Şimdi Ara

Oyunun ömrü ne kadar kaldı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sezon 3 deyken 2 seneye kalmaz modası geçer dedik ama hala oynanmaya devam ediyor.
  • Sezon 4 te ben birakirken 1.5 sene maks deniyordu .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan dosdoğru uçuruma gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat 10 yıl gider. 10 yıl sonra editlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sürekli kendini yeniliyor bu yüzden bu sonu geciktiriyor fakat son yenilenmede şampiyon alımını zorlaştırmaları oyuncuların çoğunu bıktırdı(bilinçli oyuncuların)
  • Lol kitlesinin biyere gittiği yok sezon bittikten sinra Pubg geçtim kaç aydır oynuyorum baydı artık oyun bittikten sonra ne göz kalıyor insanda ne kafa. Dinlenmek için oyun oynuyorum yoruluyorum. Şuan sezonun açılmasını iple çekiyorum. Pubg oyuncu kitlesini daha çok Csden ve dotadan aldı Lolden kayanlar da benim gibi dönemlik gidenlerdir.



    Pubg yenilik ve optimize işinde başarılı olamazsa 1 seneye unutulur gider soyleyeyim
  • Insanlik uremeye devam ettikce alttan gelenler surekli bu oyunu oynayacaktir diye dusunuyorum. Ben sahsen ruh hastasi olarak miladimi doldurup oyunu biraktim.
  • Bu oyunu sezon 3 ile 6 arasında aktif ve ileri düzeyde oynadım. Sonrasında oyunu bıraktım ve ara sıra güncel durumu takip edebilmek için oyuna girdim. Son 1 haftadır eski hesaplarımdan bir kaçını bulduğum için, tekrar ara sıra girip oynuyorum. Şimdi size olayı şöyle anlatayım; Sezon 3-4-5 döneminde oyunda farklı bir hava vardı. Hak eden takım geri düşse bile, maçları her türlü çevirip kazanabiliyordu. Yetenek ön plandaydı ve insanlar bunun farkındaydı. Dolayısıyla herkes çok fazla oyun oynayıp, antrenman yapardı. Assasinler bile kolay kolay tek atamazdı ama doğru oynarsan çok etkili olabilirdi. Fightlar ve oyunlar daha taktiksel geçiyordu ve iyi oynarsan elbet kazanacağıbı biliyordun. Çünkü kimse tek atamıyordu ve baron,ejderha(belirli bir stacka kadar), alamet gibi canavarların buffları daha güçsüz ve uselessti. Eskiden ejderha sadece altın falan veriyordu. Daha sonradan belirli bufflar vermeye başlamıştı ki sadece 3. ile 5.stackları işe yarıyordu. Yani kısacası birçok hero ile rahatça ustalaşarak maç çevirme şansınız, ya da takım olarak çevirme şansınız vardı.

    Bence insanların bu oyuna artık eskisi gibi bakamamasının iki nedeni var.

    Birincisi, artık yetenekli adam kazanmıyor. Meta picklerini ve itemlerini spamlayan, tek itemle can barını süpüren karakterler kazanıyor. Tankların bile tek atabildiği bir metadan bahsediyoruz. Son çıkan yeni rün ve kabiliyet sistemide bu işin tuzu biberi oldu. Artık maç belirli bir sürenin üzerine çıktıktan sonra ne yaparsanız yapın meta kompozisyonlarına karşı, yetenek kazanamıyor. Haliyle insanlar oyunun kaderini kendileri değiştirebilmeyi özledi ve bu duyguyu tadabilecekleri farklı oyunlara yöneldi.

    İkincisi ise kitleyi çok bunalttılar. İlk madde bana ve gözlemlerine göre herşeyin en büyük sebebi olsa da, casual kitleyi de unutmamak gerekiyor. Trollerin küfür etmedikçe ceza almaması, anlamsız ve saçma işleyen report sistemi, maçların kazanma duygusunu artık hissettirememesi, saçma kutu ve crafting sistemi, berbat matchmaking ve seri sistemi(biliyorsunuzdur ki serilerde sizin takımınızın elosu karşı taraftan daha düşük oluyor.), önlenemeyen boostlar ve hesap alım satımı yüzünden cehenneme dönen bazı ligler(örneğin d4-d5), topluluğun kaliteli oyuncuları ve kişileri artık elinde tutamaması gibi bir çok neden daha sayılabilir ama bence bu kadarı yeterli.

    Kısacası böyle işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Loot sistemini bok ettiği için Dota'yı neden bıraktıysam bunu da o yüzden biraktim sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence max 5 sene, sonra da muhtemelen hayatta kalma tarzındaki oyunlar revaçta olucak, o değilde ben silkroad zamanlarını özledim, Keşke birşeyler olsa da mmorpg ler yeniden revaçta olsa, şuan da runes of magic oynuyorum ama cidden fazla oyuncu yok ama yine de yeterli oyuncu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR serverının kitlesi yüzünden 2 haftada 1 girer oldum oyuna. Ne zamanki Riot şu kitleyi adam edebilecek bir sistem kurar, o zaman tekrar ciddi oynamayı düşünürüm. Bıktım artık troll picklerden, afk'lardan, toxic'lerden, bir kişiyle kavga edip oyun satanlardan - işin kötü yanı elo yükseldikçe daha da artıyor bunlar oransal olarak.
  • 2 yıl öncede 2 yıl sonra bitiyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 24 Ocak 2018; 22:37:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr serverı kore serverı gibi oyunu ciddiye alırsa uzun yıllar gider. Korede kayıt olurken kimlik numarası istiyorz 0-14 / 14-18 / 18+ kişiler ayrı serverlarda oynuyo. 3 serverları var mis gibi oyunlarını oynuyolar. Her servera gelmeli bu olay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.