Şimdi Ara

Oyunu Oynamak için sistemim yeterlimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar casper w765sun modeli bir laptop sahibiyim eski haritada en düşük özelliklerde oyunu oynayabiliyordum 60fps ile ancak yeni haritada en düşük özelliklerle olmak kaydıyla bile oynayamıyorum fps 10 dan yukarı cıkmıyor hele tf lerde 1-2 dk sonra oyuna dönebiliyorum hersey bitmiş oluyor tabi.sistemi formatladım ve driverları dogru kurdum sanırım sistemimin resmini sizlerle paylasıyorum acaba dogru mudur

http://imageshack.com/a/img631/360/CgcwdV.png

• Masaüstü olsa daha az ısınacağından dolayı falan oynarsın ama maks 30 fps alırsın derdim ama laptopmuş.
    Eski bilgisayarım ile hemen hemen aynı ve maks 30 fps alıyordum.

Orijinalden alıntı: █Loading...

Masaüstü olsa daha az ısınacağından dolayı falan oynarsın ama maks 30 fps alırsın derdim ama laptopmuş.
    Eski bilgisayarım ile hemen hemen aynı ve maks 30 fps alıyordum.

tesekkur ederım dostum oyunu kurdum ozellklerı dusurdum.ndvidia denetım masasından ozellıklerıde dusurdum.su anda 60 fps ye kadar oynayabılıyorum.ama ddıgın gıbı uzun surmuo 2 3 oyun sonra ısındıgından 30 lara dusuyor.bu arada bugsplat hatası almaktayım varmı bu konuda fikrin

Orijinalden alıntı: Kaladin

Sistemin iyi değil. Yeni pc veya sistem kurmanı tavsiye ederim.

tavsiyen için teşekkürler kaladin . yeni pc için 6 ay gıbı bır bekleme surem var tazmınatımı aldıgımda alabılecegım . yeni sistem derken işletim sistemini mi kastedıyorsun eger onu kastediyorsan tavsıye edebılecegın bı işletim sistemi varsa linkini paylaşırsan sevınırım.xp kurmayı dusundum ancak driver bulamam dıye dusundum bırde xp mi win 7 mi daha ıyı performans verır bilemedim.

edit:

Virus programı indirip pc yi bi güzel temizle. CCleaner ile de ufak çaplı sistem temizliği yap. Birde Razer Gamebooster indir. Belki bir faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 11 Şubat 2015; 1:01:38 >
  • Tavsiyem driverlari kur win 7 32 bit. Daha sonra sadece direct x web setup kur. Baska birsey kurma. Sonra laptopun icini acip tozunu temizle. yapacagin max bu olur dostum daha fazlasini bekleme. pcye her kurdugun program rami yiyecek ve performansini azaltacaktir pcnin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit : Ob ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ride Or Die -- 11 Şubat 2015; 2:02:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.