Şimdi Ara

Oyungezer ve Level Dergileri (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.502
Cevap
19
Favori
325.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git

Oyungezer ve Level Dergileri


(En Son Oy Tarihi: 23.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • Konuya yeni denk geldim. Baştan sona okuyacağım.


    Level ile tanışmam ortaokula giderken bir arkadaşın sınıfa 99 yılına ait ik adet Leveli dergisi getirmesiyle başladı. Dergilerde Driver, Midtown Madness ve Resident Evil 2 incelemeleri vardı.İlk bakış da olabilir. Çok büyülü gelmişti dergiler ve içeriği. O sayıları eve getirip haftalarca tekrar tekrar okudum.Sonra yıl 2002 bir oyun dükkanında Playstation'a oyun bakarken birkaç level dergisi görmüştüm rafa dizilmiş. İzin alıp onlara bir güzel el koymuştum.Sürekli gittiğim bir yer oldu sonra o dükkan.Bir iki ay sonra bir gazete bayinde Level'î görüp ahan da Level diyip üstüne atlamıştım derginin.Daha önce neden aklıma para verip satın almak gelmemiş bilmiyorum. Öyle bir kültür ya da alışkanlığım yoktu demekki.2008e kadar aralıksız olarak aldım.Oyungezerle birlikte ara sıra Level alır oldum.Sonra sadece Oyungezer'e döndüm.En son aldığım sayılar askerdeyken 2015 yılından birkaç sayıydı.Sıkıntıdan iki dergiyi de almıştım o dönem.


    En sevdiğim yazar Emin Barış (Mega Emin)'di. Konsolcu olduğum için konsol yazılarını soluksuz okuyordum.Gel zaman git zaman kendisiyle 2013'te bir şekilde sosyal medyadan iletişime geçmiştim.Tanışıp laflamıştık. Sonra bir gün İstanbul'a geleceğini söylemişti.Tanışmak için yanına gittim. Taksim'de bi iki bira içtik.Eski dergi günlerinden bahsettik. Oradan bi playstation kafeye gittik.Biraz Gta 5, biraz Mortal Kombat biraz da pes oynadık.Çok iyi, sıcakkanlı ve esprili bir abimizmiş.O gün çok güzel geçti.


    Üstünden 1 yıl geçti, iletişimi koparmadık.Kendisi Ankara'da yaşıyor. Benim askerlik de Ankara'ya çıkmıştı. Ankara'ya askeri birliğe en kolay nasıl gelebileceğimi sorarken tam benim askere gideceğim gün İstanbul'da olacağını ve kendi aracıyla birlikte gidebileceğimizi söyledi.Çok sevindim.O gün Ankara'ya Emin abiyle gittik.O gece onda kaldım.Evini bana açtı, yedirdi içirdi sağolsun.O da konsolcu adam tabi. Biraz Street Fighter kapıştık. Eskilerden birkaç oyun açtık.Baya takıldık.Ertesi gün askeri birliğe teslim oldum.Hala daha iletişimimiz vardır kendisiyle.Kral adamdır.





  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.