< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Oculus Quest 2 yurtdışından getirtin, link cable(80dolar) ile beraber istemezseniz 3.sınıf kablolar da var. PC'Ye bağlayıp HL:A oynayabilirsiniz. Yoksa virtual desktop yardımıyla kablosuz da oynayabilirsiniz (Hızlı kablosuz router - modem lazım ama)... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 17 Kasım 2020; 15:38:57 > |
şimdi göz attım verdiğim puana ve gerçekten az vermişim. Özellikle Murat Abi Gf'nin oynadığı zamanları düşününce |
fallout 3, fallout las vegas |
Hocam, Ghost recon future soldier, splinter cell blacklist göremedim harika oyunlardı zamanına göre. hele ki future soldier AHHH AŞIK OLMUŞTUM ZAMANINDA |
Mantıklı aslında ama şuan için erken değil mi sizce de, HL:A ve Metal Of Honor vr tarzı oyunlar çok az ve vr için çıkan oyunların neredeyse hepsi çerezlik gibi, 3000+TL vermek şuan için sanki biraz fazla gibi. |
Öyle gibi ama ben atılmak istedim |
Benim 3 te biri anca oynamışşın Tabi bende ps1 2 3 4 felan olmadan oynadım 1997 den beri Liste güzel. emeğine sağlık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 17 Kasım 2020; 16:7:28 > |
Fallout: New Vegas'ı oynamayı düşünüyorum fakat bu zamanda remake yapılmadan oynaması biraz zor. |
Titanfall oyunları yerine aynı evrende geçen Apex Legends'ı eklemiş |
İyi emek verilmiş tabloya. Dur ben de kendi tablomu yapayım dedim . Erindim vazgeçtim :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 17 Kasım 2020; 17:14:29 > |
Bende liste oluşturmayı denedim fakat beceremedim :) |