Şimdi Ara

Oyunlardan Zevk Alamama Durumu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çocukluğumun oyunudur, oyna bakiyim, zevk alıyor musun, almıyor musun  

  • Aslında oyunlardan zevk alamama durumu yok. Neredeyse tüm türlerde beğeni eşiğimiz tavan yaptı. Bunu aşan ya da asma potansiyeli olan oyunları duyunca merak ediyoruz.(Bu merak da yoksa evet oyun ile işi bitmiştir.)

    Örnek verdiğim oyunların ismi değişebilir kişiden kişiye. Ancak hepimizde aynı şey geçerli bu sebeple daha azını beğenemiyoruz, dolayısıyla zevk alamıyoruz:
    Vuruş hissi, God of War, rdr2
    Açık dünya, Witcher 3, Skyrim
    Hikaye, Rdr2, Witcher 3
    Yarış, NFS undergound 2
    Jest mimik, last of us 2(oyunun hikayesi dışında her şeyi mükemmeldi.)(fancıklar linçlemeden hikaye özneldir)
    Dövüş, UFC, MK X

    Daha uzar gider böyle. Kendi adıma bir müddettir indie ve AA tarzındaki oyunlara bakıyorum. Daha çok eğlendiğimi söyleyebilirim. Çünkü yapımcılar da bu durumdan etkileniyor. Oyun bütçeleri eskisi gibi değil. Hollywood filmleri gibi bütçe harcanıyor. Yapımcılar yeni bir şey denese tutmadığı takdirde inanılmaz paralar kaybediyor. Örneği Kojima gibi bir devin yaptığı Death stranding. Yeni bir şeyler denedi ve pek tutmadı oyuncular arasında. AAA yapımlar bundan dolayı güvenli limanlarda, bilinen tarzlarda ve birbirinin kopyası gibi oyunlar yapıyor. Bu da bizi sürekli aynı şeyi yapıyormuşcasına sıkıyor. İndie ve AA oyunlar ise bu konuda daha cesur. Asla yüzüne bakmam dediğim bazı oyunlar şu anda son yıllarda en keyif aldığım oyunlar oldu.

    Ekleme: indie rehberi bu konudan çokça faydalandım:

    https://forum.donanimhaber.com/konsollar-icin-indie-oyunlar-rehberi-ve-tavsiyeleri-ana-konu--141718942



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 22 Kasım 2020; 16:0:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

    Ben büyümeyle alakalı sanıyordum ama genel olarak hiçbir şeyden keyif alamadığımı farkettim. Geçen sene baya bir fırsatım oldu ama denesem bile hiçbir oyundan keyif alamıyorum, dizi bile izlemek zulüm gibi geliyor artık.

    Nasil yaşiyorsun veya nasil işe gidiyorsun nasil kiz arkadasinla ilgileniyorsun zevk almadan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyunlar yarım veriliyor. Devil may cry 5 oyunda şöyle karakter böyle karakter eee para ver orb al diyor. Ps2 de böyle birşey yoktu.
    Avangers oyunu yapmış adam hulka item takıyor hulk bu :)
    Eskiden oyun ne ise oydu .
    Ubisoft kopyala yapıştır oyunlar fifalar cilalı
    Battlefield 5 e giriyorsun japonda stg44 lü ingilizide sırf skin satmak için hani nerde kaldı ikinci dünya savaşı.

    C&c generals zero hour daha fazla zevk veriyor ps2 oyunları veya eski 360 oyunları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze_TR_ -- 22 Kasım 2020; 19:6:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Witcher 3 ü bitirdikten sonraki yaşadığım durum. Hala da yaşıyorum, yeni oyunlar almama rağmen hala, sıkılmadan Witcher oyunuyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

    Yeni oyunlar yarım veriliyor. Devil may cry 5 oyunda şöyle karakter böyle karakter eee para ver orb al diyor. Ps2 de böyle birşey yoktu.
    Avangers oyunu yapmış adam hulka item takıyor hulk bu :)
    Eskiden oyun ne ise oydu .
    Ubisoft kopyala yapıştır oyunlar fifalar cilalı
    Battlefield 5 e giriyorsun japonda stg44 lü ingilizide sırf skin satmak için hani nerde kaldı ikinci dünya savaşı.

    C&c generals zero hour daha fazla zevk veriyor ps2 oyunları veya eski 360 oyunları.

    Multiplayer destekli zero hour remake veya remaster istiyoruz. Şöyle rank ve rekabetçi sıralama olsa iyi tutar. Piyasada RTS yok. Starcraft a iyi rakip olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2018 yılında bende böyleydim bi tanıdık ps4 nü vermişti bana kullanmıyordu bende aldım ama daha önce hiç ps im olmamıştı bende gittim kıyıda köşede kalan parayla 2 ay önce çıkmış olan god of warı almıştım aklıma kazındı o zamanlar inanılmaz zevkliydi sonra neler aldım neler oynadım ama aynı zevki birdaha alamadım.
    Şuanda bu piyasada kalmamın tek sebebi yeni god of warı bekliyor olmam :) ama onun dışında aynı senin gibiyim eskisi gibi sarmıyor ve insan ister istemez hüzünleniyor eski zamanlarına.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Korona olmuşsun. Geçmiş olsun.

  • Alışkanlıktan PS5 bile aldım. Ufak tefek 1-2 oyuna bakıp bıraktım. Tahminimce ilgimi çekecek oyun çıkana kadar pek oyun oynamam. Araba yarışlarına, assasins creed'lere, dövüş oyunlarına, spor oyunlarına doymuşum artık. Yeni god of war veya ghost of tsushima tarzı bir oyun haricinde ilgimi birşeyin çekmeyeceğine eminim.

