Şimdi Ara

Oyun Takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nvidia nın gtx 970-980 ekran kartına vermiş olduğu hediye oyunun takas etmek isteyen veya bendeki oyunu satın almak isteyen özelden iletişime geçsin lütfen

Bendeki oyun Rocksteady Batman - Arkham Knight dır. Kodu kullanmadım. Takas etmek veya satmak istiyorum.

Takas etmek istediğim oyun The Witcher 3: Wild Hunt

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdede80 -- 30 Haziran 2015; 14:04:29 >

• Witcher ile o oyunu takas edeceklerini sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haz meselesi. Bazıları RPG sevmeyebilir. Benim FPS sevmediğim gibi.

Bir hafta ile kaçtı witcher. Şans
  • Güncel
  • Oyunun pc sürümü o kadar kötü optimizasyona sahip ki satın alanların büyük çoğunluğu iade etti oyunu(ben de ettim). Bunun üzerine warner bros'ta oyunun satışını durdurdu steamden kaldırdı. En güçlü ekran kartlarında dahi büyük sıkıntılı oyun ve ne zaman adam akıllı bir şekilde yeniden çıkacak kimse bilmiyor. En azından şu anlık satıştan çekin hocam çünkü hem kimse almaz hem de oldu ki aldı alan kişi için sıkıntı olur. Son zamanların en büyük fiyaskosu oldu bu oyun pc platformu için.
  • Kardeş burada takas edemezsin gibime geliyor ama dersen ki ben bulurum oyunlardan anlamayan birini, satarım ona belki. Tabii işin vicdani boyutu sana kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.