Şimdi Ara

özel tıplar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bakıyorum da özel tıplar ile istanbul dışı tıplar aynı gibi. Yani hepsini sayarsak şu an tıp için 20k ya girmek gerekiyor. Bana göre şehir dışında altı yıl okumaktansa istanbulda özelde okumak daha kolay gibi. Ancak neden insanlar biraz küçümsüyo anlamıyorum. Mezun olduktan sonra dezavantajları oluyor mu. Eğer olmuyorsa sorun yok bence. Mesela bizim okulda özel tıp kazananlar da oldu. Şu da tıp kazanmış deyince herkes ama özel o diyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ama tıplar 30bin tl civarı olması lazım+en az 5000 gider
    35000 tl
    o paranın 15000ine şehir dışında çok çok rahat yaşarsın

yüzde 50 burs olursa istanbul düşülebilir

burssuz olarakta maddi sıkıntı olmayacaksa ve tıp istiyorsan git
    milleti boşver

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

arkadaşlar şimdi bakıyorum da özel tıplar ile istanbul dışı tıplar aynı gibi. Yani hepsini sayarsak şu an tıp için 20k ya girmek gerekiyor. Bana göre şehir dışında altı yıl okumaktansa istanbulda özelde okumak daha kolay gibi. Ancak neden insanlar biraz küçümsüyo anlamıyorum. Mezun olduktan sonra dezavantajları oluyor mu. Eğer olmuyorsa sorun yok bence. Mesela bizim okulda özel tıp kazananlar da oldu. Şu da tıp kazanmış deyince herkes ama özel o diyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

Mesela bizim okulda özel tıp kazananlar da oldu. Şu da tıp kazanmış deyince herkes ama özel o diyor

böyle söylenmesinin tıpla alakalı old. sanmıyorum.

çünkü burada insanlar dersane parasıyla,stresleriyle,zmn kaybıyla(gerekirse mezuna kalarak özellikle tıp diye 3.senesine kalanlar var..) tıp,müh.mimarlık hukuk vs. kazanıyorken bir başkası parayla diploma alırsa bunu normal karşılamazlar..

hukuk için mezuna kalıyorsun.. işte 60k --->15k amaçlıyorsun fkt başkası 250k, 300-500k(abartıyorum..) ile avukat,mimar,mühendis olabiliyor hem de dersane binası gibi bi okuldan eminim senin dersanenin ortamı oradan iyidir..

yani genel olarak bundandır fkt tıpta böyle old. sanmıyorum çünkü gösterilen rağbetten dolayı yıllık 25bin de olsa belli bi derece gerektirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müendis -- 9 Eylül 2012; 4:45:39 >

• ben medipol tıp fakültesine burslu girdim

şehir dışında okusam pahalı olacaktı ve okul 7 yıl açıkçası 7 yıl şehirdışı biraz zor. sıralamam tıp fakültelerinin çoğuna giriyordum ama burada çok daha iyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum ki hocalarımız Hacettepe - Marmara gibi üniversitelerden gelme ayrıca hastanemizde Türkiyenin en büyük üni hastanesi. insanlar türkçenin bilinmediği illere okumaya gidiyolar 6-7 sene bence tam bi enayilik. özelse özel sen aldığın eğitime bak.

ayrıca bu sene TUS birincisi de özel bir tıp fakültesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aéquitas -- 9 Eylül 2012; 5:10:11 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.