Şimdi Ara

Oyunlar İçin Kulaklık Önerisi Gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, oyunlar için ve uzun süreli kullanım için kulaklık gerekli. G430 kullandım bir süre, fazla ağır olduğu için rahatsız ediyor kullanmıyorum attım bir kenara. G330 aldım uzun süre kullandım oda kulağımın kenarını rahatsız etmeye başladı onuda bıraktım. Ayrıca gözlük kullanıyorum bu nedenlede farklı rahatsızlık yapabiliyor bazı kulaklıklar kulağıma. Yani enteresan değişik güzel rahat bir kulaklık önerisine açığım. Ayrıca kulakiçi kulaklık kullanamıyorum kulağımda durmuyor.

    Kısaca;
    Ağır ve rahatsız edici olmamalı. Uzun süre kullanıma uygun.
    Kulaküstü olmalı fakat gözlükle kullanımda sıkıntı yapmamalı.
    Fiyat farketmez, ancak yurtdışından ucuza gelebilcek birşey olursada tadından yenmez



  • HyperX Cloud II bizzat kullandığım bir ürün. Uzun süreli oturumlarda kulağınızı rahatsız etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RisingSun123 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öneriniz için, bugün biraz araştırdım kulaklıkları ve çok kişinin önerilerinde hyperx cloud 2 var. Fakat ağırlık olarak g430dan daha ağır bir kulaklık eğer gördüğüm ağırlıklar doğru ise. Kafamı biraz karıştırdı açıkcası.
  • Hyperx cloud kullandım kulaklık padleri büyük ve yumuşak rahatız etmiyor yanlız bana üst kısımdan baskı yapıyordu biraz ama çok şikayet edilecek bişey değil. Siberia 350 kullandım askı sistemi var üst kısım çok daha rahat mikrofon sistemi de daha güzel, kulaklık padleri yumuşak ama biraz küçük yine de pek rahatsız etmiyor güzel kulaklık. Artics 5 kullandım askı sistemi var kulaklık padleri microfiber gibi bir mazeme deri gibi ısıtmıyor rahatlığı güze. Yine de bu rahatlık mevzuları kişiden kişiye kafa yapısına göre değişiyor imkanınız varsa bir teknoloji markette deneseniz en güzeli olur :) Cloud ile siberia 350 nin fotosunu koyayım kulak pad kısımlarının farkını görün.





    Oyunlar İçin Kulaklık Önerisi Gerekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • G430da da olan sorunum tepeden yaptığı baskı hocam. Ağırlıktan kastım tepeden yaptığı baskılar aslında kulaklıkların. Siberialarda tepe bandı olduğu için daha rahat olabilir düşüncem vardı zaten. Teşekkürler Siberia bakınayım ben, hatta gidebilirsem gidip görüp alayım en güzeli.
  • Merhaba
    kafaya taktığınızda rahatsız etmeyecek en iyi ürünlerden biri bende gözlük kullanıyorum. Bu kulaklığı eğe fırsatınız varsa bir mağazada gidip denemelisiniz. Ama ilk önce diğer kulaklıkları takın kafanıza sonra bu kulaklığı takın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ayrıca çok hafif. Ses kalitesi olarak ta gayet iyi diyebilirim. Rampage SN-RX5

    http://www.ucuzsarf.com/snopy-rampage-sn-rx5-gaming-siyah-mikrofonlu-kulaklik
    Oyunlar İçin Kulaklık Önerisi Gerekli




  • Ahmet.ak A kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler öneriniz için. Forumdan bir arkadaştan 2.el Steelseries Siberia 650 aldım şuan için rahat bir sıkıntım yok gibi. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.