Bildirim
oyunları siz yapıyo olsanız ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben olsam çok kaliteli fps ler tps ler yapmak isterdim
önce live den ücretsiz beta sürümünü dağıtırdım sonra geri dönen yorumlara göre oyunu şekillendirirdim -
yapacaksan sağlan fps yapardın baştan savma fps lerle hiç uğraşmazdım...oyuna full aksiyonu dayardım...paraları kazanırdım... -
Zaten öyle yapılıyor genelde -
Benim küçüklükten beri kafamda şöyle bir proje var ama gerçekleşmesi çok zor.
Tüm oyunların tek oyun içerisinde toplanması.
GTA gibi kocaman bir şehirde yaşayan (her özelliğimizi kendimizin belirlediği) bir insan olacağız. Gerçek hayatta olabilecek ne varsa oyunda onlar da olacak. Her şey. Örneğin bir futbol maçına gideceğiz ve Euro 2008 deki gibi örneğin bir futbol oyunu oynayabileceğiz o anda. Ya da basketbol maçına gideceğiz NBA 2K8 gibi bir oyun çıkacak karşımıza. Ya da bakacağız şurada yarışlar yapılıyor hop hemen oraya gideceğiz Forza 2 veya GT5 (hasarlı olanı) gibi bir oyun çıkacak hemen önümüze.
Sonra şehirde biohazard virüsü yayılacak ve zombiler türeyecek, böylece Resident Evil gibi bir oyunun karşımıza geldiğiniz göreceğiz.
Ne bileyim tüm oyunları bir oyun içerisinde toplamak.
Harika olurdu.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
GTA gibi kocaman bir şehirde yaşayan (her özelliğimizi kendimizin belirlediği) bir insan olacağız. Gerçek hayatta olabilecek ne varsa oyunda onlar da olacak. Her şey. Örneğin bir futbol maçına gideceğiz ve Euro 2008 deki gibi örneğin bir futbol oyunu oynayabileceğiz o anda. Ya da basketbol maçına gideceğiz NBA 2K8 gibi bir oyun çıkacak karşımıza. Ya da bakacağız şurada yarışlar yapılıyor hop hemen oraya gideceğiz Forza 2 veya GT5 (hasarlı olanı) gibi bir oyun çıkacak hemen önümüze.
Sonra şehirde biohazard virüsü yayılacak ve zombiler türeyecek, böylece Resident Evil gibi bir oyunun karşımıza geldiğiniz göreceğiz.
Harika olurdu.
Çok güzel fikir. Bunu küçükken ben de düşünmüştüm Ama şöyle bir sorun var. Herşey iyi hoş da, şehri virüs kaplayıp herşey Resident Evil havasına bürününce, bir daha diğer oyunları oynamak mümkün olmayacaktır. NBA maçı için salona gidip de zombilere yem olmak var çünkü
-
Bayağı uzun bir maratondan sonra şehri temizleyeceğiz ama. Yer yer Dead Rising olacak yer yer Resident Evil, yer yer house of the dead olacak. Ama bu süre belki 1 yılı geçecek (gerçek zaman diliminde) çünkü kafamda tasarladığım oyun hiç bitmiyor.
Düşünsenize 1 yıl boyunca bitmeyen yeni Resident Evil oyununun geldiğini.
Çok fantastik -
Ben bilimkurgu ve uzay temalı oyunlar yapardım.Ama kesinlikle sırf aksiyon olmazdı.Daha çok keşfetme,araştırma öğeleri ön plana çıkardı.Ama ara ara aksiyon da koyardım tabii.
Bir de ben çocukken Ay Üssü Alfa diye bir bilimkurgu dizisi vardı(Space1999).Onun oyununu oynamak hatta kendi zevkime göre ben yapmak isterdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guru_Meditation -- 6 Nisan 2008; 10:49:42 > -
quote:
Bayağı uzun bir maratondan sonra şehri temizleyeceğiz ama. Yer yer Dead Rising olacak yer yer Resident Evil, yer yer house of the dead olacak. Ama bu süre belki 1 yılı geçecek (gerçek zaman diliminde) çünkü kafamda tasarladığım oyun hiç bitmiyor.
Düşünsenize 1 yıl boyunca bitmeyen yeni Resident Evil oyununun geldiğini.
Çok fantastik
Süper olurdu. Ama oyun tamamen real time olmalı. Herşey gerçek zamanlı olmalı yani. Ne zaman gerçek anlamda "gerçek zamanlı" bir oyun yapacaklar çok merak ediyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
Çok güzel fikir. Bunu küçükken ben de düşünmüştüm Ama şöyle bir sorun var. Herşey iyi hoş da, şehri virüs kaplayıp herşey Resident Evil havasına bürününce, bir daha diğer oyunları oynamak mümkün olmayacaktır. NBA maçı için salona gidip de zombilere yem olmak var çünkü
Zombilerle turnuva yapardık karma.
Houston Zombies vs New York Humans
-
quote:
Orjinalden alıntı: keteor
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
Zombilerle turnuva yapardık karma.
Houston Zombies vs New York Humans
-
Hakem oyunu yapardım.
