Şimdi Ara

'Oyun Sürümün Eski. Lütfen Oyunu Güncelle' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Idle mafia denen oyunu oynuyordum dün çok zaman aldığı için sildim ama dün gece tekrar yüklediğimden beri açamıyorum. Defalarca önbellek sildim telefona reset attım oyunu kaldırdım yükledim yine her seferinde aynı hata çıkıyor.
    Oyun sürümün eski. Lütfen oyunu güncelle.
    Bunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar?



  • Çok ilginç ya hiç bir türlü düzelmiyor. Hiç başına gelen de olmamış belli ki. Aramadığım yer kalmadı bulamadım cevabı.
  • Play store'dan indirip bakayım dedim çalışıyor güncelle filan demiyor. Acaba hileli sürüm kullanıyorsunuz da ondan mı eski kaldı? Play store'dan indirdiğiniz halde çalışmıyorsa, bir de google hesabını kaldırıp yeniden eklemeyi deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam android pek anlamıyorum hileli sürüm değil normal sürüm. Son güncelleme 3 eylül gözüküyor ama tekrar tekrar indirdim yine de olmuyor.
    Dediğiniz gibi play store sildim tekrar yükledim olmadı. Çıkış yapıp tekrar mı girmem gerekiyor acaba? Önce oyunu mu sileyim bu işlemleri yapmadan?
    Daha önce de iphone bazı oyunları silip yükledikten sonra sürüm güncel değil diyordu ama 1-2 saat sonra düzeliyordu bu 2 gün sürdü neredeyse hala bugda.
  • Michobaba M kullanıcısına yanıt
    Telefonun Ayarlar-hesap menüsündeki mail adresinizin göründüğü yerde hesabı kaldır olması lazım. Ancak denemeden önce işe yaramayabileceğini söylemek isterim. Oyunu da silip tekrar yükleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.