Şimdi Ara

Oyundaki bugları blizzard denen cimri firma neden kaldırmıyor acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunu aratırken oyun bulduğu halde oyuna girmemesi 1 yıldır var
    Birini izlerken oyun bitiş ekranında takılı kalması 1 yıldır var
    Deste değiştirdiğin zaman %100 counter yiyiyorsun %100 onaylı.
    Jade druid aldım quest rogue geldi
    quest rogue aldım hunter geldi
    pirate warrıor aldım paladin geldi quest warıor geldi ikiside full taunt koydu.
    spel mage aldım jade druid geldi
    best game ever.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Mayıs 2017; 18:48:51 >



  • Buglar konusunda katılıyorum. (Özellikle mobilde) Zaten 10-15 dakika aralıklarla boş zamanım oluyor, bir de böyle saçma hatalar ile uğraşınca stresimi atamadan dosya başına oturuyorum.

    Slot ekranında birinin bağlantı sıkıntısı olduğunda elemanın yeniden bağlanmasını beklemek yerine hızlıca oyunu dağıtsa daha mantıklı olur.



    Ama destenizin counteri ile eşleşmenizin konu ile alakasını anlamadım. "Freeze mage seçtim neden control warriorla eşleşiyorum?" gibi bir cümle kurmak mantıklı olmaz. Sonuçta kasıtlı olarak eşleştirilmiyor. Belki deste değiştirmeden oynarsanız daha stabil sonuçlar elde edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bariz bilerek eslestiriyor deste degistir gör bugun denedim deneyebilir sende pcdeyken hep farkli clas al ilk oyunlar mutlaka counterin geliyor.Sadece ayni desteyi oynayinca duzeliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Bugün "5 shaman victory" görevi geldi. İlk 3 oyunumu üst üste kazandım. 2. kez oynamaya fırsat bulduğumda 2 defa daha kazandım. Sonra attığım 3 oyun da hüsran.



    Belki ısınman zaman alıyordur ya da şansın yaver gitmiyordur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deste analizi yapıp karşına counterlayacak oyuncu getirdiğini düşünmen hakkaten saçma.. ben mesela çok şanssızım.. çoğu zaman ayı gibi minyonlarla başlıyorum siliyorum yine aynısı.. möurloc filan gelince karsıma aoe speller gelmiyor.. demekki hep blizz yapıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tosunpasa

    Deste analizi yapıp karşına counterlayacak oyuncu getirdiğini düşünmen hakkaten saçma.. ben mesela çok şanssızım.. çoğu zaman ayı gibi minyonlarla başlıyorum siliyorum yine aynısı.. möurloc filan gelince karsıma aoe speller gelmiyor.. demekki hep blizz yapıyor

    Evet oyun kazanmana izin vermeyecek destelerle eşleştiriyor bir süre sonra w/l ratiosunu %50 civarında tutmak için bu tezi 1 yıldır savunuyorum kimse inanmıyor ab, kendiniz girip bakıp en basitinden alın quest rogue 10 oyundan 6sında rush yersiniz.




  • 2 ooze 2 belcher 2 galakka crawler 2revenge 2 explosive sheep 2 healbot 2 tar lord

    Olan anti pirate deckimle rank5 de 10 maç attım 0 pirate warrior geldi ( 1 kere warrior geldi o da ilk tur quest oynayınca hüsran)

    Sonra paladin ve renolocka geçtim 5 maçın 3 ünde pirate warrior geldi.Tesadüf mü ? Bence değil.Lol oynayanlar bilir iyi de olsanız kötü de olsanız oyun sizi %50 win rate yapacak şekilde eşleştiriyor bence blizzard'da da benzeri durum söz konusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumblapinta

    2 ooze 2 belcher 2 galakka crawler 2revenge 2 explosive sheep 2 healbot 2 tar lord

    Olan anti pirate deckimle rank5 de 10 maç attım 0 pirate warrior geldi ( 1 kere warrior geldi o da ilk tur quest oynayınca hüsran)

    Sonra paladin ve renolocka geçtim 5 maçın 3 ünde pirate warrior geldi.Tesadüf mü ? Bence değil.Lol oynayanlar bilir iyi de olsanız kötü de olsanız oyun sizi %50 win rate yapacak şekilde eşleştiriyor bence blizzard'da da benzeri durum söz konusu.

