|
Oyunculara sevindiren haber: Epic Games tamamen yenileniyor
-
-
çöp oyunları 3 ay bıraksa, o parayı düzgün coderlere verip launcherı adam edebilir, üstüne sosyal kısmı ekleyip mod vb kısmını hallederse zaten steam oluyor.
-
Çok geç kalınmış bir adım. Bedava oyun dağıtmasalar kimsenin yüzüne bakmayacağı bir platform olarak akıllarda kaldı. Adamlar senelerdir bedava oyun adı altında para yakıyor. yaktıkları bu parayı yıllar önce platforma yatırsalar her şey çok daha farklı olabilirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çöp oyunlara para akıtmaktansa sesli ve metin sohbeti getirseler hem discord yokken çok çok işe yarar hem de çok fena kullanıcı toplar. Ama işte anlamazlar ki...
-
Direk steami kopyalayın işte ue 5 launcher sistemini oyun kısmından ayırın. Sanki herkes oyun yapımcısı aynı laucnherdan oyun yapma kısmı açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelBaba -- 4 Şubat 2026; 21:28:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Linux destegi gelir umarim.
-
Iyiki epic var, 2019 dan beri steam'i açmaz oldum.
-
Yenilense ne olacak ki, hepsi yasaklanacak...
-
Kardeş sen ömründe patent diye bir şey duymadın mı aq. Mağarandan ara sıra çık
Dünyanın %90 ı discord kullanabiliyor, sadece tr için güncelleme getirecekseler oldu da bi de ismini Epic Türkiye Store yapsınlar
fazlaca geç kalındı..
-
EGS a sadece oyun satış platformu olarak bakıyorsunuz da ondan, kullananların aklında bedava oyun veren diye değil UE5 olarak kalıyor. Geliştiriciler kullanıyor uygulamayı, ilk çıkardıklarında da amaçları oydu. Oyun satmak değil, yazılım satmak
1 mesaj aşşağıda discord yapsınlar diyon patent sayıklıyon. yürü işine seni ben eğitemem.
_____________________________ -
Epic steam olmak için çok geç kaldı hali hazırda steam kullananlar epic kullanmaz yeni kullanıcılar kullanır artık
-
Epic candır. 😘 😌
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
bugüne kadar neyi beklemiş mallar
-
Javascript basılmış hantal bir web arayüzü geliyor diye anladım.
_____________________________ -
Genelde hep ucuza aldım epicten hakkını yemim diger tarafı çok nadir kullanıyorum
Epic de satın aldığım oyunu kolla oynayabilmek için Steam e ihtiyaç duyuyorum, öyle çöp bir launcher. El atmışken kontrolcü desteğine de baksınlar.
steam'in ilk açıldığı gün kayıt olmuştum, 400 tane oyunum var. tüm kütüphanem steamde. epicde oyunu bırak hesabım bile yok, umrumda da değil. steamden başkasıyla işim olmaz bu saatten sonra.
Çok geç kalınmış bir adım. Bedava oyun dağıtmasalar kimsenin yüzüne bakmayacağı bir platform olarak akıllarda kaldı. Adamlar senelerdir bedava oyun adı altında para yakıyor. yaktıkları bu parayı yıllar önce platforma yatırsalar her şey çok daha farklı olabilirdi
|
|
Iyiki epic var, 2019 dan beri steam'i açmaz oldum.
|
|
çöp oyunları 3 ay bıraksa, o parayı düzgün coderlere verip launcherı adam edebilir, üstüne sosyal kısmı ekleyip mod vb kısmını hallederse zaten steam oluyor.
|
|
Direk steami kopyalayın işte ue 5 launcher sistemini oyun kısmından ayırın. Sanki herkes oyun yapımcısı aynı laucnherdan oyun yapma kısmı açılıyor.
|
|
Kardeş sen ömründe patent diye bir şey duymadın mı aq. Mağarandan ara sıra çık |
Benzer içerikler
- instagram kişisel hesaba geçiş
- yazı fontu bulma
- canlı çeviri
- telegram hesap silme
- instagram takipçi hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt