Şimdi Ara

Oyuna Girmenin Yolunu Buldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna girmenin yolunu buldum. Çok kolaymış Oyuna girebilmek için 81.xxx.xxx.xxx şeklinde bi ip gelmesi yeterliymiş

• quote:

Orjinalden alıntı: ferrari_16

Oyuna girmenin yolunu buldum. Çok kolaymış Oyuna girebilmek için 81.xxx.xxx.xxx şeklinde bi ip gelmesi yeterliymiş

biliyoz ama programı versen bize
  • Bilmiyorduk..
  • Sadece verdiğim kişilerde kalacağını bilsem verirdim ama hiç kimseye söylemeyecek olanlara verdim bu devirde kimseye güvenemiyorsun söylemem diyor sonra bakıyorum konu açmış bu yüzden sadece benimle birlikte 4 kişi biliyor kim olduklarını ne tahmin edebilirsiniz nede bir şeyler öğrenebilirsiniz
    edit: ama sonra charımı verdiğime pişman oldum tabi adam chara bi sürü şey koymuş ama şifreyi değiştiremem hem hırsızlık yapmış olurum hemde adamlar koreli tepeleri attımı ne olacağı belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_16 -- 16 Eylül 2007; 12:33:36 >

• Geç bunları okul başlıyacak
  • bende kalacak sadece bende yemin ederim kimse bilmeyecek ne olur yolla
    ben de oyuna giriom ne olur
  • digimon oyununu nereden bulabilirim??
  • Soru mu bu?
  • yok kompozisyon ayrıca beni kandırmaya çalışma güya programı bulduğuma inandırmak için programı sana göndereceğim ister inanın ister inanmayın oyuna girmeyi beceremeyen ve zaten girince oyunun kalitesini düşürenler(cannner&onur2&halil98) girmesin diye böyle yapıyorum
  • ben oyuna giriom ve sana art nietim yok
  • oyunun kalitesini kimin düşürdüğü belli seviyesiz insan
  • saol teşkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferrari_16

yok kompozisyon ayrıca beni kandırmaya çalışma güya programı bulduğuma inandırmak için programı sana göndereceğim ister inanın ister inanmayın oyuna girmeyi beceremeyen ve zaten girince oyunun kalitesini düşürenler(cannner&onur2&halil98) girmesin diye böyle yapıyorum

oyuna giremediği söyliyen kim artık program ile girebililiom

ayrıca her aynada gördüğün seviyesiz kişiyi ben sanma

• evet 81 li ip oyuna girebilmek için yeterlidir
  • lan beyinsiz ferrari görünümlü sahin program yapmısmıs pehh.daha oyuna giremio bide program yapcakmısbana nie catıon lan. ayrıca 98 deil 88 olcak senin gibi 9 yasında deilim yani.aklı sıra kavga cıkarıp post kasıcak. veletlerle ugrasamam cevap yazma sakın.yazacaksan pm den msn adresini orda hesaplasalım.kendine güzeniosan tabi lol
  • bırak halil abi ya bu gereksiz le uğraşarak değerli vaktini boşa harcama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.