Şimdi Ara

OYUNA GİRİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba!Oyuna giris sırasında bazen charcter efectte ve en son information data'da donmalar oluyor daha sonra oyuna girdigimde bazen dc oluyorum olmazsam uzun sureli takilmalar ardı ardına birbirini kovalıyor ! Bıktım usandım artık napmam lazım ekran kartımdan demeın bilg yeni ve gayet güzel takılmalar olmadıgı zaman cok guzel,hızlı oynuyorum ama takılmalar olursa ..... Sizin basınıza böyle bir sey gelmistir gelmesede yorum,care yazın yardım edin

• up!!
  • Forumların yapılma amacı yardımlasma ve bilgi alısverısınde bulunma bu forumun amacı baska galiba ?
  • Aaaa kac dk oldu kimsemi bilmez bunun nedenini lütfen akadaslar yapmayın !
  • benim pcde sorun yok ama nedense çoklu ortamlarda merchantların oldugu yerlere giderken 0.30 sn makina donuyo sonra birden pazarlar geliyo bi orda kasıyo oda lagdan galiba 0.30 sn cok uzun bişi değil ama :S
  • Benim sorunumla ilgilernirseniz sevinirim arkadaslar!
  • Bilgisayarında Bir Problem Yok KArdeşim Herşey Oyundan Kaynaklanıyor Biraz Takip Etcen Anlarsınız Görürsünüz.. En Yakın Zamanda Düzelicekmiş Bekliyorus Herkez İçin Hayırlısı İnş. Bu Gece Düzelir!!
  • aynı sorun bendede var farkındayım parayla eziyet cekiyoruz bilmem anladınız mı
  • o sadece senin sorunun değil...sonuçta herkeste var lag ve dc bunun için bizim yapabileceğimiz bişi yok malesef
  • masaüstü>sağ tık>özellikler>ayarlar>renk kalitesi>32 bit>uygula

ko nun optionsuna gel orda color depth olacak orayıda 32 bit yap
  • ko nun resmi sitesinde teknik haberler kısmında ya da topluluk haberler kısmında fasloading diye bir yama var onu indirirsen kurtulursun bu donmalar için ko kendisi çıkarttı o yamayı
  • Bişey yazsak post kasıyor diyolar
  • aynı sorn bendede var . takma akfana duzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.