Şimdi Ara

Ozel Mira Poliklinikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ozel Mira Poliklinikleri


    Pürüzsüz ve kusursuz bir ten arayanlar için en iyi çözümlerden birisi lazer epilasyondur. Özel Mira Polikliniklerimizde gözleri özel gözlüklerle korumak şartı ile cildin tüm bölgelerine, sadece göz çukuru hariç lazer epilasyon uygulanabilir. Seans aralıkları yüz bölgesinde 4-6 hafta, vücudun diğer bölgelerinde ise 8-10 hafta arasında değişebilmektedir.

    Lazer epilasyon, tek seferde iyi bir sonuç alınmadığı gibi, satın aldığınız paket programları ve size önerilen gelme sürelerinin de önemi büyüktür.

    Lazer epilasyonlar dalga boyutlarına göre çeşitlendirilirler. Kullanılan lazerin dalga boyuna göre melanine hassasiyet artıp azalmaktadır. Melanin cilde kahve rengi veren bir pigmentdir. Derinin tüm katmanlarında bulunur ancak en çok kıl folikülü etrafında yoğunlaşmıştır.

    Lazer Epilasyonlar: Ruby Lazer, Alexandrite Lazer, Diode Lazer, Nd Yag Lazer, Buz Lazer olarak çeşitlere ayrılır.

    Alexandrite Lazeri diğer yöntemlerden ayıran en önemli özellikler diğerlerine göre daha güçlü olması, yok denecek kadar az acı oluşturması, özel bakım gerektirmeden büyük alanlarda uygulanabilmesi.

    Buz Lazer epilasyon teknolojisinin ortaya çıkması ile birlikte pek çok kişi bu teknolojiden faydalanarak tüylerinden kurtulmakta. Buz Lazer, buzun etkisini kullanarak acıyı ortadan kaldırmakla birlikte eski teknoloji ürünü lazer epilasyon cihazlarına oranla çok daha geniş ve büyük bir uygulama başlığı ile oldukça hızlı bir şekilde uygulanmaktadır.

    Yeni teknoloji lazer epilasyonlarda artık çok fazla bir acı hissetmeden kısa süreli geçici kızarıklarla seanslarınızı geçirebilirsiniz. Seanslara başlamadan yaklaşık 20 gün kadar kılları kökten alma işlemi uygulanmamalı ve tüy rengi açıcı ürünler kullanılmamalıdır. Lazer epilasyon Kadıköy için sayfamızı ziyaret ederek detaylı bilgiye sahip olabilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backlinkmick -- 2 Nisan 2017; 23:21:17 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.