Şimdi Ara

Oyunu bıraktıgım için elimde kalan gb leri satıyorum İstanbul içi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimde 100 gb den fazla gb var.Asas karakterimi sattıgım için gb leride çıkartıyorum.İstanbul içinden yüzyüze alışveriş yapılacaktır.İlgilenen arkadaslar için hepsini alcak olanlara indirim yapılır
    İrtibat numaram: 0531 854 64 66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bes01 -- 9 Ocak 2012; 11:56:23 >

• Ya bişey sölicem ben xbox 360 almak istiyorum içine pes, fifa , smackdown , call of duty, nfs vb. oyunlar yüklicem en fazla 25 tane yüklerim..Kaç gb almamı önerirsiniz.? Bu arada slim mi yoksa slim olmayanı mı alıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabjk1903

Ya bişey sölicem ben xbox 360 almak istiyorum içine pes, fifa , smackdown , call of duty, nfs vb. oyunlar yüklicem en fazla 25 tane yüklerim..Kaç gb almamı önerirsiniz.? Bu arada slim mi yoksa slim olmayanı mı alıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!

• quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

quote:

Orijinalden alıntı: borabjk1903

Ya bişey sölicem ben xbox 360 almak istiyorum içine pes, fifa , smackdown , call of duty, nfs vb. oyunlar yüklicem en fazla 25 tane yüklerim..Kaç gb almamı önerirsiniz.? Bu arada slim mi yoksa slim olmayanı mı alıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.