Şimdi Ara

Oyun ve üniversite için laptop önerisi max. 3000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oyun dediğim cs go. Ancak sadece onunla kalmaz mesela gta 5 de oynarım full ayarlarda olması gerekmez. Ancak cs go yu full ayarlarda oynamak isterim tabi. Neyse aynı zamanda üniversitede de autocat için falan kullanacağım max 3000tl bütçeli laptop önerisi istiyorum. Asusun bir modeli vardı ama çözünürlüğü kötüydü. Film falan da cok izlediğim için çözünürlüğü de kötü olsun istemem. Bu bütçe sınırında önereceğiniz laptop var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________
  • Yarın alacağım laptop. Vatan, medi markt, teknosa ve bimeks gibi mağazalardan almam lazım çünkü bir kısmını nakit verip üstünü taksit yaptıracağım. Yukarıda ki laptobu bu mağazalarda bulabilir miyim? Ya da bu mağazalardan alabileceğim bir laptop öneriniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • MSI GL62 önermem tek fanlı ve kasası MSI GE serisi kadar kaliteli değil.

    3000 TL civarına şunu düşünebilirsin

    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11050

    INTEL i7-6700HQ, 16GB RAM, 1TB HDD, 15.6 Full HD, NVDIA Geforce GTX 960M 4GB, Free DOS

    ekran kartı GTX 960 ve çift fana sahip ısınmayan sağlam bir laptop. Akarada isen buradan dediğin şekilde parçalı ödeme yapıp elden alabilirisn.
    _____________________________
    INTEL i7 9900K, ASUS Z390-E ROG Strix, CORSAIR 16GB 3200 Mhz, Samsung 970 Evo 250GB, MSI GTX 1080Ti TRIO 11GB, CORSAIR RM1000i 1000W, CORSAIR H115i PRO
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Güzel gerçekten ama 3000tl ye zor çımıyorken daha fazla aşamıyorum bütçemi. Birde tekno marketlerde fiyatlar biraz daha pahalı oluyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpecTraceF33

    Arkadaslar oyun dediğim cs go. Ancak sadece onunla kalmaz mesela gta 5 de oynarım full ayarlarda olması gerekmez. Ancak cs go yu full ayarlarda oynamak isterim tabi. Neyse aynı zamanda üniversitede de autocat için falan kullanacağım max 3000tl bütçeli laptop önerisi istiyorum. Asusun bir modeli vardı ama çözünürlüğü kötüydü. Film falan da cok izlediğim için çözünürlüğü de kötü olsun istemem. Bu bütçe sınırında önereceğiniz laptop var mı?

    http://www.sadecenotebook.com/dell-inspiron-7559-b70w81c-pmu401192
    _____________________________




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.