Şimdi Ara

Özel hastane (Acil) komedisi- para alınmıyorduya?.. (Ücret iadesi aldım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ülke bitti de ağlayanı yok arkadaşlar. Ben son yaşadığım olaylardan sonra pes ettim. Mümkün olduğunca sorun yaşamamaya ve çok para kazanmaya çalışın. Sorununuz hiçbir şekilde bir kurum tarafından çözülmüyor artık. Eğitim, güvenlik, denetleme, sağlık gibi şeyleri unutun. Karşı tarafın %100 suçlu olduğu bir trafik kazasına karıştım ve 3 aydır rezil oluyorum. Otoparkı kapatan bir hödük firma için polis çağırdım, hiçbir şey yapamadılar. Hödük firma işini bitirene kadar tüm bina hapsoldu ve polis sadece izledi. Devlet hastanesine gidip de tedavi olabildiğimi hatırlamıyorum. Eğitim sistemi hakkında yorum yapmaya gerek bile duymuyorum. En son olarak da hanımın telefonunun ekrani önce karıncalandı ve sonra tamamen görüntü vermeyi kesti. Garantisi var ama servis ekranda çizik olduğu için garanti kapsamına almadı Ben pes ettim. Bir şekilde çok para kazanıp bütün sorunları parayla çözmek lazım. Yoksa rezillik kaçınılmaz. Haksızlığa uğrama işini de alışkanlık haline getirmek lazım. Ne denetleyen var ne de vatandaşı umursayan. Dingonun ahırına döndü ortalık iyice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye'de acile gidilen durumların yüzde 90'ı acil değil. Atar damarın kopmamışsa 5 dikiş için hastaneye gidiyosan acil durumun yok demektir. Pozisyon nizami oyna devam.

  • MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt

    O dayılar Avrupa batıyor orası çok kötü Türkiye cennet gibi kıymetini bilin de diyor çok sallama yani.


    Dipnot: bunu söyleyen dayı asgari ücretten az bir miktar fazla alıyor Almanya da ve her yıl 2 3 kere Türkiye ye gelebiliyor bizim burada asgari ücretin1,5 katı alan kişi yılda 1 kere giderse ev kirasını ödemediği için evden atılır :D

  • Şuan işsizim işsiz olduğum için sigorta pirimi yatmıyor ve GSS borcum birikiyor :D:D:D

    Devlet bana kardeşim sen işsizsin nasıl yaşıyorsun nasıl hayatta kalıyorsun diye sormak yerine her ay borç takıyor yetmezmiş gibi birde utanmadan buna faiz bindiriyor. Borç bindirmesi bir yana faiz olarak gelen kısım %50 den fazla. Es kaza hasta olsam tedavi görmem gerekse üfürükçüye gitmekten başka çarem yok.



    Yani devlet açık açık diyor ki sen çalışmıyorsun benim gözümde bir hiçsin.


    Asıl borç 2243 TL

    Gecikme zammı 1451 TL

    Toplam borç tutarı 3695 TL




    İş bul git çalış diyenlere peşinen cevabını veriyorum iş bulun çalışalım.

  • Sigortalıdan para mı alınırmış?

  • Daha öncede böyle birikiyordu silmişlerdi bakalım bu seçimlerde yine silinecek mi ? Ödemem ödeyecek param yok ama ileride bunu ödemedik diye gelip malımıza mülkümüze haciz koyarlar mı acaba ? Ben asıl ondan korkuyorum.

  • _Paramedik kullanıcısına yanıt

    Aynen dediğiniz gibi poliklinik girişi yapmışlar.

  • @faruk Şımarıklık değilmiş, hakkımmış.


    @_Paramedik Verdiğiniz bilgiler için tekrardan teşekkür ediyorum, kimsenin başına bu tarz şeyler gelmez inşallah ama konuyu okuyan arkadaşlar belki fayda görürler. Sizin yönlendirdiğiniz kırmızı-sarı-yeşil alan uygulamalarını iyice öğrenip hastaneyi aradım. Aynen sizin söylediğiniz gibi poliklinik olarak giriş yapmışlar. Baktılar alanları vs biliyorum para iadesine çağırdılar.


    Paramedik arkadaşımızın yazdığı şekilde katekulliye gelmişim arkadaşlar. Olayın üzerine yürüyüp faturaları vs bilgileri istememle beraber size geri döneyimler başladı ve en sonunda para iadesi için çağırdılar.


    @relling Sizede verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Hükümete sesimizi duyuramasakta şaşırtıcı bir şekilde hakkımı aradığım bir durumun olumlu sonuçlandığını görüyorum :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllfre -- 23 Mart 2022; 15:50:34 >




  • Öncelikle geçmiş olsun hocam. Konunun ilk mesajını gelişmeler ve faturanızla düzenlerseniz sadece forum kullanıcıları için değil bu konu hakkında Google'de araştırma yapan insanlar için de bilgilendirici bir konu olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenledim elimden geldiğince, teşekkürler.

  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    Acile muayene olmaya gider gibi giderseniz yeşil alana numara verirler sıra beklersiniz. Hastanız hem yaşlı hem de nefes alamama şikayeti varsa ambulans çağırın. Ambulansta tansiyonuna bakarlar, oksijen verirler ve ilk müdahaleyi yaparlar. Hem de hastaneye gidince sıra beklemezsiniz çünkü ambulansla gelen hastanın önceliği var.

  • arkadaşlar selamlar annemi ameliyat yaptırmamız gerekiyor özel hastanede yaptırsak en fazla ne kadar ödememiz gerekir fazla ödediğimiz parayı nasıl geri alabiliriz bunun bilgisine nası ulaşabilirim

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    Evet bu yazdıklarınız da güzel tavsiyeler. Ambulansla gelen ve gelmeyen arasında ciddi ayrım oluyor.

    Annem aslında ambulanslıkmış. Girişte ilk muayeneyi yapıp yeşilde bekleten doktor anlasaymış keşke.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    Anlamazlar kardeşim anlamazlar... İnsanın halinden anlamazlar...

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    Abi bilmiyorum bir yandan da çok sor. Aortta aşırı daralma ve incelme

    Nasıl ayakta tespit edecek kalp tomografisiz.

    öyle bir yük var ki üstlerinde.


    Ben sizin mesajı alıntıladım çünkü çok haklıydın. Ambulansla gittiğinde ultrasonlar tomografiler dahil hızla yapılabiliyor. Doğru tavsiyeyi alıntılayım dedim, millet de görsün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.