Şimdi Ara

Oyun Televizyonu İzleyici Ligi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [SIZE="4"]Merhabalar Sevgili **** Ailesi ve Değerli Üyeleri,[/SIZE]


    [B]Kanalın Kuruluş Amacı Nedir ?
    [/B]
    Oyun Televizyonu adından da anlaşılacağı gibi oyuncuların bizim kurduğumuz oyunlarda oynarken bizim onların maçlarını sanki özel bir turnuvada oyuncuymuş edasıyla yayın kanalımızda anlatığımız, diğer izleyicililerle paylaştığımız bir yerdir. Oyun Televizyonu platformu tamamen izleyicilerin önemli olduğu bir platformdur ve en güzel anları, en güzel hareketleri her macın mvp'sini kayıt alarak youtube'a yüklemek için topluyor ve ordan izleme şansını Maçlarda oynayan arkadaşların kendisine sunuyoruz. Yani maçlarda izleyiciler arasından rastgele alınan kişiler oynunu oynarken , maç sırasında kendisini diğer oyuncularında izlediğini bildiğinden oyun artık onlar için ciddiye alınması gereken bir yer oluyor. Böylece hem biz oyuncuların maçlarını sunarken eğleniyoruz hemde onlar oynamayı sevdikleri oyunlarda görülebilmenin keyfini yaşıyorlar.

    Oyun Televizyonu ailesinde ; oyuncuların oyunda alışmış oldukları stresli durumdan kurtulmak adına bir anlık kızgınlıktan doğan kötü sözleri sarf eden oyuncularımızı maçtan uzaklaştırdığımızda oyuncuların kötü sözleri terk edip geri döndüğünü gördük. Kanalımız ve takındığımız tutun sayesinde oyuncular kazansa da kayıp etseler de maçlara sadece eğlenmek için giriyor ve iki takım arasındaki konuşmalar hep yapıcı olarak sonlanıyor. Bunu gördüğümüzde bizde platformu kurma amacımızı gerçekleştirdiğimizi görerek mutlu oluyoruz.


    [B]Neden Oyun Televizyonu ? [/B]

    Oyun Televizyonu platformu bir ailedir. Diğer yayın kanallarından farkımız buradaki kanalın tek kişi üzerinden yürümemesidir. Bizim için önemli olan izleyicilerimizin oyunlara yağtığı katkılardır. Kendi oyunlarını sunan bir çok kanal varken, biz izleyicilerimizin oyunda yaptıkları üzerinde yoğunlaşıyoruz. Bu sayede diğer kanallardan ayrılmış oluyoruz. İzlemeye gelen oyuncular geldikleri bu kanalda kendilerini görmekten fazlasıyla keyif alıyor , bunu sürekli hale getirmek için onlarda ailenin bir parçası oluyor.


    [B]Oyunlara Nasıl Katılırım ? [/B]

    Oyunlara katılımlarda izleyicilerimizin saygı çerçevesi içerisinde chat sayfamızı kullanması , sayfamızı beğenmesi ve izleyici olarak kanalımızda bulunması yeterli oluyor. Oynanacak oyunun lobi ve takım sayısına göre kişi sayısı belirleniyor ve her izleyici odaya girmeye eşit şekilde hak sahibi oluyor. Oyun çökmesi ve bozulması gibi durumlarda maç aynı kişiler tarafından tekrar kuruluyor.




    [B]Kimleri Destekledik ?[/B]

    Oyun Televizyonu kurulduktan sonra açılan ilk yayında sadece LÖSEV için bağış istemiştir. İlk yayınımızda gelen bütün bağışları LÖSEV'e katkıda bulunan değerli izleyicilerin huzurunda ulaştırmaktan mutluluk duyduk. Kanalımızın kurulmasından kısa bir zaman geçse de izleyicilerimizi asla bağışa yöneltmeyerek bu kanalın amacının kendisi olduğunu defalarca belirtilmiştir.



    [B]Oyun Televizyonu Ailesi
    [/B]
    [B]Twitch Kanalımız[/B] : https://www.twitch.tv/oyunntelevizyonu

    [B][SIZE="4"]Sponsorumuz[/SIZE][/B]








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.