Şimdi Ara

ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
23
Favori
49.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese yeniden merhaba,

    Ankara'dan Özençlere üçüncü gidişimizin de ufak bir hikayesini paylaşmak istedim.
    Ben daha önce 2011 Astra 1.4T ve 2012 İnsignia 1.4T araçlarıma Özençlerde BRC kit taktırdım ve hala bi sıkıntımız yok şükür.

    Son olarak da İşyerimden bir arkadaşım için 2005 1.6 Passatında bulunan ünlü markadalardan biri olan lpg sistemini söktürüp, BRC taktırmak için yola düştük. Arkadaşın aracı baya hırpalanmış, LPG montajı maalesef çok amatörce yapılmış ve sorunluydu. Mehmet Bey'le iletişime geçerek sorunumuzu anlattık ve BRC montajıyla sıkıntıların çözülebileceğini söyledi.

    Mehmet beyler sağolsun sabah yine en güzel bir şekilde karşıladılar, sorunsuz bir şekilde montajımızı tamamladılar, yine güleryüzle ve eksik olmasınlar bir hediyeyle Ankara'ya yolcu ettiler.

    Aracın LPG çok kötü olduğu için benzinle gitmiştik, dönerken LPGde sorunsuz vardık. Her şey için teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earl2000 -- 2 Kasım 2016; 12:57:22 >




  • Tercihimizi Özençlerden yana kullanacağız inşallah sorunsuz kullanırız. Mehmet beye ilgisi için teşekkür ederim
  • lpg dolum ağzının depo kapağı içerisine yapılması yasal zorunluluk olmuş diyorlar doğru mu?
  • Forumdaki olumlu yorumları okuduktan sonra inşallah bende Kırıkkale'den giderek Mehmet beyle tanışıp brc li olmayı düşünüyorum Aracım Toyota Avensis Elegant.extra 2011
  • Bugün 2016 i20 1.4 otomatik henüz 2200 km aracımı Mehmet Özenç ustanın ellerne bıraktım hem ilgili hem titiz davrandılar kurumsal bir firmalar kendilerini ispatlamışlar özençler iç anadolu ve çorum çevresinin değeridir. Tekrar teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 1.4 tsi passat a lpg taktıran var mı Özençler otogazda?
  • Mehmet bey geçen hafta yolum çoruma düştü ve size uğradım. Suzuki SX4 Scross aracımın BRC ayarlarını arkadaşlar bir kontrol etti.

    Umarım selamımı iletmişlerdir.

    Tekrardan teşekkürler.

    Trabzon'dan Selamlar.
  • yusufztan kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hemşehrim,

    Ben Ankara'dan üç kez gittim, kesinlikle pişman olmazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: earl2000

    Merhaba Hemşehrim,

    Ben Ankara'dan üç kez gittim, kesinlikle pişman olmazsın.

    En kısa sürede 4. kez bekliyoruz hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: earl2000

    Merhaba Hemşehrim,

    Ben Ankara'dan üç kez gittim, kesinlikle pişman olmazsın.

    En kısa sürede 4. kez bekliyoruz hocam

    4 oldu Mehmet Hocam,

    En son 208'i BRC'ledik

    Nasip olursa SIDI İnsignia için haber bekliyorum




  • Merhaba, 2013 model Hyundai i20 1.25 dcvvt için hangi lpg marka-modelini önerirsiniz? Ayrıca fiyat da alabilir miyim uygun lpg montajı için? Teşekkürler.
  • Merhaba;

    11/11/2017 cumartesi için randevu aldık. Kırşehir den geleceğiz. İlk i20 me yapılan montajdan son derece memnun kaldığımdan , arkadaşıma da tavsiye ettim. Özençler farkı için gidiş geliş 450 km ye değer.

    Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun zamandır firma hakkında mesaj paylaşan yok. Bende bu firmada taktırmaya niyetliyim. okuduklarıma gör herkes olumlu bilgi paylaşmış. inşallah bende bu firmada montaj yaptırırsam pişman olmam.
  • ones O kullanıcısına yanıt
    Benim 5. gidişim oldu,

    Son aracımıza Mehmet Beylerde proje olmadığından LPG dönüşümü yaptıramadık,
    Araç 2003 model Daihatsu YRV turbo, Ankara'nın en büyük Atiker servisinde montajı yaptırdık. Bir türlü çözülmeyen titreme ve sönmeyen arıza ışığından ev-lpg servisi-Daihatsu servisi arasında mekik dokumaktan yoruldum. Yazın memlekete gittiğimde Mehmet Bey'le görüştüm, durumu kısaca anlattım, getir bakalım dedi.

    Sağolsun on numara bir ayar yapmış, şuan ne arıza ışığı yanıyor ne de titreme kaldı, yaptığı işlemleri başka yerde yaptırsam kaça çıkardım bilmiyorum ama artık fiyatlar da iyice dost işi oldu.

