Şimdi Ara

oyunlarda kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sistemim
    intel core quad cpu Q8200 @ 2.33 Ghz
    775 pcı express anakart
    4 gb ram ddr3
    ati radeon 4850 ekran kartı var
    500 wt güç kaynağı

cs go ve fm16 oynuyorum sadece iki oyunda da oyunlarda belli bir zaman geçtikten sonra lgw2243s ekranımda power saving mode yazıyor. ekran görüntüyü kesiyor kasa çalışmaya devam ediyor. ne yaparsam yapim sadece reset atınca düzeliyor sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.

• yardımcı olabilecek var mı ?
  • artık normal video izlerkende kapanmaya başladı sorun ne acaba ?
  • Ekran kartın pervanesini kontrol et ilk seçenek ekran kartın ısınıyor soğutma yapamıyor . İkinci seçenek işlemci ısınıyor soğutma yapamıyor . Power monitör gibi bir programla izle sistemi açabilersen . Açılmıyorsa biostan hw monitörden işlemci sıcaklığını gözlemle sabit 40 , 50 dereceler ve aşağıdaysa sıkıntı ekran kartında diyebiliriz . Ayrıca ekran kartı voltajında sıkıntı varsa biosta kırmızı olarak görebilirsin . Öyle bi uyarı ise power supply nin sıkıntılı olduğunu gösterir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gozleri kullanıcısına yanıt
    bütün fanlar çalışıyor en hızlı seviyedeler.sıcaklık işlem sırasında 50 60 oluyor ekran kartı ise 35 40 civarı sabit durumda kalıyor.biostan göremedim kırmızı bişey ama kapanmalar devam ediyor.
  • Powerin sağlamdır umarım onu es geçerek anlatıyorum. Ekran kartı driverini güncellemeni öneririm ayrıca güç seçeneklerinden bekleme modunu devre dışı bırak monitorün bekleme modunuda devre dışı bırak. Bunlarda çözüm olmazsa güç kablosunu filan oynarken değiyor olabilirsin klavyeden hazırda bekletme için kısayal oluşturma vs yaptıysan vs . Farkında olmadan oyunda basıyor olabilirsin yade bekleme moduna alma tuşuna elin değiyor olma ihtimali düşükte olsa seçenekler arasında.

teşekkür ederim ilginize sorunu çözdüm sanırım 2 ram takılıydı 2x2 olacak şekilde tekini çıkardım sanırım sorun ondaymış düzeldi şuan performans düştü ama sanırım yeni ram alıcam sizce bu bilgisayara yatırım yapılır mı yada neler alsam daha iyi olur bütçe 500 civarı
  • Sisteminiz eski ama söylediğiniz oyunları oynayabilir yeni çıkan oyunlar için yeni sisteme yönelmek gerekir malum ram ve işlemci hızları ve ekran kartı hız ve özallikleri 2010-12 yıllarına göre çok gelişti

teşekkürler sorun yeniden başladı bende 1000 1500 tl arası bir sistem toplamak istiyorum. mümkün müdür acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.