Şimdi Ara

Oyunu Yeni Alacaklara Duyrulur : DAHA ALMAYIN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bf 1942 den beri battlefield oyunlarını severek oynarım.Bu yüzden de pre-order ile bf4 ü de aldım.Fakat daha önce açtığım konuda da belirttiğim gibi oyun sanki beta bile değil pre-alpha tarzında.Tonla bug , lag,dc ve crash(çalışmayı durdurdu hatası) ve aklıma gelmeyen birçok hata alıyorum.Sadece ben değil tüm dünyada çoğu oyuncunun değişik sistemlerle aldığı hatalar mevcut hatta konsollarda bile.Bir saçma grafik bugu yüzünden oyunu 2 defa(24gb) indirdim kurdum win 8 yükledim , driverlar güncel ama düzelmedi.Ne yaparsanız yapın oyun hatalı.Şuanda single player bile oynayamıyorum.Multiplayerda da zaten her 5 10 dkda bir çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Yemin ederim beta daha stabildi.

Arıca mp'den atınca aldığın level , açtığın silahlar da kayboluyor. Ben 2.kez 3.level oluyorum siz düşünün

Bu yüzden oyundan soğumamak istiyorsanız Dice'in bu durumla alakalı bir patch çıkarmasını bekleyin.Yada kumar oynamak istiyorum derseniz gidip satın alın.Oyunu sorunsuz oynayan %0.1 lik kesimden olabilirsiniz.

Kısacası otoriter oyun inceleme sitelerinde ve resmi forumlarda yazılan oyun hakkındaki genel şey " BF4 is unplayable".

Lütfen gelip buraya da ben sorunsuz oynuyorum sende sorun var demeyin.Cevabı şimdiden veriyorum : Ya baban EA games , dice de çalışıyor onun için yalan söylüyorsun yada dediğim %0.1 lik şanslı kesime giriyorsun.Bana inanmayanlar resmi forumlarına ve google göz atabilir.

Saygılar...

Edit: Burada amaç cod v.s fanboyluğu yapıp BF4 ü kötülemek değil.Şu hatalar giderilirse gerçekten gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olacak.Dice bunun farkında ve çalışmalara başlamış (güya) . Bende bu oyunu en az sizin kadar seviyorum ve oynamak istiyorum.Cidden şuan morallerim bozuk ve bu hafta oyunu oynamak için yaptığım tüm planlar boşa çıktı evde mal mal oturuyorum :) O yüzden oyunu almak için biraz daha sabredin sonradan moraliniz bozulmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo333 -- 1 Kasım 2013; 18:49:27 >

• Hatalı olabilir de bu oyunu almamaya sebep değil ki.Sürekli böyle hatalar çıkabiliyor.Adamlar Update geitirp düzeltiyorlar.Hangi oyun sorunsuz oldu ki.? Bunun hatası diğerlerinden daha fazla olmasıdır en fazla.Onu da düzeltirler yani merak etme
  • Sistemine bir göz at istersen ? Win 8 kurdum ve fıstık gibi oynuyorum ne hata ne bir şey :)
  • Alacak olan yine alır bu konu engel değil. Açıkcası bu tarz hatalara denk gelmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

Hatalı olabilir de bu oyunu almamaya sebep değil ki.Sürekli böyle hatalar çıkabiliyor.Adamlar Update geitirp düzeltiyorlar.Hangi oyun sorunsuz oldu ki.? Bunun hatası diğerlerinden daha fazla olmasıdır en fazla.Onu da düzeltirler yani merak etme

Dikkat edersen almak için hataları düzeltmelerini , fixlemek için patch çıkarmalarını bekleyin dedim.İnsan aylardır beklediği oyunu oynamak için sabırsızlanır ve oyun ilk çıktığında oynamak içinde işlerini güçlerini ona göre ayarlar ve oynayamazsa oyundan soğur. O yüzden zaten pre-orderi kaçıranlar en azından 1 ay beklesinler.Benim tavsiyem.Yada malum yerlerden indirip oynasınlar.Bu oyun şu haliyle 10 TL yi hak etmiyor.İstediği kadar grafik , oynanabilirlik olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Quarentinaa

Sistemine bir göz at istersen ? Win 8 kurdum ve fıstık gibi oynuyorum ne hata ne bir şey :)

Hocam cevabınızı yukarıda verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Alacak olan yine alır bu konu engel değil. Açıkcası bu tarz hatalara denk gelmedim.

Orası öyle ben uyarayım dedim sonra gelip burada benim gibi ağlamasınlar...
  • Oyunu alacak olana engel değil bu.Ha sen dersen ki şuan çok hata var bekleyin o zamana kadar düzelir ve oyunun fiyatı düşer o zaman eyvallah.Ama ucuzlamasıyla da ilgili bir şey yazmamışsın.O yüzden engel değil diyorum

Edit:Sistemini merak ettim açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMakarov -- 1 Kasım 2013; 13:43:28 >
  • quote:

Oyunu alacak olana engel değil bu.Ha sen dersen ki şuan çok hata var bekleyin o zamana kadar düzelir ve oyunun fiyatı düşer o zaman eyvallah.Ama ucuzlamasıyla da ilgili bir şey yazmamışsın.O yüzden engel değil diyorum

