Hocam Game Of Thrones Telltale'ı Steam üzerinden satın alamıyorum sebebini biliyor musunuz? |
Ben Durmaplay oyun satış sitesinde buldum ve orası da Steam oyun kodu şeklinde satıyor, Steam üzerinden neden satılmıyor anlamadım. Yardımız için teşekkürler hocam. |
valla ben sevemedim şahsen 2k ultra olsa bile. çok yavaş sıkıyor bi zaman sonra at sürmek ordan oraya saatlerce. duruyo 100gb yer kaplıyo şuan kenarda :D içime gelirse belki oynarız |
|
![]() Bende 2016 dan beri düzenli oynarım :D bir ara silmiştim 12.sınıfım diye geri başladım o zamandan sora üniye geçince.. Gerçekten zor bana bile zor hala. ARaba ters dönünce beyninin de dönmesi gerekiyor öyle bi oyun |
![]()
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceasser -- 17 Kasım 2020; 14:13:52 > |
yorum not kısmı biraz sönük kalmış hocam :/ |
Ben artık golden değil insanlardan bıktım. ![]() |
Selamlar.RDR 2'yi önermişler zaten.Benim de son yıllarda oynadığım en iyi 2-3 oyundan birisi olan Yakuza 0'ı önereceğim.Ülkemizde pek bileni yok.Mutlaka denemenizi öneririm.Baş yapıttır. |
Hocam, VR dünyasına adım atmanızı tavsiye ederim. Ben öyle yapacağım artık. HP REVERB G2 kovalıyom işte. |
Aslında o kısım benim değil sizin yorum yapabilmeniz için yapmıştım. Örneğin; ![]() Yorum/Not kısmına sağ tıklayıp çıkan seçeneklerden yorumu seçerek veya aynı şekilde bir hücreyi seçip "Ctrl+Alt+M" tuşuna basarak yorum yazabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceasser -- 17 Kasım 2020; 14:23:40 > |
Ülkemiz şartları, henüz o adımı atacak donanıma dahi sahip değilim. Fakat Half-Life: Alyx'i oynamayı gerçekten istiyorum |
Hocam Yakuza'nın önceki oyunlarına göz atmıştım, neden bilmiyorum ama hiç ilgimi çekmemişti. Yakın zamanda tekrardan göz atacağım. |
Daha sonra detaylı inceleyeceğim ama gözüme Outlast çarptı bence puanı biraz düşük olmuş ben korkudan bitirememiştim |
Sıkıntı benim yanıma gelen oynamış insanlar. 700-1500 saat arası. APTAL DOLU. |