Şimdi Ara

oyundaki tanklarla gercekleri arasindaki farklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NDS kullanıcısına yanıt
    O zaman IS 85mm'lik topu ile açılı bir Tiger tankını 400 metre ve daha uzak mesafeden delememesi lazım. Oyunda ki 8 tier ve altı topların 400 metre ve uzak mesafeden hiç bir tankı delememesi lazım eğer o dediğin olay varsa. Daha niceleri..
    Edit: Ayrıca WoT'ta mermilerin delmesi kafalarına göre ayarladıkları, tankların verdikleri hasarları da kafalarına göre ayarladıkları ortada. T57 Heavy 9.3.ten itibaren yakın mesafelerde 400 üzeri vururken Amx 50B ise 9.0 yada 9.1den itibaren uzak mesafelerden 400m üzeri vuruyor. WG bunu sürüm notları ve ASAP videolarına açıkladı. RNG denen faktörle bunları rahatlıkla yapıyorlar. Özellikle 9.0 sürümünde sonra oyuna heyecan katmak için midir bilinmez 750 vuran E100 658 canlı adama 651 dmg vurdu. Bunun gibi de bir çok örnek mevcut. 130dmg veren Stug III G, seviye 4 tanka 100 canı kalmadığı halde dibinden 98 dmg vurdum ve adamın atışıyla öldüm. War Thunderde yeni sürümle öldüğün zaman en son zırhına nüfuz eden merminin nereden deldiğini, tankın içine ne gibi bir etki yaptığı ve tankın hangi sebeple saf dışı kaldığını belirtiyor. Mesela mermi önden tanka nüfuz etmiş ve içeride patlayarak mürettebatı öldürmüş. Ama WoT'ta o kadar saçma buglar var ki mermi zırhı deliyor ve tankın diğer tarafında çıkıyor fakat hasar bile vermiyor. Yahut mermi giriyor hasar veriyor fakat nereden girdiğini replay izleyerek buluyorsun. Çünkü tankla delik izi oluşmuyor. E100 ile E100ün gövdesine patlayıcı mermi atıp 982 vurdum. Baktığın zaman WoT, War Thunderden daha önce çıktı. Ama her ikisini de bilmeyip yeni başlayan biri War Thunder daha önce çıkmış düşüncesine kapılır. Aşırı derecede bug ve saçmalıklar var WoT'ta. Özellikle mermilerin sekmesi, hasar vermesi, müfrezeler, oyun içinde ki takım hasarı veren oyuncular. WoT anca bot oyuncuları yok etmek için normal kredi gelirini kısıp premium gelirlerini arttırsın ki herkes premium alsın. O kadar ticked açtım ki müfreze, takım hasar, oyunda olan şeyler hakkında. Haddi hesabı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AşıkGenç -- 15 Ekim 2014; 19:15:37 >




  • wg oyunun bir simulasyon olmadığını zaten söylüyor oyun sistemi dahilinde dengeleri korumak ve sistemi işletebilmek için tanklarla oynuyorlar bu doğru.
  • oyundaki ile goruntusu bile ayni degil gercegi canavar gibi oyundaki de cop tenekesi gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wot uzun süredir girmedim. hem pre hesap veya tank almak için gelir-gider durumu saçmaladı. hem de tank dengeleri saçma rusları kayıralım diye az daha uğraşsınlar. ille rusun is-3 mü alınacak nerede oyun zevki.
  • Oyunda neredeyse tum rus tanklarında ucu genis namlular va fakat gercekte rusların eline hicbir zaman o toplar gelmemis + ıs serisi oyunda 7 ye kadar gidiyo gercekte en son is3 u yaptilar (benim bilgim)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Homerius

    yeri geldi mi de wg: "tarihi arsivleri inceledik, ona gore yaptik" demesini biliyor.
    gercekte yapilmis tiger2 ile tarihtekinin alakasi yok, fug12 tip radyo kullanilmamis mesela, top olarak da 88 lik kullanilirmis.
    9. sinif jagdtiger da da 128 lik pak44 kullanilirmis.



    neyse. ne halleri varsa gorsunler.

    canınızı sıktıysam kusura bakmayin. oyunda denk gelirsek intikamini alirsiniz :)

    Eğer her şey gerçeğine uygun olsun diyorsan War Thunder oynayacaksın. Ona bakarsan gerçek tankarın canıda yok. Tank kullanılmaz hale geldiği an işi biterdi. Mesela WoT'ta 1 mürettebat ile oyun oynarsın. Ama Gerçeğinde 1 mürettebat hiç bir şey yapamaz. Topu mu yükleyecek, nişan mı alacak, atış mı yapacak yoksa tankı mı sürecek. Daha diğer örneği ölen mürettebatı nasıl iyileştiriyorsun? Yada bozulan motoru nasıl tamir ediyorsun? Yada gözünün önünde çalı yokken tank nasıl kayboluyor? Bunlar saçma geliyorsa War Thunder oyna. Ben öyle yapıyorum. Bakıyorum WoT çok saçmalıyor, sıkıyor War Thunder'e geçiyorum. Tiger II 10.5cm topu kağıt üzerinde planlanmış ve onaylanmıştır. Fakat hiç bir zaman kullanılamadı. Ona bakarsan E100 tankının tareti için 4 farklı prototip vardı. WG en zayıf olanı seçti. (BKZ.) JagdTiger 12.8cm Pak L/66 topu ise gene kağıt üzerinde idi. Hiç bir zaman kullanılmadı. Bunun gibi Ruslar'da, Almanlar'da daha çok örnek var. WG oyunu biraz daha dengelemek için (benim düşüncem) Kağıt üzerinde ki modelleri de dikkate aldı. Zira Tiger 1 hiç bir zaman L/71 (203mm deliş) topu kullanmadı. L/56 (132mm delen) topu kullandı. Bu top ile efsane olmuştu. Tigerların karşısına da Rus IS tankları hiç bir zaman 122 mm ile çıkmadı. Belki savaşın sonlarına doğru çıkmıştır. Onu tam bilmiyorum. Detaylara fazla takılmamak lazım. Gerçekçilik ve similasyon istiyorsan War Thunder, yok gerçekçi olmasın diyorsan WoT oynamak mantıklı.
    Bunları terslemek için yada tartışma çıksın diye yazmadım. Yanlış anlamayın




  • Oyunu dengelemek açısından tankları nerfledikleri oluyor mesela kimler hatırlar KV-1S'i en iyi tier 6 ydı sonra nerfleyip tier 5 mi ne yaptılar.
  • Alakasız olacak ama topdan içeri bi el bombasi sallasak iner mi aşağı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.