Merhaba, Oturduğum bölgede MEB e bağlı birkaç özel okul var. Haftaiçi her gün sabah 8 de yaklaşık yarım saat boyunca son ses müzik yayını yapılıyor ve ses hoparlorlerden dışarı veriliyor. Şunu belirtmek isterim kesinlikle sadece herhangi bir özel gün ( 23 nisan - öğretmenler günü vs) kutlaması için değil her gün yapılıyor. 1 sene içerisinde cimer üzerinden 6 defa milli eğitime şikayet ettim, ilçe milli eğitim uyardıklarını ifade etti ama umursamadan müzik yayınına devam edildi. Yayın yapıldığında polisi arıyorum gelip-arayıp uyarıyorlar fakat bir hafta sonra tekrar devam ediyor. Hukuki olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Sabah uykularımız ziyan oldu. 9 da uyanmam gerektiği halde sabah 8 bazen 07:30 da bu müzik sesiyle uyanmak zorunda kalıyoruz sonra da uyumak işkence. Camlar kapansa bile ses geliyor içeriye. Görüş ve önerilerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. |
Özel Okulların Sabah Yaptığı Yüksek Sesli Müzik Yayını

-
-
aynısını yaşadım. ben cimere şikayet ettim . okulumuzun çevresinde ev yoktur gibi saçma bi cevap verdiler ama olay bir daha tekrarlanmadı . bende her sabah eye of tiger çalıyorlardı . saçma sapan işler.
sizinkiler cidden pislikmiş,öğretmen olacak birde daha kendini eğitememiş.
-
Eye of the tiger bizim repertuarda da var ama keske onla bitse. Kisin kap karanlik havada sabahin 7 bucugunda yarim saat butun pop sarkilari caliyolar. Cimere defalarca yazdim sonuc yok. -
valiliğe,kaymakamlığa,belediyeye,milli eğitime sürekli yazın. bir word belgesinden kopyala yapıştır yapın . en sonunda da baktınız olmadı, okulun internet sitesinden müdürün adını bulun. -e devlet üzerinden savcılığa şikayet edin . istirahat ve ibadetimizi yapamıyoruz,yüksek sesle müzik yayını yapılıyor şikayet kanallarını defalarca kullandık deyin. şikayet numaralarını yazın . savcılık devreye girince müdür tırsar . sözde okumuş,eğitimci adamlar bunu yapıyorsa millet eniye kızıyoruz ki. ilk şikayet geldiğinde tamam kardeşim millet şikayet ediyor deyip yapmaması lazım.
-
Cimerden meb e şikayet ediyorum direk. Çünkü diğer birimlere şikayet edildiğinde de meb e yönlendiriyor. Şuan okullar kapandığından ses yok. Okullar açıldığında tekrar başlayacaklar, dediğiniz gibi birimlere tek tek özelden mail ile iletmeye çalışacağım veya gidip dilekçe ileteceğim okullar başladığında.
E devlet üzerinden savcılığa şikayet nasıl oluyor? Geçerliliği var mı ?
-
olmaz mı ? hiç fark yok . direkt saplıyorlar. ifadeye çağırırlar bi kere savcılı kfalan deyince abdesti kaçar onun zaten . olmadı o müdürün t.c sini öğrenin ilamsız icra yollayın sürekli taciz edin . o seni rahatsız edeceğine sen onu rahatsız et.
-
uyap vatandaştan gireceksin . gerekli yerleri doldur mahkeme olarak da sulh hukuk seç . sonra yardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 27 Haziran 2022; 17:32:39 > -
Ucretli degil mi hocam bu surec ? -
Değil. Ama 3 5 gün video çekin, delil elde edin başvurmadan önce
-
@trustem.111 @crow in cornfield
Çok teşekkürler üstatlar. Dönem başlasın şikayetleri iletmeye devam edeceğim son çare olarak da savcılığa vereceğim.
-
Israrla cimerden şikayetlerim sonucunda okuldaki gürültü kesildi. 7 defa şikayet kaydı oluşturdum toplamda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X