Hocam mesajımı iyi okumamışsın anlaşılan bende biliyorum engel olmadığını ama oyun şimdi alınmaz.Bana göre.Benim gibi gelip burda yakınmak istemiyorlarsa biraz daha beklesinler.
    Ayrıca sadece ben bu hataları alıyor olsam böyle bir konu açmazdım o yüzden sistemimi belirtmemin bir anlamı yok.Oynayabildiğim zamanlar high-medium arası 35- 45 fps ile oynuyorum yani kaldıracak düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo333 -- 1 Kasım 2013; 13:45:44 >
  • Başlık biraz abartı kaçmış, yanıltıcı olabilir sanki. Yani oyun çok kötüymüş algısı yaratıyor. Evet ciddi sorunlar olduğu gerçek, bağlantı sorunları ve bazı grafik kartı kaynaklı çökme sorunları vs. var. Ama göründüğü gibi yamalar gelmeye başladı ve düzeltmelere hızlıca başladılar. O yüzden çok öfkelenmeye gerek yok kanımca. Oyun çıkalı 1 hafta dolmadı. Bu tarz sorunların oyunu oynanmaz kıldığının onlarda farkındadır ve geridönüşleri almışlardır, gerekeni yaparlar. Neticede bf serisi firmanın altın yumurtlayan tavuğu, adamlar o kadar büyük yapımın bu şekilde hatalar yüzünden kötü itibar edinmesine izin vermezler. Sorunsuz hale getirmek için harekete geçecekler elbet. Şu ilk haftalarda biraz sabırlı olmak lazım.

Evet insan o ön sipariş verip o kadar ay çıkmasını bekleyipte, oyuna girip zırt pırt düşünce ister istemez sinirleniyor doğru. Ama oyunu kökten kazır nitelikte aşırı kötülemeye gerek yok. Şu buglar ve sorunlar bir yana bence Bf serisinin gelmiş geçmiş en iyi oyunu. Her bf bir öncekinden daha iyi hale geliyor benim düşüncem.

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Başlık biraz abartı kaçmış, yanıltıcı olabilir sanki. Yani oyun çok kötüymüş algısı yaratıyor. Evet ciddi sorunlar olduğu gerçek, bağlantı sorunları ve bazı grafik kartı kaynaklı çökme sorunları vs. var. Ama göründüğü gibi yamalar gelmeye başladı ve düzeltmelere hızlıca başladılar. O yüzden çok öfkelenmeye gerek yok kanımca. Oyun çıkalı 1 hafta dolmadı. Bu tarz sorunların oyunu oynanmaz kıldığının onlarda farkındadır ve geridönüşleri almışlardır, gerekeni yaparlar. Neticede bf serisi firmanın altın yumurtlayan tavuğu, adamlar o kadar büyük yapımın bu şekilde hatalar yüzünden kötü itibar edinmesine izin vermezler. Sorunsuz hale getirmek için harekete geçecekler elbet. Şu ilk haftalarda biraz sabırlı olmak lazım.

Evet insan o ön sipariş verip o kadar ay çıkmasını bekleyipte, oyuna girip zırt pırt düşünce ister istemez sinirleniyor doğru. Ama oyunu kökten kazır nitelikte aşırı kötülemeye gerek yok. Şu buglar ve sorunlar bir yana bence Bf serisinin gelmiş geçmiş en iyi oyunu. Her bf bir öncekinden daha iyi hale geliyor benim düşüncem.

Hocam çok haklısın zaten ben bf4 kötü olduğu için almayın demiyorum.Doğrusu biraz sinirim de yok değil.15 Dakika önce bir oyun atayım dedim 30 dkda 3 crash yedim.BF 3 gerçekten bir şaheserdi bf 4 ona keza.Ama ilk şu hataları fixlemeleri gerekiyor.Koskaca Dice firması oyunu böyle sorunlu nasıl çıkartabiliyor anlamış değilim.

• Haklısın hocam o zaman ne diyeyim Alınabileceği zaman gelince bilgilendir bizi de o zaman alalım
  • quote:

Haklısın hocam o zaman ne diyeyim Alınabileceği zaman gelince bilgilendir bizi de o zaman alalım

Resmi forumlarda I want my money back / refund topicleri azaldığı zaman alabilirsin
  • başlık abartı
  • Hocam sorun yaşamadığım için forumlara yolum düşmedi pek açıkçası Oraları sıkı takip ediyorsun sanırım.Bilgilendiren de sen ol
  • Vay anasına tam oyunu alıyordum başlığı gördüm yahu
  • ttnet bf4 premium almasaydım bir pişmanım
    70tl üzülmem ama dice acelece çıkarması kötü oldu ocak ayında çıkarsaymış oyunu
  • arkadaşlar bf4 beta zamanında da vardı bu şekilde sürekli oyundan düşüyorum/çok kasma var/lag var diye yakınanlar. genelde ekran kartının son driverlarını yükleyince düzeldi sorunları. ben amd ile gayet sorunsuz bir oyun deneyimi yaşıyorum açıkcası. bu arada kullandığım ayarlar da custom (1 - 2 high seçenek dışında gerisi ultra) siz de makinenize göre ayarlama yaparsanız sorunlarınızın büyük bir bölümü çözülecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

başlık abartı

Katılıyorum.

Şuanda piyasadaki en kaliteli oyunlardan biri, alternatifi yok. Hatalar olur kul yapısı sonuçta. Bizi de sinir ediyor oyundan düşmeler, sunucuların çökmesi, lag vs. Her battlefield oyununda çıkıyor bu tarz sorunlar. Yaygaraya gerek yok.
  • sinire gerek yok. hatalar 1 hafta icerisinde giderilicek.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.