Bildirim
Oyun Tavsiyeleri, ustalar buraya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Al sana direk multi(boşver bitirmeyi falan) Team Fortress 2. Üstelik şimdi bedava(@Steam) -
1 - Battlefield : Bad Company 2
2 - Call of Duty serisi
3 - Assasin's Creed serisi
4 - Crysis 2
5 - Bulletstorm
6 - Portal 2
7 - Metro 2033
Aklıma gelenler bunlar mutlaka oynamadığın vardır içlerinde . Assasin's Creed özellikle aşırı tavsiye ederim . -
Savage 2 yi oynamadan ölme derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
Al sana direk multi(boşver bitirmeyi falan) Team Fortress 2. Üstelik şimdi bedava(@Steam)
Bedavamı oldu, söylediğin iyi oldu hocam -
Modern Warfare 3'mü tavsiye edersiniz Black OPS'mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Siwaly
quote:
Al sana direk multi(boşver bitirmeyi falan) Team Fortress 2. Üstelik şimdi bedava(@Steam)
Bedavamı oldu, söylediğin iyi oldu hocam
İndiriyorum hemen -
Batllefield Bad Company 2
Battlefield 2: Modern Combat
Call Of Duty Serisi -
Dragon Age Origins (2yi deneme hayal kırıklığı)
Darksiders
Witcher 1 - 2
Crysis
Arkadaş varsa DotA
Mafia 2
Prince of Persia
Metro 2033
Blur 2
Dungeon Siege 3
Age of Mythology
şimdilik bu kadar editlerim sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertEinstein -- 26 Haziran 2011; 19:03:09 > -
Banada kaliteli bir strateji veya Total war tarzı oyun lazım arkadaşlar. Ne önerirsiniz?
Birde CoD MW3 mü Black OPS'mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ß@TÚ
Banada kaliteli bir strateji veya Total war tarzı oyun lazım arkadaşlar. Ne önerirsiniz?
Birde CoD MW3 mü Black OPS'mu?
MW3 daha çıkmadığından dolayı Black Ops -
quote:
Kaptım hemen sağol -
vallaha ben de tam böyle bir tavsiye arıyordum. Tavsiyelerden Crysis 2 ve tavsiyelerde olmayan NBA2K11'i deneyeceğim. -
ekran kartım arızalı diye oyun oynayamıyorum. açmayın şöyle başlıklar -
quote:
Orijinalden alıntı: YourDooM
Savage 2 yi oynamadan ölme derim.
Metacritic puanı 75. -
Şu linke bak istersen ilgini çekebilir.http://forum.donanimhaber.com/m_50141132/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50141132
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X