Şimdi Ara

Özel sektörde çalışanlar, neye güvenip evleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Memur olsan hadi neysede, özeldesin olmasa belki batacak ya da işsiz kalacan, neye güvenip evleniyo o kadar insan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

dur fdf

• Asgari ücret ile çalışan çocuk yapmasından sonra yeni trend özel'de çalışanlar evlenmesin olmuş. Özel sektörde çalışanlar, neye güvenip evleniyor? Ben özel'de çalışıyorum sen memur isen senden 2x fazla kazanıyorum. 11 Yıldır'da aynı şirketteyim bilgi tecrübe vs herşeyim var. Bende sana soruyorum memur maaşınla neyine güveniyorsun. Özel sektörde çalışanlar, neye güvenip evleniyor?  Bu arada ev ve arabamda var. E sen memur isen senin ev araban bile yok.

Bu konuyu açan arkadaş, 150 bin tl'ye ödeyemeyecek halde ama özel sektör'dekiler neyine güveniyor diye konu açıyor maaşı 25.000 tl imiş. Özel sektörde çalışanlar, neye güvenip evleniyor? 

Konu kilit+üye ban please.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 10 Aralık 2025; 10:10:32 >

• Babama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 43 yaşına gelip özel hastanede 3 kuruşa çalışan kişilerin anlayacağı işler değil zaten bu işler. O yüzden boş ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Oo yaralı haystı boyunca gün görmemiş insanlar geliyo böyle konular açmak iyi oluyo herkesi görüyorum üç kuruş maaş diyenler burda neden herşeyimi anlatp pis nazarınıza geleyim :)

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Asgari ücret ile çalışan çocuk yapmasından sonra yeni trend özel'de çalışanlar evlenmesin olmuş. Özel sektörde çalışanlar, neye güvenip evleniyor? Ben özel'de çalışıyorum sen memur isen senden 2x fazla kazanıyorum. 11 Yıldır'da aynı şirketteyim bilgi tecrübe vs herşeyim var. Bende sana soruyorum memur maaşınla neyine güveniyorsun. Özel sektörde çalışanlar, neye güvenip evleniyor?  Bu arada ev ve arabamda var. E sen memur isen senin ev araban bile yok.

Bu konuyu açan arkadaş, 150 bin tl'ye ödeyemeyecek halde ama özel sektör'dekiler neyine güveniyor diye konu açıyor maaşı 25.000 tl imiş. Özel sektörde çalışanlar, neye güvenip evleniyor? 

Konu kilit+üye ban please.

Valla evli. Çocuklu adamlar düşünsğn ben peynir ekmeklede doyarım :)

• Ya ciddiye alınacak birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Aralık 2025; 10:43:54 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.