O zaman benden her gün gelecek posta ve mail bombardımanına hazır olsunlar |
Türksat için çekilmiş fiber kablosu (GPON değil) (3. sayfa)

-
-
Hazırlar zaten, aynisini yaptım :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sabah İlçe Telekom'dan arandım ve fiber talep ettiğimi belirttim. Arayan arkadaş bu talebi teknik ekibe bildireceğini ve gelen cevap doğrultusunda dönüş yapacağını söyledi. Cevaplarını bekliyorum.
Bizim köyde internetim 4 mbit'ti. Ben de her gün defalarca arıza kaydı açtım, yaklaşık 1 ay uğraştım. En sonunda telekomda çalışan abi geldi direğe çıktı ve tüm hatları teker teker bağlayıp hızları denedi, 10lu reglette en iyi sonucu veren portu bağladı ve 7-8 mbit almaya başlamıştım. Bıktırma taktiği köyde işe yaramıştı, belki İstanbul'da da yarar
-
Ben bıktırarak VDSL'i bile hâlâ getirtemedim. Her müdürlüğün sabır sınırı farklı demekki :)
-
Bana fiber gelmesi için şöyle bir etmen daha var. Hem sağımdaki hem solumdaki apartman yeni yapıldı. Onlara da getirsinler arada bana da getirsinler ne güzel işte herkes mutlu olur
-
Öyle dusunme
İnsan gibi rica ettikten sonra git işine kardeşim mi diyecek sana adam akıllı isledigi yolu anlatır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işin içinde torpil varsa anlatmaz ki
-
Aynı durumu bizim karşı sokakta gördüm, daha VDSL bile gelmemişken FTTB görmüştüm. Şok olmuştum bildigin. O zamanlar VDSL gelen yerler bile çok şanslı oldugu için FTTB 'yi her gördüğümde ağzım açık kalıyordu.
Tabi ben uğraşmadım sizin gibi , sonrasında daha iyisi Gigafiber geldi
-
Aynen öyle, misal benim binamızda dairelere kadar fiber gelmesi için müdürlüğe verdiğim dilekçeye "binaya kadar fiber talebiniz bütçe onayına göre gelecektir" şeklinde cevap verdiler ve sonra ben bu gelen cevabın fotosunu çekip bulunduğum ilçeden sorumlu planlama birimi çalışanına fotosunu atıp "hocam binaya kadar yazıyor bu bana verdiğiniz cevapta, ben daireye kadar istemiştim yalnız" yazdım ve adam beni whatsapptan direk engelledi :D
Torpil olsaydı bu iş çok farklı olurdu, direk cevaplardı güzel insani şekilde olması gerektiği gibi..
-
Bana da eve kadar deyip binaya kadar yapmaya kalkarlarsa olay çıkarırım
-
TurkNet şu an ADSL olan yerlere döşüyor zaten hep, oradaki müşterileri kendine çekiyor.
-
en uçta kalan bölgeler için olabilir benim gördüğüm bir çok mahallede TT GPON gelince bir sahaya ardında Turknet giriyor ,Kağıthane,Beşiktaş, Kadıköy ve Çağlayan mah da gördüğüm örnekler böyle idi
-
Keşke böyle kafalarına göre değil de talebe göre çekseler. Her bölgedeki toplam abone sayısına göre fiber isteme oranlarına bakılsa ve ona göre karar verilse.
-
Kimse bahsetmemiş, belki de kabloyu çektiler ama sonrasında aktif etmediler. Bu tarz şeylerle çokça karşılaşıyoruz. En güzeli binanın içerisine bakmak olacaktır ama orada tanıdığınız yoksa izinsiz de girmeyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Mart 2022; 15:42:10 > -
Biz buranın çok eski yerlisiyiz, bütün binalarda ailemizin eski tanıdıkları yaşıyor. Binaya girmemde sorun olmaz bi ara kapıyı açık bulursam bakacağım
-
Hocam tanıdığın varsa niye kapıyı açık yakalamaya çalışıyorsun ki?
Git bas ziline hal hatır sormaya geldim de hem de etrafa bak işte. :)
-
Biraz utangaç biriyim, insanlarla muhatap olasım yok
-
-
Faks makinesine ne gerek var hocam, Google a "free fax" yazın beş yüz tane site çıkıyor.
Bu arada sayfa başı kaç tl hocam faks?
-
Faks telefon araması olarak yapıldığı için arama gibi ücretlendiriliyor. TurkNet'te 1000 dk bedava olduğu için bana faks bedava olmuş oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X