Bildirim
Oyunumun simgesi bozuldu yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
neden problem ettin ki bunu?
gereksiz bişey ama sanırım masaüstüne atıp tekrar dosyaya atarsan düzelebilir ben genelde öyle yapıyorum..._____________________________ -
oyun çalışıyor fakat simgesinin bozuk olması oyunun çalışmıyor havası veriyor,benim için hoş değil ayrıca bu konumundan mı kaynaklanıyor? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Oguz5690
oyun çalışıyor fakat simgesinin bozuk olması oyunun çalışmıyor havası veriyor,benim için hoş değil ayrıca bu konumundan mı kaynaklanıyor?
genelde kısayol simgesini bi konumdan başka bi konuma taşıyınca oluyor böyle sorunlar.Kopyalayıp dene kopyasında sorun olmazsa(simge) orijinalini silip kopyasıyla oynarsın...
edit:sorun çözüldü mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyuıoplkjhgfdsa -- 10 Eylül 2012; 12:19:17 >_____________________________ -
o dosyaya sağ tıkla.. özellikler -> simge değiştir -> kurulu olduğu dizinde simge göresli olmalı ".ico" uzantıldır..
onu seç uygula ->tamam...
kurulu dizinde simge yoksa indirmen gerekiyor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx
o dosyaya sağ tıkla.. özellikler -> simge değiştir -> kurulu olduğu dizinde simge göresli olmalı ".ico" uzantıldır..
onu seç uygula ->tamam...
kurulu dizinde simge yoksa indirmen gerekiyor.
eyvallah kardeşim
____
yardım etmeye çalışanlara da teşekkürler_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler