Çok iyi tebrikler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
özdebir tg 4 net konusu (4. sayfa)

-
-
Nasil bir planiniz var bitirmek için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
Hocam hiçbir planım yok. Halk edebiyatındayım ve zorlanıyorum. Önümüzdeki hafta edebiyat haftası ilan edeceğim. O zaman divan dahil bitirmeyi planlıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıralaman okunmuş mu hocam
-
Ne siz sorun ne ben söyleyeyim hocam tekerlekli soruda işlem hatası yapmışım
Teşekkür ederim . Sizin gibi ayt matı fulleyemeyince biz de tarihten fulleyelim dedik
Zamanla diğer konuları da eklerler. Şimdilik 12.sınıfları baz alıyorlar.
-
Kac net hocam tyt niz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geometrisiz 30 net zor geometri calismiyorsaniz kesinlikle calisin birde problem calistinizmi ilk 12 konuyuda biliyorsaniz halloluyor.
Problem önemli kanka anlama becerisiyle denklem kurma becerisi kazanmak gerekiyor.Faydasina hemen gormeyi bekleme illaki zamanla gorursun ama sorularin mantigini anlamaya calis fazla sure vermekten korkma ezberlemekten kacin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 2 Mart 2022; 23:20:48 >
Hocam o türkçe ne. Türkçeye bir tavsiyen var mı kanal, kaynak. Rutin falan mı yapıyorsun her sabah
-
Valla 6 ay once paragraf kitabi aldim hala bitmedi yarisi cozulu onuda hocaya dolu gozukmek icin cevap anahtarindan doldurdum.Denemeden denemeye cozuyorum turkceyi ama gecen sene cozmustum paragraf kitaplari onlarda bs ve limit jet avantajdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 2 Mart 2022; 23:52:58 >
Hocam benim optik okunsa herhalde ilk 200 civarı geliyormuş sanırım. Ah bu kurum optiğimi kaybetti işte
Gelirdi çok rahat valla.Birdahakine artik ilk 100e oynarsiniz .dd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X