Maçta hakem olurduk farklı birşey olurdu -
benimki de dante ye yakın.bir mesleğimiz olacak şehir vs. olacak.örneğin futbolcu olduk fifa da be a pro gibi sadece o adamı yönetçez sonra maçtan çıkıp eve gitçez araba vs. satın alabilecez.memur olup masa başı çalışacaz -
şöyle film tadında sürükleyici,aksiyonu bol,bulmacalı,asla fps olmayan bir oyun yapmak isterdim. kısaca dmc 5 i yapmak isterdim -
quote:
Harika olurdu.
güzel fikirde suankı ortamda en az 20-30 bluray gerekir bu oyun için fiyatıda 1000 dolar fln olur herhalde
onun yerine sen sehrini kafanda kur evet şimdi stada gideyim uefa oynayım de uefa dvd sini tak sonra salona git kafanda nba dvd sini tak onu oyna :D sonra gene zihininde virus yarat ve dal resident evil a :D
-
quote:
Orjinalden alıntı: dreamman115
quote:
Harika olurdu.
güzel fikirde suankı ortamda en az 20-30 bluray gerekir bu oyun için fiyatıda 1000 dolar fln olur herhalde
Ama bundan sonra yeni bir oyun çıkmasına ve oyun almaya gerek kalmayacak.
Ha updateler ile de belli zamanlarda grafikleri geliştirecez durmadan.
Bir kere vereceğiz parayı bir daha yeni konsol, pc parçaları vs. çıkmasına gerek kalmayacak.
Oyun ütopyası çıktı ortaya.
-
Ben de şunu çok istiyorum hayalimdeki oyun türü
Tps olacak dmc 4 gibi bosslar olacak ama bosslar oyun karakterleri olacak
Meslea istediğimiz karakteri seçeceğiz örneğin Solid Snake
her bölümde çeşitli yaratıklar olacak çok uzun bir oyun olacak
bosslar ise bildiğimiz oyun karakterleri olacak
örneğin ilk boss nero olacak
daha sonra ryu hayabusa
ondan sonra dante gelecek
ondan sonra sf'deki Ken gelecek
daha sonra master chief
tomb raider,nariko,Joanna Dark,Marcus Fenix böyle gidecek işte + yaratıklar da olacak bunlar sadece bosslar olacak
Her karakterin özellikleri farklı kendine has bildiğimiz özellikleri olacak
muhteşem olurdu böyle hayalimdeki oyun bu işte -
eğer bi oyun yapıyosan kendi bakış açımla değil oyuncunun bakış açısıyla bakarım ayrıca tugy abinin söylediği gibi gerçek zamanlı bir oyun olmasını sağlarım mesala oyunu sabahın 5 açıyosunuz oyunda o saat te olacak güneş doğması yada batması aynı anda olacak zaten bildiği kadarıyla eight days diye bi oyun yapılıyomu yapılmıyomu(ad yanlış olabilir) google earth destekli olup gerçek zaman diliminde olacakmış -
Benim tek hayalim, tamamen gerçek zamanlı bir oyun. Hatta yükleme derdi falan olmadan, direk online bağlanarak oynanabilir olmalı. Terabayt'larca disklerle uğraşmamak için. 100Mbit bağlantılar yolda nasıl olsa. Keşke böyle birşey olsa. Hatta mekanlar da uydudan resimleri çekilen gerçek mekanlar olabilir. -
Oyun piyasası şuanki halinle ilerlemeye devam edicek,grafik ve içerik eklemesi olucak o kadar.
Tabi bu single player bazında,ama multide büyük değişim çalışmaları var,özellikle world of warcraftın dünyada 12milyon adet satması ve halen oynanması,yeni ek görev paketiyle birlikte 20milyon satış bekleniyor,tabi bu 20milyon kişi 10dolarda firmaya veriyorlar her ay..
Ayrıca warhammer,ve conanın oyunlarındanda 8milyon ve 5milyonluk satışlar beklenmekte.
3sene sonrası içinde 2 büyük proje var;
Blizzard yeni nesil mmo'su..Bunda 50milyon satış bekliyorlar,50milyon kişi her ay 15dolar vererek oynanması bekleniyor.
Bir diğeriyse Call of duty'nin mmosu gündemde..Yani böyle bir level içerisinde değil,battlefield tarzı biryerde değil,yaklaşık türkiyenin yüzde 50si kadar bir alanda oynanıcak bir savaş oyunu,muhtemelen 250km olucak.tabi 250kmyi yürümekle ömür bitmez diye tank,uçak başta olmak üzere birçok şey eklenicek.
Yinede blizzard kadar başarılı olamayacaklarını öngörüyorlar,20milyon kişiyi hedefliyorlar.
Ne olur,ne biterden çok bunları görmeye çalışmak,ve eğer bir proje yapıcaksanız,projenizi buna göre şekillendirmek daha iyi.
Benzer içerikler
- xbox 2 kişilik oyunlar
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox çocuk oyunları
- gta 5 soyulacak yerler
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
- gamepass yıllık
- araba oyunları pc
- black myth wukong xbox
- efootball türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X