Şimdi Ara

oyunlar bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden bi oyun oynamak istesek, satın alıp oynardık.

şimdi o basit ve keyifli dünya bitmiş. bi kere tüm oyunlar pay to win. onu geçtim, DRM kontrolü falan geliyo şimdi her here. DRM dediği de virüsün en babası. Allah yetkisine sahip bi programı kendi rızanla çalıştırıp anahtarı teslim ediyorsun. ulan altı üstü oyun oynayacaz lan gören de nükleer santralin gizli kodları üzerinde iş yapıyoruz sanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam tam size gore bi oyun var

twister

halı üstünde oynaniyor hem gun boyu oynarsiniz hocam

• Zurnalog kullanıcısına yanıt
    benim evde sadece salonda halı var. onu da hemen hemen hiç kullanmıyorum. salona girmiyorum bile genelde.

bu aralar Avrupa şampiyonası var diye kullandım salonu. yoksa full terlikle geziyorum evde.

• Oyun oynamak için pcde çekilecek iş değil, konsol da online tarafta çekilecek iş değil ama offline takıldığım için pek etkilemiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Subway surfers oyna hocam akar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Knk halida değil soğuk fayansta yatmayi seviyor 1010101010100101010111 hocam

• 10 numara oyun omg

Suanda Microsoft ea sony biden lgbti akp chp bütün dunya toplansa öyle bir oyun yapamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    yaa eskiden ne güzel arkadaşlarla evde toplanıp Worms oynardık. yazın bi arkadaşın evinde kalıp 2-3 gün CM oynardık ortak.

Generally adında yarış oyunu vardı, müthiş bi oyundu, dünya şampiyonları vardı onun sayesinde dünya çapında çok kişiyle arkadaşlık kurmuştum MSN üzerinden.

çok keyifli oyunlardı, şimdi bakıyorum abi ortam çok değişmiş. herşey değişmiş.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Yapamıyorlar zaten kardeşim globalistler oyunlarında içine ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlarda sorun yok hayat bitmiş.

• Rüyada red alert 2 deydim ama harita ve birim sayısı 2 kat büyüktü. Haritada sürekli büyük ordular hareket ediyordu kuzeyde batıdan doğuya koca bir ordu gidiyor doğudaki savunma yapıyor ben ortadayım ama çok bir yük yok uçaklarımı ve üssü korumaya çalışıyorum kule ve top kurmaya çalışıyorum. Tersaneyi kurarken yıkıyorlar uçakları kaldırıyorum

oyunlar bitmiş

. Abi şu oyunu günümüzde cimrileşmeden adam gibi geliştirip yapsalar var ya 100milyon satar arkadaş ben mi yanlış düşünüyorum. Zamanının ilerisinde bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apex Legends oyna fps olarak tavsiye ederim. Bedava oyun.

Şuanda piyasada o kadar fazla oyun var ki. İnsanlar saçma sapan oyunlara yöneliyor. Gerçekten iyi oyunu bulamıyor insanlar bu kadar çok oyun içinde. En iyi oyun listesi gibi bir şey yapmak lazım.

• Şu an oynayabildiğim tek oyun town of salem. Gerisi sarmıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.