Şimdi Ara

Özel sitelere girmede korunmak için en iyi yol hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VPN kullanırken saldırıya ve virüse maruz kalmamak için ne kullanmalıyım? Sanboxie kullanıyorum ama antivirüs gene çerez yakalıyor, korumadığını düşünüyorum. VirtualBox üzerinde işletim sistemi kurup ordan devam etsem güvenilir mi, yoksa başka bir yolu var mı?

• Tarayıcı ayarlarınızdan çerezleri kapatın antivirüs ayarlarınızdanda kapatın ve isterseniz opera gibi bir tarayıcının gizli sekme özelliğini kullanın isterseniz de antivirüs uygulamanızın özellikle bankacılık ve alışveriş için sunduğu seçeneklerle tüm sitelere giriş yapın karar sizin ama güncel kaliteli bir antivirüs uygulamanız var ise bu kadar endişelenmeye gerek yok aslında...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • franklinda F kullanıcısına yanıt

Kaspersky Plus kullanıyorum hocam. Kaspersky VPN'de var ama girmiyor. Ben Opera'nın VPN'ini kullanıyorum.

• Operada gizli sekme özelliği var yanında onuda kullanın...

• franklinda F kullanıcısına yanıt

Kaspersky VPN neden girmez peki?

• Rusya merkezli bir şirket idi sonradan el değiştirdi sanırsam bu yüzden olabilir...

• VirtualBox üzerinde izole işletim sistemi kurmak, Sandboxie'den çok daha güvenli bir çözüm olur gibi dostum sanki.

Paylaşım ayarlarını kapalı tutarsan, virüs ve saldırılara karşı ciddi koruma sağlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soysaltrk -- 3 Haziran 2025; 4:26:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.