    Aynen katiliyorum 1 senedir bu durumu bende gozluyorum decklere gore eslestiriyor oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Tez hâla tutarsız. O zaman karşının persfektifiyle bakınca sıkıntı çıkıyor. Senin karşındakine neden kıyak eşleştiriyor sen evlatlıksın o öz mü?

    Ben günde 10 oyun atıyorsam 10'unu da priest ile atıyorum, neden her seferinde pirate warrior ya da face hunter atmıyor karşıma?



    Her hesabın anlık ve genel kazanma oranı vardır. Mesela oyunu açıp 10 oyun atıp 7 kazandın, anlık kazanma oranın %70 olur. Genel ise hesabın baştan sona kazanma oranıdır.

    Oyuna girdiğinde senin rankına yakın olanlardan genel kazanma oranı seninkine en yakın olanları atar. (Oyunu ilk açtığında aynı elemanla üst üste karşılaşmazsın, fakat uzun süre oynarsan aynı kişi birkaç kere gelebilir. Bunun nedeni de anlık kazanma oranının birkaç oyun üzerinden değerlendirilirken çok kolay oynamasıdır. Fakat 20-25 oyun üzerinden değerlendirilirse 1 win ya da 1 lose çok büyük oynama yaratmaz.)



    Bir müddet oynadıktan sonra sunucuda anlık kazanma oranı oluşturacak kadar veri birikir ve genel kazanma oranı seninkine yakın oyunculardan anlık kazanma oranı seninkine olabildiğince yakın olanı atar.



    Hani değişik bir deste yapıp üst üste birkaç oyun kazanır, "Bu deste silah gibi oldu" dersin sonra birden kaybetmeye başlarsın ya? İşte sebebi budur. Sen birkaç oyun kazanınca winrate tavan yapar ve karşına da yüksek winrateli deckler atar. Ve bu deckler genelde tryhard kompetitif decklerdir.



    Winrateyi %50 civarında tutmak konusunda katılıyorum, oyunun çekişmeli havasını korumak için yapılması mecbur bir hamle fakat "desteyi analiz edip ona göre rakip atıyor." demek saçma. Demin 5 oyun N'zOTK priest oynadım hiç pirate warrior gelmedi...



    LoL konusunda çok tecrübeli satılmam. En son sezon 4'te 250 küsür oyunda platin olmuştum, sonra smurf kasmaya başladım. Hesap silver2 iken oyundaki diğer 9 kişi plat idi. "Sen durağı kaçırdın herhalde" diye dalga geçiyorlardı



    Demek ki lolde bu iki kazanma oranını harmanlayıp analiz eden bir elo sistemi var. Bu yüzden platın kötüsü ile gümüşün iyisi eşleşebiliyor.



    Tabii o zaman Platta yasuo alıp "adamsan baron önü 1vs1 gel oç" diyen bebeler yoktu. Birazcık daha olgun bir kitle ve Moba tadı vardı. Zaten b*ktan oyuncu kitlesi ve oyunculuğu 2. plana atan herolar yüzünden dota'ya geri döndüm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rank10 da sürekli deste değiştirip bana da hep anti desteler geliyordu.
    Sonra deck trackerle bütün destlerimle 10ar maç yapıp hangisinin oranı iyiyse rank 5 olana kadar onu oynayacağım dedim kendi kendime.

    Aggro druid o ranklarda en iyi skoru aldı ve 16-5 gibi bir skorla hızlıca rank 5 oldum.

    Şimdi yola highlander priest ile devam ediyorum. Kart çekmeye bağlı olarak neredeyse her desteyi yenebiliyor veya her desteye yenilebiliyorum.

    Sürekli değiştirmemek lazım, bunalınca ara vermek gerekiyor bence. Hırs ve sinir yaptıkça dikkat kalmıyor.
  • Ben sectet mage deckimle jade druid eziyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.