Şimdi Ara

Özel dersi bırakmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brosbeforehoes kullanıcısına yanıt
    1000 TL’ye Behzat ya da Miko alsa diğer 1000 TL ile de kimya, fizik hocalarını alsa mesela ESŞ ve Kimya Özel. Üstüne para artar onla da soru bankası alırdı. Ama 4 saat derse 2000 TL para vermiş arkadaş.
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt

    4 değil hocam mat geo 8 derse 2000 ama yine de fazla farkındayım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 ders


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne üzücüdür ki toplamda 8 derse 2000 tl vermek. Yani ders başı 250 TL demek. Ben bu fiyata ders veren hocaları kınıyorum. Piyasayı yükseltiyorsunuz. Tecrübesi çok az olan bir hoca bile artık ders başına 100 istiyor bu sayede. 1 saate 250 TL ne demek? Dakika başı 4 tllik emek mi veriyor o hoca? Ciddi manada öğrenciler yolunacak kaz gibi mi gözüküyor.


    Kitap fiyatları uçmuş, özel ders fiyatları uçmuş, dershanelerin fiyatları uçmuş yahu BU NEDİR?!


    Herkes ders başı 250 TL fazla veriyorsun demiş ama büyükşehirlerde piyasa bunun biraz daha altında yani arkadaş çokta kazıklanmıyor piyasaya göre. Yani sorun piyasada.


    Benim tavsiyem derslerden verim alıyorsan ve özel derssiz yapamam diyorsan devam edebilirsin ancak özel derssizde kaf,ödf gibi yerden giderim diyorsan oradan gitmen daha mantıklı. Çünkü benim gördüğüm kadarıyla çoğu hoca özel derste ayrıntılı anlatmıyor. SB'de takılıp durabiliyorsun. Keşke öğrenciler ve velileri birlik olabilse ve piyasa düşene kadar bu gibi yerleri gitmeyip saygı çerçevesinde protesto edebilse. Özellikle çoğu veli "çocuğum dershanesiz yapamaz, yıllık 20 bin mi hemen vereyim" kafasına girmekte. Dershane satış sorumluları velileri çok iyi domine ediyor.





  • Stawwas S kullanıcısına yanıt

    hay maşallah ali nesin ya da mustafa yağcı anlatıyor herhalde  

  • hocam öncelikle konuları anlıyorsanız, verim alıyorsanız özel dersi bırakmayın mantıklı değil ama hem bu kadar para verip hem de anlamıyorsanız bırakın.
    özel ders alan diğerleri için robert,fransız liselerinde genelde zenginler okuyor bursluları bile belli gelir seviyesinin üstünde olduğunu düşünüyorum.
    Özel ders hocasına gelince adam seni dolandırmaya çalışıyor ayda 2 bin tl ne millet o parayla bir ay ev geçindiriyor çok fazla üstüne daha da dolandırmak için fizik dersi de aldıracak sana aklınca.
    Lti dersi almak istiyorum demişsin adam fonksiyonla başlamış belki bildiği vardır sonra da fizik anlatayım mı demiş ama belli biraz seni yolunacak kaz gibi görmüş.
    Üstüne bir de ailem bazı şeylerden kısıyor ödemekte zorlanıyor demişsin. verim alamadığını, anlattıklarından anlamadığını düşünüyorsan bırakmanı öneririm.
    Kaf ve kenan kara kullandığını söylemişsin bence onlara devam et eksiğin varsa da youtubeda çok iyi hocalar var mesela eyüp b tüm matematiği bedava anlatmış geometri bile var ha geometri üstüne biraz soru çözümü isterim dersen bir çok zor soru çözümü zaten var.

    Fizikten o kadar para daha vereceğine durumun ödeyecek gibi görünüyor yaklaşık 500 tl bir seferlik esş alabilirsin hadi almadın diyelim youtubeda altuğ güneş, vip fizik, umut öncül youtube videoları eski de olsa iyi o da fena değil 3'ünden en beğendiğini takip edebilirsin.

    Vermeyin şöyle insanlara para. Kuzenimin normal zamanda ders anlatmayan dershane hocası hal hatır için wpden mesaj atmış aklınca özel ders ihtiyacın var mı diye sormuş sanki dershanede anlattın da bir de utanmadan millete mesaj atıyor iyice yüzsüzlüğe bindiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

    haklı şu zamana kadar gördüğüm özel ders veren hocaların adamakıllı ders anlattığına şahit olmadım. öğrenciye paso boş umut veriyolar benden ders alırsan kazanırsın kafasına sokuyolar. İlgiye ihtiyacın yoksa internette ulaşamayacağın bilgi, konu anlatımı yok. aç oradan anlamadığın yeri sar izle başka yerden bak bilgiyi illa sana öğretmek için seni zorlamalarını bekleme.

  • medness M kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten mezun olduğum için belli bi temelim var anlamakta sorunum yok ama adamın tek yaptıgı formülleri yazmak kitaptaki soruları da derste bana çözdürüyor ödev veriyor.Az önce ders yapmak istemediğimi söyledim babamı arayıp bu şekilde kazanamaz siz bı konuşun onunla diyerek ikna etmeye çalışmış.Bazi hocaların tek amacı para gerçekten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

    Kimse kimseye zorla özel ders vermiyor ki :)

  • Stawwas S kullanıcısına yanıt
    Bildiğin dolandırıcı o zaman
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Piyasa capulcu hocalarin eline dusmus istedikleri kadar fiyat yukseltiyorlar ne vergisi ne algisi var 2-3 isim yapmis adam ayda 30-40k kazaniyor sonra gelip bana emek alin teri diyor hadddi laa ordan dakika da 4-5 TL bizim mahallenin eskortu kazanmiyor sabah aksam kucak ustunde ziplayip sirf veliler gelecek,sinav ayagina bu tuccarlarin carkina giriyor biz de girdik gecen sene hepsinin yuzunu de 15 gunde gordum aslandik koctuk kaplandik okuz öldu ortaklik bozuldu sonra telefon acmaz oldular.Aylarca yazmayip hocam size ogrenci buldum dedigimde saniyesinde ariyorlar hepsi tuccar la bunlarin 50-100 TL ye ders veren uni ogrencileri kizmasin sozum hakkini verip hakkini alanlara degil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

    Kimse kimseye zorla özel ders vermiyor ki :)

    Kamu da öğretmen değilse istediğini yapar vergi ile ilgili şüpheniz varsa Maliye'ye ihbar edin.

  • Oha paraya bak. Senin gibi 4-5 kişiye daha ders verse ayda 10k gelir.

    Zeki adammış helal olsun.

  • Yav hocam nedir anlamak istemediginiz nokta anliyorum ki siz de ozel ders veriyorsunuz burada piskin piskin maliyeye ihbar et falan yapma yani bana ben de gecen sene AC ogretmenlere cok para kaptirdim.kaptiracak kaptiriyor olan gorur de belki dusunur diye yaziyorum AC lari doyurmak ne kadar sevap olsa da AC ogretmen doymasini bilmiyorsa hep AC kalir zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt

    Öğretmen değilim ve özel ders vermiyorum.

    Güvenmediğin veya pahalı bulduğun öğretmen den ders almayabilirsin.


    Vergi konusunda maliye ye ihbar et diyorum ne dememi bekliyorsun ? Git adamın kalbini sök falan mı diyeceğim ?

    Maliye'nin işi gideceksin ihbar edeceksin.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Hocam öfkem büyük bu tuccarlari yeri geldi patladim iste 17-18 yasinda yillardir guvendigin ogretmen sifatindan kazik yediginde boyle oluyorsun iste


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.