Şimdi Ara

Oyun videosundaki efektler nasıl yapılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyun videosundaki gülen surat efektlerini adam nasıl yapmış ve hangi oyun videosu kayıt programı daha iyidir. Tavsiyelerinizi bekliyorum

\[T]/ Praise the sun! \[T]/

Dark Souls:PtDE Türkçe Çevirisi
  • Öncelikle, lütfen daha bunları bile bilmeden gidip oyun kanalı açıp yuutıbırım diye ortaya cıkmayın. Böyle kanallar yüzünden bizim gibi emek veren insanların şansı iyice düştükçe düşüyor.
    Soruna gelecek olursak Adobe After Effect ve Adobe Premiere Pro da ustalaşarak istediğin her türlü efekti yapabilirsin.

Orijinalden alıntı: Angriel

Öncelikle, lütfen daha bunları bile bilmeden gidip oyun kanalı açıp yuutıbırım diye ortaya cıkmayın. Böyle kanallar yüzünden bizim gibi emek veren insanların şansı iyice düştükçe düşüyor.
    Soruna gelecek olursak Adobe After Effect ve Adobe Premiere Pro da ustalaşarak istediğin her türlü efekti yapabilirsin.

Öncelikle bunları bilmedende herkes video koyabilir ve koymalıdırda, herkes her istediğini izleyip izlememekte özgürdür yutubda, sen kaliteli bir iş yapıyorsan zaten aralarından sıyrılırsın. after effecti biliyorum profesyönellik gerektiriyor , ben jumbo dene kişinin o kadar profesyönel olmadığını tahmin ettiğimden dolayı bu kolay yöntemi öğrenmek istemiştim ve tahmin ettiğim gibi kolay yöntemle yapmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.