Şimdi Ara

Özel ders almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2021 için hazırlanıyorum Allah'ın izniyle hiçbir derste temelim yok açık lise mezun oldum dershaneyi kimse önermiyor o herkes mat özel ders al diyor ama bu iş nasıl oluyor yani ne kadar faydası var hoca ile buluşunca neler yapıyoruz nasıl anlatıyor dersi kaç saat ve kaç lira ortama ve ne kadar ders almak gerekiyor toplam hem TYT hem AYT için belli dersleri mi alıyoruz önemli olan ben şuan Selim hoca ile ilerliyorum ebob ekok bitti rasyonel sayılar geçtim aynı zaman da mikail hoca ile ilerliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Özel ders yerine youtube ve paralı mecralarda çok daha iyi hocalar bulabilirsin hem daha ucuza denk gelir hem de çeşit çeşit hoca var tek bir kişiye bağlı kalmazsın

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Ücretli olarak mikail hoca dinliyorum matematik için. Kimya özel önerir misin mesela ya da başka ne kanallar var ücretli olarak ?
  • matematikte Selim Yüksel başlangıç için iyidir.Senin seviyene uygun bir hoca yani temel kazanırsın.Onunda yeni nesil soru çözen versiyonu İlyas Güneştir.Konu ile ilgili bu hocalarla bir fikrin oluştuktan sonra Mikail Hoca ile ilerler ve tekrarlarını iyi yapıp soruları anlamaya çalışırsan sağlam bir temel oturtmuş olursun.
  • 09kezman09 0 kullanıcısına yanıt
    Yani ilk Selim hoca ile İlyas hocayı beraber götürüp bütün konuları bitireyim ? bütün konular bitince de en baştan Mikail hoca ile mi başlayayım ?
  • Kimya ozel kullaniyorum memnunum
    Umut oncul de var

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Yani ilk Selim hoca ile İlyas hocayı beraber götürüp bütün konuları bitireyim ? bütün konular bitince de en baştan Mikail hoca ile mi başlayayım ?
    şöyle söyleyeyim
    Selim Yüksel ve İlyas Güneş mat temeli zayıf olanların faydalanabileceği hocalar.İlyas Güneş Selim Yükselden farklı olarak çözdüğü sorular TYT yeni nesil mat sorularına daha uygun.Ama Selim Yükselle ilerliyorsanız devam edin.Bencede baştan Selim Yükselle tüm konuları bitirip basit seviye bir soru bankasıyla eş zamanlı götürün.Ondan sonra Mikail hoca ile ilerleyin ve yanına 345 tarzı bir soru bankasıyla destekleyin.Nasılsa zamanınız var 2021 için.
    Aynı konuyu önce Selim Yükselden dinleyip bittikten sonra direkt Mikailden bitirip ardına 345 benzeri soru bankasıda çözebilirsiniz.Her 2 yöntemde uygun bence.Bir konuyu önce basit şekilde Selim Hocadan dinleyip Mikail hoca için temelli gelmiş oluyorsuynuz her 1 konu 1 haftada çok rahat bitirmiş olursunuz soru çözümleri dahil ayda 4 konu eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 8 Mart 2020; 21:9:6 >

Aynen öyle önce Selim hoca ile bitirip çözebildiğim tüm soruları çözüyorum kolay kaynakları zaten hepsini çözüyorum ayrıca karekök de 3 tane test bile yaptım ebob ekok da ama ilerisi gitmiyor onun için Mikail hoca dinleyeceğim :D sonra karekök ve 345 çözüp rasyonel sayılara Selim hoca ile devam edeceğim Mikail hoca da rasyonel sayılar yok sence Selim hoca rasyonelden sonra Mikail hocanın olmadığı konular diyim daha doğrusu İlyas hoca mı ek olarak dinleyim Behzat mı ne dersin ?
  • Dediğim gibi Selim Yüksel = İlyas Güneş dersek aynı konuyu aynı seviye 2 hocadan dinlemek sana birşey kazandırmaz.Behzat Hocanın seviyesi yüksek gelmezse dinleyebilirsin tabi.Soruları çok hızlı çözüyor ayak uydurabilirsen deneyebilirsin.
    Tamam dır bir de Behzat hocayı denerim Mikail hocanın olmadığı konular da ek takviye yapmak için teşekkür ederim yardımın için.
  • Mat: Behzat Rasuli
    Türkçe: Önder hoca
    Fizik: umut öncül (esş de bak)
    Kimya: kimya özel
    Biyoloji: selin hoca(YT)

• Maddi durumun iyi ise matematik den alabilirsin ilerde yapamadığın sorular falan da baya çıkar kolaylıkla sorarsın

• quote:

Tamam dır bir de Behzat hocayı denerim Mikail hocanın olmadığı konular da ek takviye yapmak için teşekkür ederim yardımın için.
    ne demek.iyi çalışmalar
  • Rene Descartes kullanıcısına yanıt
    O zaman ilerde almak daha mantıklı tamamen bir temel oluştuktan sonra artık zirveye oynamak için özel ders almak daha iyi olur gibi 🙂

• quote:

O zaman ilerde almak daha mantıklı tamamen bir temel oluştuktan sonra artık zirveye oynamak için özel ders almak daha iyi olur gibi 🙂
    Mikail hocadan sonra mat için özel ders almana gerek yok.Çözümlü soru bankaları kullan ve yapamadığın soruların çözümünü mutlaka mantığına oturtarak nasıl çözüldüğünü öğren.Ondan sonra deneme ile hız kazan.
    Tamam dir teşekkürler inşAllah gerek kalmaz dediğin gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.