    Rabbim bol ve hayırlı kazançlar versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ones

    Arkadaşlar uzun zamandır firma hakkında mesaj paylaşan yok. Bende bu firmada taktırmaya niyetliyim. okuduklarıma gör herkes olumlu bilgi paylaşmış. inşallah bende bu firmada montaj yaptırırsam pişman olmam.
    Ben trabzon bayilerine taktırdım. yolum düşünce uğradım ayarlarını kontrol ettiler. 10 Numara esnaflar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin_kaya

    Ben trabzon bayilerine taktırdım. yolum düşünce uğradım ayarlarını kontrol ettiler. 10 Numara esnaflar.

    Alıntıları Göster
    Yasin Bey merhaba ;
    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz ,yolculuklarınızda yeni iş yerimize de bekleriz ( 01.03.2019 tarihinde taşınıyoruz) . Bu vesile ile yeni yılınızı da kutlar ; sağlık , esenlik , mutluluk dileriz.
  • Merhaba Mehmet Bey, Rizede bulunan Denge mühendislik bayinizde BRC Sequent32 taktırmaya karar verdim. Nasip olursa yarın taktıracağım. Doğru ayarın yapıldığını nasıl anlarım. Taktırdıktan sonra problem yaşamak istemiyorum. Aslında amacım Çorum'a gelerek montaj yaptırmak idi fakat çalıştığımdan dolayı izin problem oldu ve Rize'de montaj yaptırmam gerekiyor. Konu hakkında bilgi verebilir misiniz. Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caperz

    Merhaba Mehmet Bey, Rizede bulunan Denge mühendislik bayinizde BRC Sequent32 taktırmaya karar verdim. Nasip olursa yarın taktıracağım. Doğru ayarın yapıldığını nasıl anlarım. Taktırdıktan sonra problem yaşamak istemiyorum. Aslında amacım Çorum'a gelerek montaj yaptırmak idi fakat çalıştığımdan dolayı izin problem oldu ve Rize'de montaj yaptırmam gerekiyor. Konu hakkında bilgi verebilir misiniz. Teşekkür ederim.
    Merhaba Sayın Hocam ;
    Mesajınızı geç gördüm. Biraz geç olsa da aracınızın ayarlarını düzelttik . BRC'li aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Selamlar.
  • Yardımlarınız için ve aracıma sahip çıktığınız için teşekkür ederim. Allah işiniz rast getirsin. Hayırlı kazançlar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: earl2000

    Merhaba Hemşehrim,

    Ben Ankara'dan üç kez gittim, kesinlikle pişman olmazsın.

    En kısa sürede 4. kez bekliyoruz hocam

    Alıntıları Göster

    mehmet bey merhaba,


    bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.


    aracım 2001 volvo s60 2.3 t5 250 hp. üzerinde brc genius max sarı enjektörlü kit var.


    sıkıntım ise aşağıdaki görüntüde görüldüğü üzere 1200 mbar'dan itibaren orantılı olarak büyüyerek 1700 mbara kadar lpg ms'leri zengine kaçıyor. 1200-1700 mbar seviyesini dengelediğimde ise bu sefer 600-1200 arası fakire kaçıyor.


    bu 1200 mbar sonrası lpg ms'lerini fakirleştirmek için ne yapmam gerekir?


    aracım open loop'a kolay kolay giren bir araba değil. bu değerleri closed loop'da görüyorum.



    not olarak: görüntüde görünen düzeltme değerleri o anlık denemek için yaptığım düzeltmeydi. şu an rolanti de +7, yükte ise +12 lpg ayarı ile çalışıyor aracım. bu ayarla rolanti de +3.9, yükte ise -3.1 düzeltme gösteriyor torque programı. bu rolanti ve yükteki ltft değerlerindeki makası bir türlü kapatamıyorum. sadece rolantiye +15 lpg verirsem rolanti ltft değeri 0'a yaklaşıyor ve makas daralıyor ancak bunda da rolanti benzin ms'leri 2.00 civarından 1.50 civarına düşüyor ve motorun boğulduğunu hissediyorum, rahat yürümüyor araba. aracımın rolanti fabrikasyon ms değeri 2.00 ms civarı bu arada. şu anda benzindeki ortalama benzin sürem 1.95, lpg ye alınca ise benzin sürem 1.92 ms. yani rolanti ayarı tutmuş görünüyor. ama rolantide ltft+stft toplamı +3.9 gösteriyor. yükteki +12 olan değeri +15 yaptığımda ise rolanti ltft değeri 0'a yaklaşıyor ancak bu seferde torque programı yükte ltft+stft'yi -7'lere çekiyor. kafayı yemek üzereyim :)


    birde ek bir bilgiye ihtiyacım var. araç lpg'de open loopa girdiğinde rolantideki son ltft değeri ile mi girer yoksa yükteki son ltft değeri ile mi girer?


    desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apojitsu -- 4 Mart 2021; 11:50:50 >




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.