Şimdi Ara

oyuncak traktörüm için far

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar plastik büyük boyutta olan maket john deereme far takıcam. ama cok basit bir şey olması lazım cunku yer yok araçta. bunu nasıl yaparım dun gece bir araştırma yaptım hıc bır sonuc bulamadım. traktorun fotograflarınıda koyucam yorumda ona gore yardımcı olursanız sevınırım

• pil yatağı falan yok kardeşim sadece plastik bir maket boş yani içi. xenon far güzel fikirmiş :D ama nerden bulucam ben bunu illaki fara takmama gerek yok. kabının ustunede takabılırım yeterkı bır yere takıyım yani aydınlatsın :D onundede yukleyici var . koyde kullanıcam karanlık olursa ısık olsun dıye :D

Orijinalden alıntı: waybea11

pil yatağı falan yok kardeşim sadece plastik bir maket boş yani içi. xenon far güzel fikirmiş :D ama nerden bulucam ben bunu illaki fara takmama gerek yok. kabının ustunede takabılırım yeterkı bır yere takıyım yani aydınlatsın :D onundede yukleyici var . koyde kullanıcam karanlık olursa ısık olsun dıye :D

Zenon tak demedim zaten ,zenon gibi olur dedim, (beyaz ) led diyot kullan (birçok renk seçenegi mevcuttur)

Elektronik malzeme satan yerlerde bulabilirsin

• Smd led kullan normal ledlerden çok daha parlak yanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: berke2011

quote:

pil yatağı falan yok kardeşim sadece plastik bir maket boş yani içi. xenon far güzel fikirmiş :D ama nerden bulucam ben bunu illaki fara takmama gerek yok. kabının ustunede takabılırım yeterkı bır yere takıyım yani aydınlatsın :D onundede yukleyici var . koyde kullanıcam karanlık olursa ısık olsun dıye :D

Zenon tak demedim zaten ,zenon gibi olur dedim, (beyaz ) led diyot kullan (birçok renk seçenegi mevcuttur)

Elektronik malzeme satan yerlerde bulabilirsin

led diyotu nereye baglıcam kı ben ? bakalım bugun gıdıcem bır elektronikciye traktorude goturucem yapabılırse yapar yapamazsa kabinin icine ufak bır ışık yerleştircem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Led diyotu,uygun bir yere takacak ve pil yatagına baglayacaksın (görüyorum ki konu seni aşar ) Götür göster bir elektronikçiye pek ugrasacaklarını sanmam ama belki yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 3 Eylül 2012; 13:58:48 >

tamam de kardeşim o ledi nerden bulucağım.

Elektronikcilerde rahatlıkla bulunur. Olmadı şerit led alırsınız 10 15 cm üzerinden sökersiniz olmadı eski cep telefonlarından sökersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

tamam de kardeşim o ledi nerden bulucağım.

Elektronikcilerde rahatlıkla bulunur. Olmadı şerit led alırsınız 10 15 cm üzerinden sökersiniz olmadı eski cep telefonlarından sökersiniz

bakalım daha gitmek nasip olmadı babamın tanıdığı bir elektronikçi varmış oraya gitcez sekıllı fırıldaklı bır sey yapacak artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.