibi hepsi memnun oldugu biseyi söylüyor iyi güzelde bi mh aç konuş bakalım durum gercekten oyle mi vodafon kampanyaları iyi ama bisey oldugu zaman Allaha emanet ya uğraşmamak için dalga geçiyorlar yada bırak teknoloji bilmeyi düz mantık bile kuramayanları özellikle müşteri temsilcisi yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mh aramama hicbir sekilde yardım istememe ragmen 5000sms geldi 3 gun onceki hata mesajlarini kontrol edip duzeltiler galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aramıştım müşteri hizmetlerini ilk birisiyle görüştüm bi daha genc5000 yaz sonra bi daha 20lira yükle dedi. sonra bi daha aradım bi bayan şikayet kaydı gibi bişey aldı , 1-2 güne gelir dedi. bugün 5000 sms geldi
  • bu kampanya aynı şartlarda uzadımı
  • Kampanya hala devam ediyomu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YUZ yazip 7048 e gonderiyoruz ama kampanya bitmistir diyor. Sitelerinde ise 30 Eylul 2012 ye kadar yaziyor
  • Kampanya ne durumda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam ediyor mu halaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.