Şimdi Ara

Oyuncu Fareleri Karşıtları Birliği - PROTESTO (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
1
Favori
21.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
168 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu açan arkadaş nispeten haklı ama marka bazlı bir durum genelde bu. En azından benim yaşadığım tecrübelere göre böyle. 3 tane razer deathadder bozdum, aynı dönemde 2 tane de arkadaşım bozdu. Klikleri resmen sorunlu, üç senede beş farklı fareyi isteyerek bozmuyoruz en nihayetinde. Nasıl olsa elimiz alışmış şekline şemaline diye tıpış tıpış yenisini aldık. İki tane de zowie ec serisinden bozuldu elimde. Bunun da yan taraftaki geri al (mouse4) tuşları bozuldu hep. Hep de iki yıl sonunda oldu. Garanti bitti mouse hakkın rahmetine kavuştu. Biraz şans, biraz da kullanım sıklığı ile alakalı akşam 1-2 saat işten eve gelip oyun oynarsan evet belki 8-10 sene kullansan da bozulmaz. Ama rekabetçi şekilde günde 10 saatten fazlasını oyunda geçiriyorsan bozulabiliyorlar. Ama şans faktörü de var. İlla ki aksi başına gelen kişiler vardır.
  • Konu çok haklı şeylere değiniyor 40-50 milyon click ömürlü mouse falan diyorlar reklam yapıyorlar 500 bin tıklamaya gelmeden bozuluyor. Logitech, razer, steel series hepsinindi denedim çoğu hep böyle bozuldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 11 Ekim 2019; 14:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f/p olarak ne alınır fare - klavye siz onu deyin bakam ....
  • Hocam birazcik lehim bilginiz varsa yeni switch sipariş verip eskisiyle değiştirin sıfırdan farkı kozmetik görüntüsü olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fareler ikiye ayrılır kardeşim kim ne derse desin.Zowie ve diğerleri.Buraya da gelip de zowie kullanmadan yorum da yapmayın.
  • 3 yildir Corsair M65 kullaniyorum cift tiklama sorunu vs. hic bir sorun yasamadim. Kronik diye iyi sallamissiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum fakat üretim hatası olan kadar olmayanda var lx7 logi almıştım 2 ayda tıklama sorunu oldu sonra trust aldım onunda switci çalışmaz hale geldi 1 senede ,fabrikadan hatalı switchle çıkan cok mouse var ama markadan bağımsız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • $5'lık Mouse bozulduğunda çöpe atılıp yenisi alındığı için şikayet okumuyorsunuz, bu onların daha sağlam olduğu anlamına gelmiyor. Her ürün geliştirilme döneminde pazara satış için sürülür ve insanlar alır, şikayetler toparlanır bir sonraki seride düzenlenir. Bundan rahatsızlık duyan her bir bireyin bir sonraki seri yada modeli alması gerekir. 19 yıldır bilgisayar başında bulunmaktayım 1 yıldan uzun süre sorun çıkartmaksızın sağlam kalabilen 2 tane Mouse oldu elimde: 1- Microsoft Basic Optical Mouse, 2- Logitech G502.
  • Valla A 101 den zamanında 10 Tl ye almıştım. 2 yıldır onu kullanıyorum. Bozulursa yine A 101 den alabilirm
  • tazmannia T kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=4bRfu-HV_Go
  • Her markanın kapitalizm düzeni en iyi çözüm kendin tamir etmek az da olsa elektronik bilgisi kesinlikle öğrenilmesi
  • Razer 2014 kullanıyorum, içinden gelmeyen ses kalmadı, sağı solu da çatladı ama halen deli gibi çalışıyor.
  • 200 tl verdiğin ve binlerce kız tıkladığın bir ürün 3 sene bozulmadan gidiyorsa yeter kardeşim

    ben şikayetçi değilim şahsen. güne vursam 20 kuruş yapmıyor.
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiğiniz şey genel olarak farenin ele göre çok küçük olmasından kaynaklanıyor genelde ucuz olanları öyle oluyor ben de yaşamıştım zamanında bileğe zarar veriyor cidden saatlerce küçük şeyi tutmak sonradan fark ediyosun tabii ki
  • iddia: oyuncu fareleri garanti biter bitmez bozulacak şekilde yapılıyor
    gerçekler: 2013-2014 gibi aldığım g500s fareyi hala hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum

    bugüne kadar denemediğim, elimdeki hissini kontrol etmediğim bir fareyi para verip almadım. En önemlisi ele oturuşu, sonra malzemesi, tekerleği, tuşlarının hissi, klik sesi, sensörün dpi aralığı, mouse'un ağırlığının verdiği his ... hepsine bakarak aldım. programlanabilir tuşlar, değiştirlebilir ağırlıklar vb hepsi küçük güzel bonuslar.

    klavye ve mouse belki sizin iddia ettiğiniz gibi sizi gerçek oyunu yapmaz ama oyun oynama keyfinizi en az oturduğunuz sandalye kadar etkiler. pc başında geçen uzun saatler gözünüzü, belinizi ve bileklerinizi yorar. bu yüzden monitör, sandalye, masa (doğru yükseklik, yeterli alan, yeterli derinlik) tercihleri gibi düzgün klavye ve mouse seçimi de sağlığınız ve keyfiniz için önemlidir.




  • Dersah. kullanıcısına yanıt
    hocam rival 600 - 310 alabilirsiniz logi g703 de hoş yine bir sürü seçenek var biraz sizin zevkinize bağlı dendiği gibi kullanımdan kullanıma değişir ama en az 4-5 sene götüreceğine inanıyorum bunların ,
    bi de birkaç film ekleyebilirseniz 190 izlenmesi gereken film konunuza çok hoş olur tabii ki izlediğiniz halihazırda eklenmeye değer şeyler ,önerdiklerinizin çoğunu izledim cidden çok hoşlardı
  • steelseries rival 300 çok ucuzken fi tarihinde almıştım ama baş parmağın değdiği plastik eridi.. Mouse plastiği erir mi arkadaş!? En uzun dayanan fare de microsoftun klasik beyaz faresiydi oda bozulmadı oyuncu ekipmanı alınsın diye rafa kalktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dribblingmaster

    steelseries rival 300 çok ucuzken fi tarihinde almıştım ama baş parmağın değdiği plastik eridi.. Mouse plastiği erir mi arkadaş!? En uzun dayanan fare de microsoftun klasik beyaz faresiydi oda bozulmadı oyuncu ekipmanı alınsın diye rafa kalktı.
    aynı sorunu şu an kullandığım rival'da yaşadım. erimiyor aslında soyuluyor. çukurlar falan oluşmuştu benimkinde. en son aldım elime tüm o kısmı soydum tertemiz çıplak kaldı. çukurlu halinden daha iyi oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu fareleriyle ilgili konu dışı bir şey söylemek istiyorum. 2018 ocak ayında G102(109tl) almıştım ben. Geçen ay(aldıktan 20 ay sonra) sol tuşu çift tıklamaya başladı. Hemen servise yolladım ve bana garanti kapsamında sıfır ürün verdiler. Şimdi de onu kullanıyorum. 2 sene de o gitse, 4 senelik mause masrafım 109 tl olacak. Logitech tavsiye ederim. İlk defa böyle bir garanti hizmeti gördüm açıkçası, hele Türkiye'de..
  • 2014ten beri bloody V7 kullanıyorum daha tek bir hata almadım. 100 tllik orjinal oyun modu özelliğini crackledim aldığım gün. V7 ve X7 serisine ölüm gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.