Şimdi Ara

ÖZDEBİR SONUCUNA NASIL BAKIYORUZ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteye giriyorum, orada Türkiye Geneli Deneme Sınavları (öğrenciler için)'e basıyorum ve gelen sayfada sorgu türünü TC Kimlik seçip TC'mi giriyorum ve hata mesajı geliyor. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum yoksa sistem mi yoğun sizce?

Özdebir Sonuçlarına Nasıl Bakılır

Özdebir sınav sonuçlarınızı görüntülemenin birkaç yolu vardır. İşte adımlar:

• Özdebir Web Sitesi: Özdebir'in resmi web sitesini ziyaret edin. Sağ üst köşedeki "Giriş Yap" düğmesine tıklayın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra, "Sonuçlar" sekmesine tıklayın.
    • Özdebir Mobil Uygulaması: Özdebir mobil uygulamasını akıllı telefonunuza veya tabletinize indirin. Uygulamayı açın ve hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra, "Sınavlar" sekmesine ve ardından "Sonuçlar"a tıklayın.
    • E-posta: Özdebir, sınav sonuçlarınız hazır olduğunda size e-posta gönderecektir. E-postadaki bağlantıya tıklayarak sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz.
    • Özdebir Merkezleri: Yakınınızdaki bir Özdebir merkezini ziyaret edebilir ve sonuçlarınızı şahsen alabilirsiniz. Kimliğinizi doğrulamanız gerekecektir.

Yukarıdaki yöntemleri kullanarak sınav sonuçlarınızı kolayca görüntüleyebilirsiniz. Sonuçlarınızı görüntülemekte sorun yaşıyorsanız, lütfen Özdebir ile iletişime geçin.

Önemli Not:

• Özdebir sınav sonuçları genellikle sınav tarihinden sonra birkaç gün içinde açıklanır.
    • Sonuçların yayınlanma tarihi sınava ve soruların zorluk düzeyine göre değişebilir.
    • Sonuçlarınızı aldıktan sonra, hatalar veya tutarsızlıklar olup olmadığını dikkatlice kontrol etmeniz önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acaba TC Kimliğimi yanlış kodlamak gibi bir aptallık mı yaptım ya, mismatch falan diye hata veriyor.

Orijinalden alıntı: orancanoren

Acaba TC Kimliğimi yanlış kodlamak gibi bir aptallık mı yaptım ya, mismatch falan diye hata veriyor.

Olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sezai Karakoç
  • tamamdır baktım, bir an heyecanlandım kusura bakmayın. Sonucu hele hiç sormayın, şaka gibi geldi sonuç. Gerçi saate yanlış bakıp telaştan 100 dakikada bitirdim sınavı (1 saat fazla bakmışım *facepalm*)

Orijinalden alıntı: orancanoren

tamamdır baktım, bir an heyecanlandım kusura bakmayın. Sonucu hele hiç sormayın, şaka gibi geldi sonuç. Gerçi saate yanlış bakıp telaştan 100 dakikada bitirdim sınavı (1 saat fazla bakmışım *facepalm*)

sıralaman kaç???
    YGS-1 345 zaten gerisini söylemeye gerek yok heralde, başka bir konuda durumu anlattım istersen seni ona yönlendireyim:http://forum.donanimhaber.com/m_100275042/f_//tm.htm#100275709

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.