Şimdi Ara

özel dersi önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.ingilizce kurs arayisi icindeyken tanidigim eski bir hocam kurs actigini ogrendin. english time da ve benzer kurslarda calisan 2 sene yurtdisinda kalan bir ingilizce ogretmeni ing edebiyat mezunu ve suan ozel ders veriyor yerinde.8 kisilik sinif kur ucreti 500 tl dendi 6 ayda 3 kuru iyi bir sekilde verebilcegini soyledi.bu tarz bir kursmu onerirsibiz yoksa english time tarzi kurslarmi ? yorumlari bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• English time ve diğer kurslar bu işi ticaret için yaptıkları için çok ucuza öğretmen çalıştırıyorlar ve öğretmenler günde 8-10 saat derse giriyorlar. Kendi kursunu veren öğretmenden ders almanı tavsiye ederim. Ayrıca kurslarda yıllık ya da 6 aylık sözleşme yapıyosun ve ücreti beğenmesen de ödemeye devam etmek zorunda kalıyosun. Eski öğretmeninle böyle bir sözleşme yapacağınızı sanmıyorum. Bu da mutlu olmadığın zaman ayrılabileceğin anlamına gelir. Her zaman kendi işini yapan işine daha fazla özen göstereceğinden eski öğretmeninin senin için daha faydalı olacağını düşünüyorum. Ben de ingilizce öğretmeniyim ve bir kuruma bağlı olmadan sadece özel ders veriyorum. Daha önce üniversitede öğretim görevlisiydim ve ben gidip öyle kurslarda üç kuruşa çalışmam. İngilizce öğrenirken en iyi yöntem özel derstir, tabi deneyimli birinden alınması şartıyla.

• yorumunuz icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.