Şimdi Ara

Oyunun kurulmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bakarmisiniz benim wow u kurmam 90 dk suruyor. Makinem cok hizli ondanda diil. sizdede bu kadar yavasmi yoksa sorun benim cdlerdemi ?
    bide oyunu kurdugum zman patchlerini yapamiyorum patchi indirince "this is different from your version" gibi bisi diyor. Yardim plss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subnoise -- 5 Ocak 2006 16:08:16 >

• lutfen ilgilenin
  • 1.5 dakikada kuruldugunu sanmam
  • yavaş yüklemeyi bilemicem ama normal yüklemesi çok hızlı değil tabi 1.30 da çok fazla. eğer patchlemeleri sıralı ve düzgün şekilde yapıyorsan ve olmuyorsa büyük ihtimal cd lerin birinde sorun vardır bende de vardı bu sorunun aynısı. şöyle dene birde. 4 cd var değil mi bunların hepsini hardiskde bir klosör içinde topla. 1-2-3-4 diye ayırma bütün cdleri tek bir klosöre at öyle yükle. Yavaşlama daha aza iner gibime geliyor. Ben patchleme sorununu böyle yaparak çözdüm sonra bunların dvdye yazdım çok şahane oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

1.5 dakikada kuruldugunu sanmam

1 saat 30dk demek istio
  • ya bide bende su an 1.0.0 var ilk kurulurken o oluyor patchim onu nasil 1.8.2 ye yukselteblrim. bu oyuna girmeyi cok istiyorum lutfen yardimmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subnoise -- 6 Ocak 2006 0:30:39 >
  • ilk yuklediğin halinde hic bi değişiklik yapmadan (ozellikle server listte) account name ve passwordu kafadan salla otomatik patch yapmaya baslıcaktır.
    O dediğin hatayı verdiğine gore illegal serverlarda oynuosun. Patch doru deilse o hatayı verir. yani senin wow unun versiyonuyla server versiyonu farklıysa. Bu arada oyuna otomatik yaptırırsan patchi 1.9.0 u yapcaktır. eger sen 1.8.2 yi istiosan google da biraz arama yapcan. once 1.8.0 ı indirip kur. Sonra 1.8.0 to 1.8.1 i sonra 1.8.1 to 1.8.2 yi kur sonrada serverine baglan
  • Al kardeş bütün patchler var burda. Orjinalde oynuyorsan enGB , private-Us oynuyorsan enUS patcheri aşağıdan yukarıya doğru yükle.Tıkla
    En son versiyonu yüklemek istiyorsan set realmlist'e
    set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com yaz --->(orjinalde oynamayacaksan)

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com yaz --->(orjinalde oynayacaksan)

oyuna gir kafadan isim ve şifre salla yüklesin.Allah sana sabır versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.