Şimdi Ara

Oyunlarda Ve Windows'Da Dalgalanma Sorunu Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta Belirttiğim Gibi Windows 7 Açılırıken Ekran Gidip Gelmesinde Oyunlarda Kamerayı Hareket Ettirirken Ekranda Dalgalanma (Kırılma) Oluşuyor.Özellikle The Sims 3 Oyununda Çok Rahatsız Ediyor.

Sistemim Şöyle
    amd athlon II x4 630 2.80Ghz İşlemci
    Amd Radeon HD 6850 Ekran Kartı
    4gb 800mhz Ram
    500gb hdd
    600w Codogen PSU
    Gigabyte m61-pme s2p Anakart
    Samsung SyncMaster p2270HD Monitör Sadece 60Hz Yenilemeyi Destekliyor 1920x1080'de En iyi Çözünürlük

Bilgisayara Low Level Format Atıldı...Sorun Devam Ediyor.
    Windwos 7 Home Basic 32 Bit'ten Windows 7 Ultimate 64Bit Yapıldı....Sorun Devam Ediyor.
    Ekran Kartı Driveri Güncellendi....Sorun Devam Ediyor.
    Ekran Kartı Ayarlarından Dikey Yenileme Kalite Yapıldı...Sorun Devam Ediyor.

Orijinalden alıntı: emrebodur

Selam Arkadaşlar,
    Başlıkta Belirttiğim Gibi Windows 7 Açılırıken Ekran Gidip Gelmesinde Oyunlarda Kamerayı Hareket Ettirirken Ekranda Dalgalanma (Kırılma) Oluşuyor.Özellikle The Sims 3 Oyununda Çok Rahatsız Ediyor.

Sistemim Şöyle
    amd athlon II x4 630 2.80Ghz İşlemci
    Amd Radeon HD 6850 Ekran Kartı
    4gb 800mhz Ram
    500gb hdd
    600w Codogen PSU
    Gigabyte m61-pme s2p Anakart
    Samsung SyncMaster p2270HD Monitör Sadece 60Hz Yenilemeyi Destekliyor 1920x1080'de En iyi Çözünürlük

Bilgisayara Low Level Format Atıldı...Sorun Devam Ediyor.
    Windwos 7 Home Basic 32 Bit'ten Windows 7 Ultimate 64Bit Yapıldı....Sorun Devam Ediyor.
    Ekran Kartı Driveri Güncellendi....Sorun Devam Ediyor.
    Ekran Kartı Ayarlarından Dikey Yenileme Kalite Yapıldı...Sorun Devam Ediyor.

aaaah ah aynı sorundan dolayı çok uğraştım ama yapamadım.sonunda servise gönderdim onlarda anakartı değiştirmişler ama sorunum hala devam ediyor.

sizdeki bu kırılma olayı oyun dışında yani win7 de de oluyormu.örneğin bu kırılmayı görmek için amd grafik kartı aktıf durumdayken PC yi yeniden başlatın sonra bir program açın ve pencereyi sağa sola sürükleyin.bakalım kırılma olacakmı?

bende hem oyunda hemde yukarıda da bahsettiğim gibi normal kullanımda da kırılmalar oluyo.bir gün pencere sürüklerken farkettim sonra oyunlarda da kırılmalar oluşmaya başladı. 3 aydır bu soruna çözüm bulamadım.

amd grafik kartım bozuldu gibi geliyo bana.....

• pencereleri sürüklerkende kırılma oluyor oyunlardada sorunumuz aynı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meletli52 -- 9 Eylül 2012; 19:06:23 >

pencereleri sürüklerkende kırılma oluyor oyunlardada sorunumuz aynı :(

arkadaşım aslında ben şöyle birşey yapıyorum normal kullanımda intel grafik kartını kullanıyorum onda sıkıntı yok.ama amd de var işte.

çözüm olarak bilgisayarı intelde başlatıp oyun oynayacağım zaman amd ye geçiyorum sorun düzeliyor ve biraz oyun oynadıktan sonra yani ekran kartı ısındıktan sonra tekrar aynı sorunu yapıyo.

fps 50-60 larda geziniyo ama buna rağmen donukluk var.

biraz önce de dediğim gibi bana ekran kartı arızalı gibi geliyo sizce....
  • Bende Eskiden HD3650 Vardı,Ondada Kırılma Oluyordu HD6850'ye Geçtim Ondada Aynı.Dediğiniz Gibi FPS yüksek sorun yok ama kırılma oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meletli52 -- 9 Eylül 2012; 19:16:50 >

Bende Eskiden HD3650 Vardı,Ondada Kırılma Oluyordu HD6850'ye Geçtim Ondada Aynı.Dediğiniz Gibi FPS yüksek sorun yok ama kırılma oluyor.

aynı sorun amd kullanan 3-4 arkadaşımda da var.

amd ye yazıklar olsun.ben hp kullanıyorum bu arada.bahsettiğim arkadaşlarınkide hp.
  • Yapacak Birşey Yok Herhalde Böyle İdare Edeceğiz
    http://forum.donanimhaber.com/m_61422538/tm.htm
    Buyrun Belki Bir Faydası Olur.

Bir Arkadaş Şöyle Bir Çözüm Bulmuş Benzer Model Bir Ekran Kartında Aynı Sorun.CCC Ayarlarını Çok Kurcaladım Ancak Tekrar Deneyeceğim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61422538/tm.htm
    Buyrun Belki Bir Faydası Olur.

benzer değil benım ekran kartının aynısı.çok teşekür ederim ama sonuç hüsran.düzelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.