Şimdi Ara

Oyun Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Bir 3 4 arkadaş olarak eskiden Knight Online oynardık sonra Lol'e sardık bir ara PUBG oynadık. Şu sıralar bizimkilere önerebileceğim, Knight Online tarzı birlikte günlük 2 3 saat takılabileceğimiz bir oyun tavsiyeniz var mıdır?

    Not: WOW bir ara oynamayı denedik fakat o sarmadı. Bu sebeple buna benzer oyun olmazsa sevinirim.

    Saygılarımla.



  • wow veya gw2 baska oyun yok, tera online deneyin bide
  • Aslında oyun çok ama mmorpg oyunlar 2-3 saat takılarak oynayınca istediklerinizi yapacak seviyelere gelmeniz çok uzun sürüyor bu yüzden mmorpg türü oyunlar casual oyuncular için artık zahmetli ve bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. Yıllardır wow oynuyorum bir yerden sonra hayatınızın bir parçası haline geliyor wow. Sanki oynamazsanız hayatınızda eksik bir şey olacak gibi. Bence survival türü oyunlara yönelin ve competitive pvp den uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aion deneyebilirsin. yeni oyun sistemi ile yeni versiyona hazırlanmak için güncelleme yapılıyor. level kasmak daha kolay. hem pvp keyifli. item konusunda da
    haftalık görevleri takip ettiğinde geri kalmazsın. bir kaç saat sürüyor. dungeon sitemleri var. ben de yeni serverda başladım. haftada bir kaç saat bir de haftasonları birkaç saat oynuyorum. gayet keyifli gidiyor. inceleme videolarını pek önermem. oynayan bir eleman var yıllardır. onun videolarında güncel bilgileri bulabilirsin. Sywo ismi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.