Şimdi Ara

Oyuna başlıcam,bırakacağım - ünvan yapacağım vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bakıyorum herkes kendini oyunda biyere koyuyor halbuki kim olursanız olun oyunda sizi tanıyan 3-4 kişi geçmeyecek , bu oyuna başlayıp bıraktıgınızda sizi 1 kişi bile hatırlamayacak yani siz bu oyun piyasalarında anonimsiniz gelip geçersiniz hatıralar tek aklınızda kalır, onun için hiç şımarmayın gerçek hayatta kendinizi geliştirin.

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Kim kızdırdı sizi bu kadar , bi yandan da haklısınız bakıyorum da millet bir item için 2 milyarı gözden çıkarmış . Oyundur bu kadar hırsa gerek yok .

Adamda para bolsa adam ne yapsin oyuna verecek karıya kıza yedirecek

Orijinalden alıntı: A4eK

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Kim kızdırdı sizi bu kadar , bi yandan da haklısınız bakıyorum da millet bir item için 2 milyarı gözden çıkarmış . Oyundur bu kadar hırsa gerek yok .

Adamda para bolsa adam ne yapsin oyuna verecek karıya kıza yedirecek

İşte öylelerini anlarım mesela cypher'da ki changes da para var yaş da var adam hobi olarak oynuyor ve yatırıyor , böylesine lafım yok . Ama oyunun %70-80'i 3 kuruş parasını kıt kanaat yaşayıp biriktirip oyuna yatırıyor . Daha geçen gün biriyle konuştum adam İstanbul'da bir restoranda garsonluk yapıyor ve +10 shard aradığını söylüyor , 1750 - 2 bin tl istiyorlar diyorum önemli değil 3 ayda biriktiririm diyor . Bu adama ne denir buyurun siz söyleyin ...

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .

• Unutulmayanlar da var...
  • Al sana bir kaç güzel örnek vereyim. Cypher'da oynadığım zamanlarda full +9 warrior abimiz vardı clanda. Maddi durumu gayet iyiydi, bana ise dediği şey dışarı çıktığımda bir akşam arkadaşlarla buluşsak 200 300 tl gidiyor en azından. Bu oyuna 3 4 bin tl vermişiz çok mu hem vakit geçiriyorum hem eğleniyorum. Hemde biraz dinleniyorum evde demişti.

Clanımızın başkanı ise işçi kesiminden bir abimizdi. Gelirinin çok çok yüksek olduğunu tahmin etmiyorum fakat cs, +9 shell set ve +3 taki set vardı adamda. Ona sorduğumda ise kardeşim napayım kahveye gitsem daha kötü olacak bu şekilde en azından evdeyim ailem de gözümün önünde bende onların yanındayım sorun yok demişti.

Bence kimseye muhtaç olmadıktan sonra tabiki para yatırılabilir, kimisi maçı locadan seyreder kimisi kalearkasından. Demekki o adam arkasına güvenebiliyor ki böyle bir şeyden söz ediyor. Belki ailesi yok ne bileyim çocuğu yok kendinden başkasına bir sorumluluğu yok ki böyle bir şeyi düşünebiliyor. Kaldı ki hangi insan boşver aç kalayım da elimde yinede 9 shard 10 shard olsun der ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam anlayamadım ama biraz haklı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynn benmde arkadaslarim vardi istanbulda yasiyordu diyordum niye bu kadar para veriyorsun oyuna ne olacak diyor disari ciksam alkol vb. Maddelere verecem basima bisey gelir en guzeli burdayim evdeyim buna yatirmisim parayi bisey olmz diyor..

• kardesim bu oyunu oynamakta anlayis meselesi. bnim unutmadigim adamlar vr Beter Kunt AfterTheDay.. efsane de var yani. bn 200 tl yatirim carimi dizerim 2-3 saat pk atip cikarim aldigim zevk yeter bana. kadin gider 1 saat alisveris yapar ondan zevk alir.
    Allah'a sukur ne zaman birakmak istesem biraktim satmak istesem sattim upragde gem kutu cilginliklari yaptim. para dagittim. daha dun clandan bi abimiz cari satti. rlb de mageydi kendisi. altclandan da 7 priestle towna girdik hep braber video cekti oturdu faln. zevkini cikardi.

lisede oynarken son sinifta bile gunde 6-7 saat oynadim 18173. oldum istedgm universitye girdm. irade meselesi eger oyun oynarken asosyalsen oda senin sorunun

Yukarıdada bazı arkadaşlar isimler yazmış ama ben 2007 ve 2011 e kadar bu oyunu oynadım saydığı isimleri bilmiyorum daha önce olabilir herhalde
    Ama şu oyun da ne karakterler gördüm full +9 falan filan ne oldu şimdi onlara her sw ye girdiğim başka +9 adam görüyorum ama gelip geçici bunlar herkes gider bir tek server kalır geriye :)
    bazıları sanırsam bu oyundan çıkış butonun olduğunu unutuyor :)

Ek olarak da harbiden var böyle tipler gerçek hayatta bir halt olmayan bir halt yapamayan ama oyun da bir şeyler yapmaya çalışarak kendini tatmin eden varlıklar . Bu gerçeği artık kabullenin bu bir oyun hemde batmış bir oyun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 8 Eylül 2012; 13:19:50 >
  • Gerçek yaşantısı boyunca ailesi dahil kimsenin takdirini almamış insanların yaptıgı bir şey , o insanların kafasının altında bana biraz saygı duyulsun önemsensin istenildigi için hırs yapıyor .. Atıyorum lisede kalmış kimse tınlamıyor çocugu ailesinde hep yadırgıyorlar , oyuna giriyor kardeş hoş geldin pk atıyor adamları kesince onurlanıyor gururlanıyor vslerde güclü olunca kendini yenilmez sanıyor gerçek hayattada Bizde yaşadık
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.