< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İki oyununda serisi çok uzun bende bu yüzden en son çıkan oyunların videolarını izliyorum. Videolardan da öyle duruyor. Yardımınız için teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bu oyunları yapımcıları bile oynamamıştır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 17 Kasım 2020; 23:9:10 > |
Yeni gameplay yayınlandı, ön sipariş vermiştim. Güzele benziyor. Not: Videoda 8:10'da ki karakterin yüz animasyonları pek iyi gözükmüyor. Gerçi karakterde bi garip < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceasser -- 17 Kasım 2020; 22:25:0 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Oooo hem de ne biçim oynamıştır, oynanmıştır. Şimdi ilk defa görsem bana da çok garip gelir ama o zamanlar aldığımız zevk şimdiki en kral oyunundan daha fazla idi. Sonrasında monkey island lar, warcraftlar, C&C lar. Sonra cd devri geldi, ses kartları yayılmaya başladı. İlk 3D ye geçildiğine 2D oyunlar daha cazipti. Sonra geliştikçe işler değişti. Çok yol kat edildi ama eskiden sağlam bir emek vardı, doğru emek verilen şey kullanıcıya da sirayet ediyor bir şekilde. |
Hocam size benim tavsiyem hikayeli, dizi/film gibi oyunları seviyorsanız listeyi açıp "CTRL + F" tuşlarına basıp sağ üstte çıkan kısıma "Interactive" yazdıktan sonra 69+ puana sahip oyunlara göz atmanız. Tabi içerisinde aksiyon olsun, silah olsun derseniz pek tatmin etmeyebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceasser -- 17 Kasım 2020; 23:5:21 > |
Oynanır hocam, zevkli oyun. Ama oyun tamamen hikayesiyle güzel, yani mekaniklere ağırlık veren birisiyseniz aradığınızı bulamayabilirsiniz. Dümdüz tarıyorsunuz oyunda çünkü. |
O zaman oynamış olabilirsiniz ama; Wolfenstein serisi, BioShock serisi, Metro serisi, Halo serisi, Warhammer: Vermintide 2 ve Rage 2 oyunlarını önerebilirim. 2, |
Doğrudur hocam Warhammer co-op veya multiplayer oynanabiliyor, bence daha çok Left 4 Dead'ın daha geliştirilmiş ve konsepti değiştirilmiş bir versiyonu gibi. Bu arada Serious Sam serisini söylemeyi unutmuşum. Serious Sam oyunları da Doom gibidir, hatta en çok benzeyen oyun olabilir |
Hocam Dishonored serisini kesinlikle oynamalısın |