Bildirim
Oyun Updateleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet arkadaşlar bende merak ediyorum. lutfen yardım edin.. -
hdd transfer kit ile yapılıyorsa usb desteği ile de yapılıyor olmalı aynı sistem sonuçta -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozuma
hdd transfer kit ile yapılıyorsa usb desteği ile de yapılıyor olmalı aynı sistem sonuçta
Sağol hocam.
Yukarıya, daha net cevaplar alalım.
Bu arada transfer kit alayım archievement hack de yapacağım, ne de olsa banlandık en azından FIFA'da falan (takıntımdan dolayı) archievementları almak için oyun zevkimin içine etmem.
Ne o öyle yarım yıldızlı takımla 5 yıldızlı takımı legendaryde falan yen, öyle saçmalık mı olur.
09'un archievementları en iyisiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 5 Mayıs 2010; 20:10:16 >
-
Usb ile yapılamıyordu. Cache klasörü yoktu galiba usbde yanlış mı hatırlıyorum? -
quote:
Eskiden usb ile yapılamıyordu, son güncellemeyle yapılabilir mi artık?
Olmuyorsa hdd transfer kit nereden bulabiliriz?
Hdd transfer kiti alınca güncellemeyi nasıl yapacağımızı anlatan bir başlık var mı?
1-yapılamaz.
2-dealextreme.com ya da gittigidiyor
3-xport 360 ı kur, harddiskini bağla, partition3/cache klasörüne update i kopyala
http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/title-updates/
-
xtaf artık cache görebiliyor, title updateler yapılabiliyor, siz hangi updateden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama -
quote:
Orijinalden alıntı: counterdoctor
xtaf artık cache görebiliyor, title updateler yapılabiliyor, siz hangi updateden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama
Yani usb den yapabiliyoruz ?
Şunu birileri biraz daha detaylı anlatsa çok guzel olacak... Rehber gibi birşey hazırlansa... -
evet gercektan rehber hazırlansa daha iyi olur. çunku bu tur baslıktan çok fazla açıldı hiç cevap alınamadı. ayrıntılı bir şekilede anlatılsa çok iyi olur. -
ingilizce yazıyı copy paste yapsam anlarmısınız çevirmek uzun iş çünkü -
quote:
Orijinalden alıntı: onur12onur12onur
evet gercektan rehber hazırlansa daha iyi olur. çunku bu tur baslıktan çok fazla açıldı hiç cevap alınamadı. ayrıntılı bir şekilede anlatılsa çok iyi olur.
Benim bir rehberim vardı ama sağolsun yönetim sildi. İllegalmiş. Oyun updateinin nesi illegal ise... Okuyan admin varsa bir selam göndereyim. Bir de bana sildikleri başlığımı yollamışlar göyya %20si falan tabi rehberin. Uyarsalar ben düzeltirdim yedeklerdim yazdıklarımı da... -
Transfer kit ihtiyacı olan varsa satabilirim. Fiyat 20tl. -
Tüm cevap verenlere teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bir kit alalım :) -
quote:
3-xport 360 ı kur, harddiskini bağla, partition3/cache klasörüne update i kopyala
şu kadarcık işlem için rehbere gerek yok bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Mayıs 2010; 19:10:40 > -
Beyler XTAF 32B yani 32nci version beta çıkmış. Cache klasörü de görülebiliyor bunda. Süper
Oyun updateleri de atılıyor böylece . Ayrıca FİFA 10 için güncel kadro'yu da kurdum az önce. Fıstık gibi oldu valla.
Özellikle bi Galatasaray'lı olarak Neill, Jo, Dos Santos, Caner i falan kadroda görmek güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 6 Mayıs 2010; 20:03:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MacGyver.
quote:
şu kadarcık işlem için rehbere gerek yok bence...
Yeni bir xbox kullanıcısıyım, bence gerek var.
Pes 2010 yükeldim, oyuncular ve takımların nasıl update olacakları hakkında bir dökümana rastlayamadım. Yardımcı olursanız memnun olurum.
-
PES 2010 da olmuyor update ler illa live dan indirmke gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: game_360_TR
PES 2010 da olmuyor update ler illa live dan indirmke gerek.
Öyle mi, bilmiyordum bilgilendirmen için sağol. -
Ben 32B updatesini yaptım cache klasörüne 4 tane forza 3 tittle update i attım usb yı taktım ama oyun acıldıgında update etmıyor nerede hata yapıyorum -
Oyun updateleri ile ilgili rehber bulan varsa paylaşırsa seviniriz
Benzer içerikler
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- xbox 2 kişilik oyunlar
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- kahraman konsol güvenilir mi
- gta 5 soyulacak yerler
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
- oyuncu kulaklığı önerisi
- it takes two 2 çıkacak mı
- efootball türkçe spiker
- grand theft auto vi çıkış
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X