Şimdi Ara

Oyunu Tecrübe Edinmiş Arkadaşlara Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kolay gelsin fifacı arkadaşlar. Birkaç sorum olacak oyunu fazlaca oynayıp tecrübe edinmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    Öncelikle sadece online seasons oynuyorum. Genelde div3, bazen div4 klasmanındayım. Sorum şu, yüzde yetmiş ile seksen arasında div1 ve div2 oyuncuları ile oynuyorum. Bu işin aslı bu mudur ? Adam div2'den div1'e yükselme mücadelesi verirken bir alt ligden benimle oynuyor, ben üste çıkabilmek için zaten bir üst lig oyuncusu ile oynuyorum. Bu ne kadar adil ? Ben daha bir alt ligden kimse ile mücadele etmedim.

    İkinci olarak, oyunun 5 dakika uzatma verdiği bir maçta uzatma toplam 15 saniye sürüyor. Bazen de öyle bir güç oluyor ki, bir dakika uzatma verdiği maçta uzatma dakikalarında üç gol yiyorum. Bu nasıl bir mantıksızlık ?

    Bir diğer problemim ise top kontrolü. Rakibim salak salak heriflerle topu şak diye önüne alırken ben kontrol ederken 30 metre arkadaki adam bana yetişiyor. Top kontrolümü iyileştirmemin yolu var mıdır ?







  • D1 den rakiplerin denk gelmesinin sebebi D1 deki yığılma. Oyunun çıkalı 10 ay oldu ve herkes bir şekilde D1 e yükselebildi ve D1 de yığılma var. Güçlü rakiplerle oynamak istemiyorsan şunu deneyebilirsin. Search tuşuna bastıktan sonra eğer 10 saniye içinde rakip bulmazsa aramayı yenile ve bunu devamlı yap. İlk başlarda arama motoru tamamen senin division ve yıldızına göre rakip arar eğer bulamazsa çemberi genişletir. Şak diye buldukları %99 senin division ve yıldızındadır.

    Uzatma konusuna gelince hakemler maçı sadece 2. bölgede bitiriyor yani orta sahada. 1 dakika bile uzatma olsa eğer senin ceza sahası içindeyse hakem oynatıyor.

    Top kontrolü ise sürekli elini hızlı koşmaya basılı tuttuğun için, büyük ihtimalle PES den gelen bir alışkanlık bu. FIFA da bunu yapmalısın.Oyuncu topu kontrol ettiği gibi beygir gibi koşamaz özellikle havadan atılan topları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noogard -- 29 Temmuz 2014; 4:04:24 >
  • Cevap için teşekkur ederim. Hayatım boyu Pes oynamadım ama dediğinizi deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.