  • Şuan cyberpunka yükselmiş durumdayım ama büyük ihtimal seninle aynı sorunu yaşayıp oynama isteğim kaçacak. Maalesef oturup tek başına 3 4 saat oyun oynayınca sanki hayatımda bir şeyler kaçırmışım gibi bir his oluşuyor. Deliler gibi eğlenmiş olsam bile. Çünkü devamlı geleceğe dair hayatımızla endişelerimiz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım hocam tahammül edemiyorum artık Far Cry, AC falan olmuyor çünkü hepsi birbirinden kötü. İçlerinden sadece RDR’2 yi çıkarırım çünkü onu harbiden oynadım yani. Bende strateji oynuyorum artık çünkü en azından bir mantık, bir gerçeklik mevcut bir amaç mevcut. Şu sıralar total war troy ve Crusaider kings 3 oynuyorum. Özellikle CK3’ü şiddetle öneririm. Tek kelimeyle şahane bir oyun olmuş. Son çıkan Far Cry+AC oyunlarını topla beşle çarp CK3 etmiyor gözümde 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemiGo

    Aynı durumdayım hocam tahammül edemiyorum artık Far Cry, AC falan olmuyor çünkü hepsi birbirinden kötü. İçlerinden sadece RDR’2 yi çıkarırım çünkü onu harbiden oynadım yani. Bende strateji oynuyorum artık çünkü en azından bir mantık, bir gerçeklik mevcut bir amaç mevcut. Şu sıralar total war troy ve Crusaider kings 3 oynuyorum. Özellikle CK3’ü şiddetle öneririm. Tek kelimeyle şahane bir oyun olmuş. Son çıkan Far Cry+AC oyunlarını topla beşle çarp CK3 etmiyor gözümde 😁

    Beraber online oynayalım mı CK3? Ben de sardım bayağı.

  • witcher 3

  • Olur hocam ancak bir 10-12 günlük aradayım sınavlarımdan dolayı :D Steam kullanıcı ismim Comrade Digorov. Eklersen sınavlarım bittiği zaman mutlaka yazarım :) Buradan da ekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemiGo

    Olur hocam ancak bir 10-12 günlük aradayım sınavlarımdan dolayı :D Steam kullanıcı ismim Comrade Digorov. Eklersen sınavlarım bittiği zaman mutlaka yazarım :) Buradan da ekliyorum.

    Benim de var ama çalışmıyorum CK3 yüzünden.  

  • Konuya gelmeden önce yaşla ilgili olduğunu düşünüyordum. Sanırım yeni çıkan oyunlarla ilgili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlardan zevk aldığımız zamanlar yavaş yavaş sönüyor. Kendimden örnek vereyim. Mesela ilk defa tüm oyunları doğru düzgün oynayabildiğim bir bilgisayar aldım. Yalan yok hala daha oyunlardan aşırı derecede zevk alıyorum çünkü oynayamadığım her gün içimde kalıyordu ve cidden hayal olarak kalıyordu. Ama şunu da belirtmem gerekiyor ki, eğer bu oyunları ilk çıktığı ve şimdikinden 100 kat daha fazla oynamak istediğim zamanda oynayabilseydim çok daha iyi olurdu. Yapacak bişe yok artık bunalmaya başlıyoruz yavaştan. Başka yapacak aktivite de yok. Daha büyük online oyunlara yönelelim desek pc yetmeyebiliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnergyHill

    Nasil yaşiyorsun veya nasil işe gidiyorsun nasil kiz arkadasinla ilgileniyorsun zevk almadan.



    Alıntıları Göster

    Zorunluluktan hocam, zorunluluktan...

    Valla çok neşeli biriydim de vallahi şu pandemi, üstünr benim sağlık sorunları, üstüne ailevi sorunlar falan da eklenince ağır geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para varsa yeni bir şeyler deneyebilirsin.


    Zwift uygulamasıyla bisiklet sürebilir, bir yandan eğlenip bir yandan antrenman yapabilirsin ki en pahalı seçenek bu. Bayağı malzeme gerekiyor.


    VR gözlük ile Half Life Alyx oynayabilirsin. Bu da oldukça pahalı ama Valve bu işe giriştiyse devamının geleceğini düşünüyorum, alacağın gözlük boşa gitmez.


    Rocksmith ile gitar, Pianomarvel ya da Simply Piano gibi uygulamalarla piyano öğrenebilirsin enstrüman alırsan.


    Microsoft Flight Simulator 2020 alıp zamanla ilgin artarsa havacılığın sonsuz derinliğinde maddiyat elverdiği ölçüde kaybolabilirsin. Bunun başlangıcı nispeten ucuz, çalıştıracak bilgisayar varsa 1 aylık Xbox Game Pass üyeliği alıp klavye-fare ile oynayabilirsin.


    Gelecek aya Cyberpunk 2077 çıkıyor. Beklentiyi gereksiz yüksek tutmadığın sürece oldukça sağlam bir oyun olacak görünen. Onu alıp bayağı bir süre güzel vakit geçirirsin. Elindeki sistem çok iyi değilse Geforce Now'a aylık üyelikle oynayabilirsin.


    Ücretsiz çözüm olarak da oyunlara ara verebilirsin. Belki bir süre özlemen heyecanı canlandırır zamanla.





  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.